Активност

Детска черна дъска за игра - 5 в 1 Детска черна дъска за игра - 5 в 1 2
Продуктът не е наличен
Активност

Детска дъска за рисуване и писане - 5 в 1

Classic World
567E
87,90 лв.
Детска дървена дъска за рисуване и писане - желан подарък за всеки бъдещ учител и ученик. Дъската е двустранна и е многофункционална, като позволява на Вашите деца да пишат и рисуват на воля.
Детска дървена кухня за игра - синя Детска дървена кухня за игра - синя 2
Наличен
Активност

Детска дървена кухня

Classic World
4157
157,90 лв.
Детска дървена кухня с аксесоари и различни кухненски приспособления и оборудване. Изработена е от висококачествено дърво в прекрасен син цвят.
Дистрибутор на дървени кухни за деца Дистрибутор на дървени кухни за деца  2
Наличен
Активност

Детска дървена кухня за игра

Classic World
4119
339,90 лв.
Приказна детска кухня за малки принцеси, които нямат търпение да се научат да готвят и да помагат на мама в това толкова приятно начинание.
Детски дървен тостер за игра
Наличен
Активност

Детски дървен тостер за игра с аксесоари

Classic World
4115
35,90 лв.
Детски тостер за игра, който е чудесно допълнение към всяка детска кухня. Позволете на децата да се развихрят в кухнята и да приготвят сами своята закуска.
Детски дървен комплект за чай
Наличен
Активност

Детскa дървенa играчка Комплект за чай

Classic World
2807
39,95 лв.
Детски дървен комплект за чай, с който Вашето дете ще Ви поднася чаша чай и следобедна закуска всеки ден. 
Дървен комплект за закуска Дървен комплект за закуска 2
Наличен
Активност

Дървена играчка - Комплект за закуска

Classic World
2827
33,90 лв.
Мечтали сте за закуска в леглото, а досега никой не Ви е поднасял? Подарете този прекрасен комплект на Вашето дете и то ще Ви я носи всеки ден.
Дървен комплект за закуска - пъзел
Наличен
Активност

Дървен пъзел - подреждане на закуска

Classic World
2075
29,20 лв.
Закуската е най-важната част от ежедневието на всеки човек. Научете Вашето дете от мъничко да я приготвя само с тази занимателна дървена играчка.
Дървен комплект за рязане на плодове
Продуктът не е наличен
Активност

Детски комплект за рязане на плодове

Classic World
2824
27,90 лв.
Детски дървен комплект, с който, играейки, децата ще изучат различните видове плодове, тяхната форма и вътрешна структура.
Дървен комплект за рязане на зеленчуци
Продуктът не е наличен
Активност

Комплект за рязане на зеленчуци

Classic World
2825
27,90 лв.
И Вашето дете, като всички останали, иска да Ви помага с рязането на зеленчуци, докато готвите? Този комплект е идеалното решение.
Шарно дървено конче за яздене за деца
Продуктът не е наличен
Активност

Дървено конче за яздене

Classic World
4600
89,90 лв.
Прекрасно дървено конче за яздене. Кончето е с колелца, за да улесни придвижването на детенцето. Лесно за сглобяване.
Дървено конче - люлка Дървено конче - люлка 2
Наличен
Активност

Дървено конче - люлка

Classic World
2869
89,90 лв.
Класическо дървено конче-люлка. Незаменимо забавление за всяко едно детенце. Позволете на Вашия малчуган да развие приключенски дух и да се постави в ролята на рицар, жокей или просто да се полюлее малко.
Детски автовоз с 3 колички
Наличен
Активност

Детски автовоз с 3 колички

Classic World
3591
25,90 лв.
Натоварен автовоз, готов да достави на бъдещия си собственик страхотни дървени автомобилчета и много игри и забавления.
Играчка- Ноев ковчег
Наличен
Активност

Сортер - Ноев ковчег

Classic World
4160
33,90 лв.
Играчката включва 19 част, от които 6 различни двойки животни. Животинчетата трябва да влязат през специално направените за тях отвори.
Сортер ракета
Наличен
Активност

Детска играчка ракета

Classic World
4121
99,90 лв.
Многофункционална детска играчка във формата на излитаща ракета, която включва лабиринт (костер), зъбно колело, часовник, наниз(мъниста) и малко огледало. С това разнообразие от игри, детето може да развива и усъвършенства различни свои умения, вкл. своята фина моторика и координация.
Детски дървен гараж с колички
Наличен
Дървени мебели и декорации

Дървен гараж с колички

Classic World
4148
93,90 лв.
Детски дървен ЕКО гараж

Развиването на активността у децата е особено важна част от тяхното израстване. Научите ли детето си да бъде активно и любопитно към заобикалящия го свят ще му дадете не просто добър, а направо отличен старт в живота. За да събудите желанието за активност в един малчуган е необходимо да провокирате интереса му. Експертите от GUGA са подбрали за целта страхотна колекция от шарени, разнообразни играчки, които да събудят любопитството на детето Ви.

Посетете фирмения детски магазин в Бургас на бранда и се убедете с очите си в невероятното разнообразие от играчки за активност! Независимо какво точно е любимото занимание на Вашето дете магазин за играчки Бургас на ГУГА ще откриете идеалната играчка за активност, с която да го стимулирате. Всички играчки за активност във фирмения магазин за играчки в Бургас на бранда са шарени, интересни и идеални за деца. Този вид играчки ще създадат у малчугана Ви желание за различни игри, в които той или тя ще бъде главното действащо лице. Не само активността и любопитството на детето Ви ще се развият с играчките за активност, но и неговата фантазия. Играейки с тях, неусетно то ще се научи да изгражда свои, интересни светове.

Специализираният магазин в Бургас на GUGA предлага още и различни играчки с които да развиете и физическата активност на малчуганите. Тротинетките и колелата за баланс са идеален начин да приучите детето си да се движи и да прекарва време извън дома във физическа активност със своите другарчета. Няма значение дали ще се спрете на колела за баланс или тротинетки и двете ще Ви свършат еднакво добра работа. Просто преценете с кое от двете детето Ви ще се чувства по-комфортно и кое от двете ще представлява по-голям интерес за него. Качеството на предлаганите играчки за активност в дома и извън него е гарантирано от ГУГА. Дори да нямате възможност да посетите лично магазина за играчки в Бургас може да поръчате всичко за своето слънчице и през онлайн магазина на бранда.

"Гуга" ООД използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата политика относно бисквитките тук.