Моето първо колело PUKY


Малчуганите обичат да бъдат возени от най-ранна детска възраст. В един момент, обаче желанието им се променя и те искат да се возят сами. Ако този момент за Вас и Вашият малчуган е настъпил може би е време да помислите за закупуването на колело. Специалистите от ГУГА са подготвили страхотни предложения, колела за най-малките от серията „Моето първо колело PUKY®”.

Всички предлагани модели „Моето първо колело PUKY®” можете да откриете във фирмения детски магазин в Бургас на бранда. Колелата от тази серия са специално създадени за малчугани, които преди този момент не са имали колело. Оптималната възраст на която трябва да бъде Вашето дете, за да му подарите колело от магазин за играчки Бургас на ГУГА е 18 месеца. Експертите на бранда са подбрали в серията „Моето първо колело PUKY®” както триколки, така и четириколки. На кой от двата модела ще се спрете зависи единствено от Вашите лични предпочитания. Ако държите да направите оптимален избор, най-добрият вариант е да посетите специализирания магазин в Бургас на GUGA заедно с детето си. Така, на място ще можете да прецените на кой от двата модела му е по-комфортно и следователно да се спрете на него.

Докато се намирате в детски магазин Бургас на GUGA  може да разгледате и красивите модели детски колички, които се предлагат там. След определен момент, бебешката количка просто няма да бъде удобна на детето Ви, а то все още лесно ще се изморява при ходене. Обикновено момента, в който се купува първото колело при повечето деца, съвпада с момента за преминаване от бебешки към детски колички. Хубавите детски колички, които ще откриете във фирмения магазин за играчки в Бургас на бранда не само ще дадат повече комфорт на детето Ви, но и ще му отворят възможност за поглед върху света. Седалките на детските колички са обърнати напред и така детето има възможност да наблюдава всичко, което се случва около него.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text