Детски колела - PUKY

Балансиращо колело Puky със спирачка - бяло
Продуктът е наличен
Балансиращи колела без педали PUKY

Балансиращо колело със спирачка LR XL - бяло

PUKY - Germany
00004070
230,66 лв.
Детско колело за баланс за деца с височина от 95 см и над 3-годишна възраст. Белият цвят е символ на мечтите, въображението и искреността. Бял е и цветът на това балансиращо колело. Това балансиращо колело се предлага и в следните цветове:
Колело за баланс със спирачка, Puky - черно
Продуктът е наличен
Балансиращи колела без педали PUKY

Балансиращо колело със спирачка LR XL -...

PUKY - Germany
00004068
230,66 лв.
Детско колело за баланс за деца с височина от 95 см и над 3-годишна възраст. Черният цвят се свързва с изисканост и стил, високо качество и класа. Черен е и цветът на това балансиращо колело, в комбинация с червено. Това балансиращо колело се предлага и в следните цветове:  
Балансиращо колело Puky със спирачка - зелено
Продуктът е наличен
Балансиращи колела без педали PUKY

Балансиращо колело със спирачка LR XL - зелено

PUKY - Germany
00004048
249,90 лв.
Детско колело за баланс за деца с височина от 95 см и над 3-годишна възраст. Зеленият цвят се свързва с природата, хармонията и спокойствието. Той е най-приятен и за човешкото око. Зелено е и това балансиращо колело! Това балансиращо колело се предлага и в следните цветове:
Балансиращо колело Puky със спирачка - черно/синьо
Продуктът не е наличен
Балансиращи колела без педали PUKY

Балансиращо колело със спирачка LR XL -...

PUKY - Germany
00004050
249,90 лв.
Детско колело за баланс за деца с височина от 95 см и над 3-годишна възраст. Черният цвят се свързва с изисканост и стил, високо качество и класа. Черен е и цветът на това балансиращо колело, в комбинация със синьо. Това балансиращо колело се предлага и в следните цветове:
Детско балансиращо колело LR M - червено
Продуктът е наличен
Балансиращи колела без педали PUKY

Детско колело за баланс LR M - червено

PUKY - Germany
00004053
139,90 лв.
Детско колело за баланс за деца с ръст от 95 см и над 2-годишна възраст. Червеният цвят на колелото го прави подходящ както за момичета, така и за момчета.            

Много възрастни хора са почитатели на карането на колело. Ако и Вие сте сред тях, със сигурност Ви се иска детето Ви не просто да споделя тази Ваша страст, но и истински да и се наслаждава. Според повечето специалисти, колкото по-рано запознаете детето с колелото, толкова по-добре. Затова, не отлагайте повече, а посетете специализирания детски магазин в Бургас на GUGA и изберете колела PUKY® за Вашият малчуган.

От карането на колело има толкова много ползи за децата. На първо място, няма как да не отбележим, че със страхотните колела PUKY® малчуганите се научават да прекарват повече време навън, което е изключително полезно за тях. Също така, с невероятните колела PUKY® от фирмения магазин за играчки Бургас на брада, децата стимулират правилното развитие на мускулите си. Особено важен момент в растежа на децата е правилното развитие на тяхната координация. А, с колела PUKY® това ще се случи от само себе си. Освен тези ползи, на Вас със сигурност ще Ви бъде изключително приятно да прекарвате време извън дома с детето си, практикувайки любимото си хоби. Всички колела PUKY®, които се предлагат в детския магазин за играчки в Бургас на ГУГА са оригинални и качеството им е гарантирано.

Все пак, въпреки Вашата искрена любов към колелото, възможно е детето Ви да не проявява интерес към него. Това, обаче далеч не означава, че трябва да се лишите от времето прекарано заедно навън. Може би просто колелото не е неговия начин за придвижване. В специализирания магазин в Бургас на GUGA ще откриете и страхотна колекция тротинетки

Това е секцията, в която са поместени забавните ни и невероятно удобни детски колела Puky. С тяхна помощ от рано ще можете да развиете специални двигателни умения у своето дете и най-вече да му създадете афинитет към игрите на открито. Ако здравето на вашето дете е ценно за вас, в което не се съмняваме, инвестирайте средства в покупката на стабилно и качествено Пуки колело, вместо да му подарявате поредния скъп телефон, таблет или видеоигра.

