Тротинетки Globber

Детска каска - лилава Детска каска - лилава 2
Продуктът е наличен
Аксесоари за тротинетки и колела

Цветна детска каска за колело и тротинетка,...

Globber
500-1xx
От 49,00 лв.
Детски каски за деца, които обичат да карат велосипеди и тротинетки. Каските са неминуемо и желателно предпазно средство за всяко едно дете.
LED фенерче - черно LED фенерче - черно 2
Продуктът е наличен
Аксесоари за тротинетки и колела

LED фенерче

Globber
522-1xx
От 8,90 лв.
Led фенер, предназначен за тротинетка, велосипед или друго превозно средство.
Тротинетка, триколка, балансиращо колело на Globber - син цвят Тротинетка, триколка, балансиращо колело на Globber - син цвят 2
Продуктът е наличен

Тротинетка за деца с подвижна седалка - синя

Globber
455-100
175,00 лв.
Тъмно синият цвят се асоциира с прецизност. Прецизна в цялостното си изпълнение е и тази тротинетка за деца в син цвят. Детската тротинетка се предлага и в следните цветове:
розово фенерче за колело с клаксон хорнит розово фенерче за колело с клаксон хорнит 2
Продуктът е наличен
Аксесоари за тротинетки и колела

Клаксон - тромба за тротинетка или велосипед с...

Globber
525-1xx
От 29,90 лв.
Замисляли ли сте се какво е първото нещо, което правят децата, когато получат като подарък колело или тротинетка? Започват да си играят със звънеца и искат да включат фенерчето. Този забавно изглеждащ СТЪРШЕЛ, със своите интегрирани 2 светлини и 25 мелодии, е точно това което търсят децата - звънец и фар едновременно.
Продуктът е наличен

Тротинетка за деца със светещи гуми и...

Globber
424-014
129,00 лв.
Розова тротинетка за деца на Globber с нов дизайн и светещи колела. Платформата на тази детска тротинетка е с високоустойчиви цветна щампа с флорални мотиви и матово покритие. Предните колела светят ярко в различни цветове при въртенето си.
Комплект детски протектори - розови Комплект детски протектори - розови 2
Продуктът е наличен
Аксесоари за тротинетки и колела

Детски протектори XXS до 25 кг.

Globber
540-1xx
От 26,70 лв.
Комплект от протектори за деца до 25 кг. Комплекта включва наколенки и налакътници. Като бонус идва и комплект за защита на дланите на детето, ако кара ролери или кънки.
 2
Продуктът е наличен

Тротинетка за деца със светещи гуми и...

Globber
424-002
129,00 лв.
Розова тротинетка за деца на Globber с нов дизайн и светещи колела. Платформата на тази детска тротинетка е с високоустойчиви цветна щампа с флорални мотиви и матово покритие. Предните колела светят ярко в различни цветове при въртенето си.

Подаряването на тротинетка на едно дете е чудесна възможност, то да бъде стимулирано да се раздвижи навън по един приятен и забавен начин. Това може да бъде шанс за тях да създадат и развият своите идеи в безкрайни игри и двигателни предизвикателства. Яхвайки малка дъска на колела и контролирайки нейната скорост и посока, ще предизвика у всяко дете въодушевление и ще му донесе много усмивки.

Карайки тротинетка, децата освен забавление получават и много други скрити ползи. Това дава възможност на децата да открият различни  начини да движат своето тяло. Това също така е и прекрасен начин да усетят свободната игра, без натоварващата околна среда, като в същото време тренират своето тяло. Когато децата управляват тротинетка в група, те развиват своето чувство за отборна работа, което е чудесна основа за бъдещо спортсменство.

Карането на тротинетка предлага двигателни предизвикателства, които спомагат развитието в следните области:

  • Физическо развитие
  • Социално и емоционално развитие
  • Опознавателно развитие

Гуга ООД е официален вносител и дистрибутор на френската марка GLOBBER. Философията на GLOBBER е да създава качествени, безопасни и забавни тротинетки за всяка възраст, които да направят придвижването в градската среда вълнуващо преживяване. Предлаганите продукти са за деца на възраст от една година, до възрастни, които още пазят детското в себе си. Всички тротинетки са с модерен дизайн и цветове, които просто грабват вниманието на околните. Съотношението цена-качество на предлаганите от Гуга ООД артикули е ненадминато на българския пазар. Предизвикваме Ви да се убедите сами в това и да споделите Вашите забавни истории и преживявания с тротинетките на Глобър на нашата Фейсбук страница.

