Активност

Детска черна дъска за игра - 5 в 1
Наличен
Активност

Детска дъска за рисуване и писане - 5 в 1

567E
105,48 лв.
Детска дървена дъска за рисуване и писане - желан подарък за всеки бъдещ учител и ученик. Дъската е двустранна и е многофункционална, като позволява на Вашите деца да пишат и рисуват на воля.
Детска дървена кухня за игра - синя
Наличен
Активност

Детска дървена кухня

4157
189,48 лв.
Детска дървена кухня с аксесоари и различни кухненски приспособления и оборудване. Изработена е от висококачествено дърво в прекрасен син цвят.
Дистрибутор на дървени кухни за деца
Наличен
Активност

Детска дървена кухня за игра

4119
407,88 лв.
Приказна детска кухня за малки принцеси, които нямат търпение да се научат да готвят и да помагат на мама в това толкова приятно начинание.
Детски дървен тостер за игра
Наличен
Активност

Детски дървен тостер за игра с аксесоари

4115
43,08 лв.
Детски тостер за игра, който е чудесно допълнение към всяка детска кухня. Позволете на децата да се развихрят в кухнята и да приготвят сами своята закуска.
Дървен комплект за закуска
Наличен
Активност

Дървена играчка - Комплект за закуска

2827
40,68 лв.
Мечтали сте за закуска в леглото, а досега никой не Ви е поднасял? Подарете този прекрасен комплект на Вашето дете и то ще Ви я носи всеки ден.
Дървен комплект за закуска - пъзел
Наличен
Активност

Дървен пъзел - подреждане на закуска

2075
35,04 лв.
Закуската е най-важната част от ежедневието на всеки човек. Научете Вашето дете от мъничко да я приготвя само с тази занимателна дървена играчка.
Дървен комплект за рязане на зеленчуци
Няма наличност
Активност

Комплект за рязане на зеленчуци

2825
27,90 лв.
И Вашето дете, като всички останали, иска да Ви помага с рязането на зеленчуци, докато готвите? Този комплект е идеалното решение.
Шарно дървено конче за яздене за деца
Наличен
Активност

Дървено конче за яздене

4600
107,88 лв.
Прекрасно дървено конче за яздене. Кончето е с колелца, за да улесни придвижването на детенцето. Лесно за сглобяване.
Дървено конче - люлка
Наличен
Активност

Дървено конче - люлка

2869
107,88 лв.
Класическо дървено конче-люлка. Незаменимо забавление за всяко едно детенце. Позволете на Вашия малчуган да развие приключенски дух и да се постави в ролята на рицар, жокей или просто да се полюлее малко.
Детски автовоз с 3 колички
Наличен
Активност

Детски автовоз с 3 колички

3591
31,08 лв.
Натоварен автовоз, готов да достави на бъдещия си собственик страхотни дървени автомобилчета и много игри и забавления.
Играчка- Ноев ковчег
Наличен
Активност

Сортер - Ноев ковчег

4160
40,68 лв.
Играчката включва 19 част, от които 6 различни двойки животни. Животинчетата трябва да влязат през специално направените за тях отвори.
Сортер ракета
Няма наличност
Активност

Детска играчка ракета

4121
99,90 лв.
Многофункционална детска играчка във формата на излитаща ракета, която включва лабиринт (костер), зъбно колело, часовник, наниз(мъниста) и малко огледало. С това разнообразие от игри, детето може да развива и усъвършенства различни свои умения, вкл. своята фина моторика и координация.

Развиването на активността у децата е особено важна част от тяхното израстване. Научите ли детето си да бъде активно и любопитно към заобикалящия го свят ще му дадете не просто добър, а направо отличен старт в живота. За да събудите желанието за активност в един малчуган е необходимо да провокирате интереса му. Експертите от GUGA са подбрали за целта страхотна колекция от шарени, разнообразни играчки, които да събудят любопитството на детето Ви.

Посетете фирмения детски магазин в Бургас на бранда и се убедете с очите си в невероятното разнообразие от играчки за активност! Независимо какво точно е любимото занимание на Вашето дете магазин за играчки Бургас на ГУГА ще откриете идеалната играчка за активност, с която да го стимулирате. Всички играчки за активност във фирмения магазин за играчки в Бургас на бранда са шарени, интересни и идеални за деца. Този вид играчки ще създадат у малчугана Ви желание за различни игри, в които той или тя ще бъде главното действащо лице. Не само активността и любопитството на детето Ви ще се развият с играчките за активност, но и неговата фантазия. Играейки с тях, неусетно то ще се научи да изгражда свои, интересни светове.

Специализираният магазин в Бургас на GUGA предлага още и различни играчки с които да развиете и физическата активност на малчуганите. Тротинетките и колелата за баланс са идеален начин да приучите детето си да се движи и да прекарва време извън дома във физическа активност със своите другарчета. Няма значение дали ще се спрете на колела за баланс или тротинетки и двете ще Ви свършат еднакво добра работа. Просто преценете с кое от двете детето Ви ще се чувства по-комфортно и кое от двете ще представлява по-голям интерес за него. Качеството на предлаганите играчки за активност в дома и извън него е гарантирано от ГУГА. Дори да нямате възможност да посетите лично магазина за играчки в Бургас може да поръчате всичко за своето слънчице и през онлайн магазина на бранда.Product added to wishlist
Product added to compare.

"Гуга" ООД използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата политика относно бисквитките тук.