Puky- високо качество от Германия

Прословутото немско качество е причината продуктите, произведени в тази европейска страна да се радват на най-голям потребителски интерес в болшинството държави по света. Детските колела за баланс, както и триколките Пуки са разработени, проектирани и произведени в Германия. Качествата, притежавани от тях са модерен дизайн, отлична безопасност и невероятна здравина.

Дизайн

Всеки модел Puky колело е доказателство за високите стандарти, по които работят дизайнерите на компанията. Изправени пред непосилната задача да разработят конструкция, която е едновременно стилна и максимално сигурна за децата, те са се справили отлично. Все пак компанията Puky има над 60 годишен опит в разработката, конструирането и производството на детски колела.

За да могат да създадат най-удобното и сигурно детско колело, дизайнерите на немската компания си сътрудничат с най-важните външни партньори – физиотерапевти, педиатри, детски градини и училища. Благодарение на това успешно сътрудничество са създадени различни серии детски колела на една напълно разумна цена, които помагат за физическото и интелектуално развитие на децата още от най-ранна възраст.

Сигурност

Компанията Пуки винаги е била показател за най-висока сигурност при детските колела. Тя е разработила модерна система за мониторинг и създала собствена тестова лаборатория, в която всяко детско и бебешко колело преминава тестове, много по-задълбочени, отколкото утвърдените стандарти го налагат.Колелата на немския бранд са различни по дефиниция. Те са нещото, което децата ви заслужават да имат.

Какви модели колела Пуки ви предлага Гуга?

В онлайн магазина на Гуга ще намерите голям асортимент от детски колела на прочутата немска марка. Независимо на каква възраст е вашето дете, то ще може да получи най-чудесния подарък, с който да се забавлява и спортува на открито. Ние разполагаме с модели за най-малките – чудесните детски колела триколки Puky на едни от най-ниските цени. За по-големите деца сме подготвили разнообразие от колела за баланс, конструирани да развиват двигателните умения на децата.

В Гуга можете да закупите:

Триколки

Моделите, конструирани за най-малките са условно наричани триколки, макар че при тях ясно се забелязват общо четири колела – две в предната част и две в задната за максимална стабилност. Характерна за класическото детско колело триколка е липсата на педали. Те са създадени за деца над 12 месеца, които все още нямат двигателните умения да въртят педалите и едновременно да балансират кормилото. Родителската подкрепа и асистенция са наложителни.

Като отделна серия ще откриете и балансиращите колела тип триколка, подходящи за преходния период преди детето да започне да кара балансиращо колело. Този преходен модел има огромно значение за придобиването на нови умения без неприятни инциденти и излишни психологически сътресения за детето.

Конструкцията на кормилото и седалката имат огромно значение за баланса и правилната позиция на тялото. В това отношение помага и специалната накланяща се ос. Показател за високата безопасност на колелата триколки на Пуки са и гумените ръкохватки, осигуряващи здраво задържане без приплъзване на ръцете. Безшумните колела са нещо, което ще зарадва не само децата, но и вас – техните родители.

Колела за баланс

Пуки Германия е проектирала и разработила колела за баланс, подходящи дори за много малки деца. Можете да закупите сигурно, стабилно и удобно колело за балансиране за три годишното си дете в момента, в който забележите индикации, че то е готово да премине към модел от по-горен клас.

Балансиращите двуколесни модели са пригодени за физиката на три годишни деца. Това се забелязва при рамката с нисък профил, конструирана по този начин за максимално улеснение на децата при качване върху колелото. Стойката за закрепяне на колелото и стъпенката за крака са още един показател, че тази серия е предназначена за деца от 3 до 5 годишна възраст. Регулируемата височина при седалката и кормилото позволяват на колелото да расте заедно с детето ви.

Колела със спирачна система

Когато знаете, че детето ви ще кара по наклон е задължително да изберете модел със сигурна спирачна система. Такава е налична при моделите Puky LR 1L BR и LR XL, като при тях спирачката е разположена върху кормилото, където ще бъде най-удобно на детето да реагира, като намали хода или спре, когато скоростта, с която се движи е твърде висока. При нас в Гуга ще намерите най-доброто за своето дете, включително първото му колело, което ще го накара да се влюби в колоезденето.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text