В Guga.bg ще откриете най-подходящата за вашия малък наследник детска тротинетка, която ще направи игрите на открито желани и очаквани с нетърпение. Ако искате да накарате своето дете да остави телефона, таблета или компютъра и да излезе на открито, то с една от чудесните ни тротинетки на изгодни цени ще можете лесно да го направите.

В този раздел сме включили цялата гама тротинетки на френската марка GLOBBER. Макар и любима детска играчка, те често привличат и отдавна порасналите деца – родителите. Ако сте решили да превърнете карането на тротинетки в семейно занимание, тук ще намерите перфектните предложения за малки и големи.

Защо да предпочетете тротинетките Globber пред всички останали?

Причините да изберете здравите и красиви тротинетки за деца на GLOBBER са много, но като най-основателна изпъква желанието на всеки родител да осигури най-доброто на своето дете. Под най-доброто съвсем не визираме единствено 100% сигурност, макар че тя е винаги от първостепенно значение за всеки родител по света. Тротинетките GLOBBER са най-доброто и по отношение на дълготрайност, удобство и възможност за лесно приучаване към тяхното управление.

Нашите тротинетки се различават от всички подобни играчки, предлагани на масовия пазар. Със сигурност ще ви направят впечатление някои специфични особености при изделията на френския производител, като например:

Ергономичен дизайн

За да се движи с лекота и управлява лесно, всяка тротинетка трябва да има перфектно проектиран дизайн. В това отношение изделията на Globber са съвършени – ергономичният им дизайн е очевиден дори за неспециалисти. Всеки модел тротинетка, който можете да закупите при нас на достъпна цена се отличава с X-Cross дизайн на платформата, благодарение на който се постига максимална стабилност и възможност за безпроблемно балансиране.

Дизайнът на T-BAR кормилото също прави огромно впечатление. Той дава значително повече сигурност и улеснява максимално управлението на детското возило. Ниската платформа, която също е характерна част от дизайна на модерните ни детски тротинетки е не по-малко важна за стабилността и безопасността на детето. Тя, също така улеснява карането, а това прави играта още по-приятна и желана.

Качествени материали

От качествата и свойствата на материалите, използвани за създаването на представените тук детски тротинетки зависи не само колко дълго играчката ще бъде годна за употреба, но и дали ще работи безпроблемно и напълно безопасно. Френската компания е заложила на едни от най-качествените съвременни материали.

Можем да ги видим при двукомпонентната платформа и при телескопичното кормило, което ще запази безупречното си състояние, дори ако оставите играчката да нощува на открито. Материалите, използвани за направата на ръкохватките и колелата също са от огромно значение, защото от тях зависят безопасността, лекото плъзгане и здравината на гумите при продължително каране по неравни терени. Globber са подбрали най-качествените полимери, чийто дълъг експлоатационен живот е 100% гарантиран.

Сред най-логичните причини да закупите точно детска тротинетка Globber е възможността за по-лесно придобиване на уменията, необходими за нейното каране. Винаги можете да закупите обикновен модел срещу символична цена, но вероятността той да се окаже твърде сложен за управление от детето ви е голяма.

Френската марка тротинетки, които GUGA ви предлага е предпочитана от милиони родители по света, поради специалните характеристики на отделните модели. Благодарение на новаторските разработки в конструкцията, дори тепърва проходили деца могат да се возят на своята нова придобивка, разбира се с малко помощ от мама и тати. За най-малките си почитатели от Globber са конструирали специални тротинетки с три колела, подвижна седалка и телескопична дръжка за родителски контрол при каране.

Тротинетка, която може да се използва дълго

Всеки родител иска да подари най-качествените играчки на своето дете, но в същото време би се радвал ако може да спести допълнителни средства. С тротинетките на Globber тази родителска мечта се превръща в реалност, защото те са конструирани по начин, позволяващ регулиране на отделните компоненти спрямо ръста и възрастта на детето ви. Ние ви предлагаме модели подходящи за деца от 1 до 6 години, които ви спестяват нуждата да купувате нова играчка всяка година за вече порасналото си дете.

Качеството на материалите и високотехнологичната сглобка при френските ни тротинетки са допълнителна гаранция, че те ще служат дълго, дори при интензивна употреба. Покупката на една забавна играчка от този раздел ви позволява да направите една наистина много разума покупка, с която да гарантирате пълната сигурност на своето дете и забавно прекарано време на открито. Задължително е да съобразите модела, който смятате да закупите с възрастта на своето дете, а по собствено желание можете да изберете цвета на новата играчка.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text