Музикални дървени играчки

Детска разноцветна дървена хармоника
Наличен
Музикални дървени играчки

Детска дървена хармоника

2622
9,90 лв.
Хармоника за деца изработена от дърво.
Дървено класическо кречетало Дървено класическо кречетало 2
Наличен
Музикални дървени играчки

Детско дървено кречетало

2623
7,90 лв.
Дървеното кречетало развива чувството за ритъм при децата. Забавлението и силния шум са гарантирани!
Дървени детски маракаси в различни цветове
Наличен
Музикални дървени играчки

Дървени маракаси

4007
7,90 лв.
Маракаси за деца изработни от дърво.
Детско шарено пиано
Няма наличност
Музикални дървени играчки

Детско шарено пиано

751
129,90 лв.
Едно вълшебно пиано за малки и вече пораснали детски ръчички, творящи и създаващи прекрасни звуци
Цветна флейта за малки принцеси и принцове
Няма наличност
Музикални дървени играчки

Цветна флейта

2621
7,90 лв.
Цветна дървена флейта
Дървена свирка за деца Дървена свирка за деца 2
Наличен
Музикални дървени играчки

Дървена свирка за деца

2802
3,90 лв.
Цветна дървена свирка за деца
Показани са 1-15 от общо 15 артикул(а)

Времената, в които живеем безспорно са се променили изключително много, в сравнение с последните 20 години. За съжаление, с тази промяна, някак между всичко останало са си отишли и дървените играчки. В наши дни, те са заменени от пластмасови или гумени такива. Всъщност, от красивите музикални дървени играчки има много по-голяма полза, от колкото предполагате.

Специалистите от ГУГА са побрали една наистина спираща дъха колекция от красиви музикални дървени играчки за Вашето дете. Можете да и се насладите с очите си, като посетите фирмения детски магазин в Бургас на бранда. Едно от основните предимства на музикалните дървените играчки е, че те са доста по-издържливи от останалите. Така е, че купувайки дървени играчки за малчугана си от специализирания магазин в Бургас на GUGA не е изключен той или тя един ден да я предаде на своето дете, като скъп спомен от безгрижното детство. Още едно предимство на музикалните дървени играчки е, че те са по-безопасни за малчуганите, тъй като са изработени от натурални материали. Няма никакъв проблем детето Ви дори да дъвче дървените играчки, колкото му душа пожелае, защото няма опасност за неговото здраве. Предлаганите музикални дървени играчки в специализирания магазин за играчки Бургас на ГУГА обхващат всички възрасти. Освен това те са шарени и в причудливи форми, така че със сигурност ще събудят интереса както на децата, в по-скоро бебешка възраст, така и на по-големите мачугани.

Ако сте млад родител и все още правите списък на нещата, които са Ви необходими за детето Ви, съветваме Ви да посетите фирмения магазин за играчки в Бургас на бранда. Там ще можете бързо и лесно да се обзаведете с всичко необходимо – от музикални дървени играчки до столчета за колаи детски колички, специалистите на GUGA не са пропуснали нищо, от което да имате нужда. А, ако морският град не Ви е по път, винаги може да направите поръчката си от удобството на дома си, през онлайн магазина на бранда. "Гуга" ООД използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата политика относно бисквитките тук.