Дървени пъзели

Дървен пъзел за бебета - влакче
Наличен
Дървени пъзели

Дървен пъзел - влакче

2068
11,90 лв.
Детски дървен пъзел - влакче за бебета и малки деца.
Дървен пъзел за бебета - къщичка
Наличен
Дървени пъзели

Дървен пъзел - къщичка

2069
11,90 лв.
Дървен пъзел във формата на къщичка, състоящ се от три фигури за подредба - куче, котка и папагал.
Дървен пъзел с числа
Наличен
Дървени пъзели

Дървен пъзел за деца с числа

3548
10,90 лв.
Дървен пъзел за деца, включващ цифрите и числата от 1 до 12. Изключително образователен и занимателен. С него ученето на числата се превръща в лесна и забавна игра.
Пъзел със зъпчати колелета
Няма наличност
Дървени пъзели

Пъзел със зъбчати колела

2806
37,90 лв.
Деца, изглежда Ви трудно? Запретвайте ръкави, дайте воля на въображението си и ще констатирате колко е лесно!
Разноцветен пъзел с животни
Наличен
Дървени пъзели

Детски дървен пъзел с животни

395I
9,90 лв.
Дървен пъзел за деца, с който Вашите съкровища ще научат различните видове животни, тяхната форма и да започнат да различават цветовете. 
Пъзел с животни-Фермата
Наличен
Дървени пъзели

Пъзел с животни-Фермата

3615
10,90 лв.
Страхотен цветен пъзел за сладки малки деца, които трябва да помогнат на всяко животинче да намери своето място във фермата.
Детски образователен пъзел - ЗОО градина
Наличен
Дървени пъзели

Детски образователен пъзел - ЗОО

3617
10,90 лв.
Направете разходка из Зоологическата градина с помощта на този симпатичен пъзел. 
Образователен пъзел - Космос и летящи тела
Наличен
Дървени пъзели

Дървен пъзел за деца - Космос

3616
10,90 лв.
Детски дървен пъзел, с който детето ще изучи различните летателни апарати и небесни тела.
Страхотен пъзел - Горски обитатели
Наличен
Дървени пъзели

Пъзел - Горски обитатели

3618
10,90 лв.
 Дървен пъзел-Горските обитатели. С този пъзел всяко малчуганче ще се забавлява и ще научава да разпознава животинките в гората
Показани са 1-14 от общо 14 артикул(а)

Едва ли има по-добър начин да развиете интереса на детето си към различните форми от дървените пъзели! Те са изключително подходящи както за малки, така и за вече отраснали малчугани. Красивите дървени пъзели, които ще откриете във специализирания магазин за играчки в Бургас на ГУГА са уникални по рода си. Дървените пъзели на GUGA съчетават две изключително важни неща за събуждане на интереса на детето -  забавни форми и ярки цветове.

Интересните дървени пъзели са идеалният начин да приучите детето си да стои спокойно и концентрирано за по-дълъг период от време. Във фирменият детски магазин в Бургас на бранда няма начин да не откриете идеалните дървени пъзели за детето си. Умението да се съсредоточава върху дадена задача, без да се разсейва от странични фактори ще бъде особено полезна на всеки малчуган, когато навлезе в предучилищна възраст. Изключително разнообразния детски магазин за играчки в Бургас на ГУГА ще Ви даде възможност да разгледате дървени пъзели за различна възраст и да изберете най-подходящия за детето си, независимо на каква възраст в момента е то. Не забравяйте, че времето лети, като един миг и дори сега детето Ви да е в бебешка количка, няма да се усетите кога ще дойде време за закупуването на първата му раница.

И все пак, не избързвайте, а се наслаждавайте на всеки един миг от порастването на Вашият малчуган. Ако той все още е съвсем малък обърнете внимание на неговата безопасност по време на пътуване. В специализирания си магазин в Бургас, GUGA предлагат страхотна колекция от столчета за кола и бебешки колички. В тях детето Ви ще се чувства комфортно, а Вие ще сте сигурни в неговата безопасност. Дори да не можете да се разходите до Бургас, за да посетите магазина на бранда, винаги имате възможност да осигурите на своят малчуган всичко, от което той има нужда, като направите поръчката си онлайн!

Кога пъзелите от дърво могат да се включат в арсенала от детски играчки?

Предимството на предлаганите от Гуга дървени пъзели се състои в големината и броя на компонентите, което улеснява значително тяхното нареждане. Те, за разлика от моделите, съставени от голям брой дребни детайли са подходящи дори за съвсем малки деца. При тях няма риск от поглъщане на дребните компоненти, а в същото време заниманието е изключително лесно и приятно. Един дървен пъзел може спокойно да стане част от забавните игри при деца, навършили две години.

Пъзелите от дърво имат сходен принцип на използване с конструкторите и кубчетата за подреждане. При играта с тях е необходимо свързване на отделните елементи до получаването на окончателна и завършена картина. Това е един сложен процес на обучение, който протича напълно несъзнателно и плавно. Детето ви, запленено от красивия творчески процес, няма да осъзнае, че всъщност тренира мозъка си в разпознаване и запаметяване на форми, цветове, букви, цифри и др.

Колкото по-рано включите интересните дървени пъзели за деца в арсенала с детски играчки, толкова по-рано ще започне интелектуалното развитие на вашия малчуган, и то без да се оказва натиск и да се създава усещане за принуда. Децата никога не оказват съпротива на възможността за забавление и винаги проявяват непокорство при опит за целенасочено подтикване към дадено занимание. Дървените пъзели са перфектното решение, с което да подготвите децата за учебния процес в предучилищна и училищна възраст.

Плюсове на заниманията с пъзелите от дърво

Подарявайки дървен пъзел на своето дете, вие не само ще помогнете за умственото му развитие и интелектуално израстване, но и ще можете да се възползвате от някои допълнителни плюсове. Сред предимствата на този тип дървени играчки са:

Подобрена двигателна способност

Координацията на движенията при най-малките е нещо, на което трябва да се обърне специално внимание. По-точните и прецизни движения се появяват на различен етап, в зависимост от индивидуалните заложби у детето, а също и според това, доколко е стимулирана двигателната активност при конкретния малък индивид.

Децата, които съвсем от рано започват да играят с кубчета, конструктори и пъзели се научават по-бързо да се хранят самостоятелно, а на по-късен етап и да пишат и рисуват умело. При тях творческият импулс е изявен много по-силно, както и логичната мисъл, способността за запаметяване и умствената концентрация. Координираните движения помагат и за равновесието, което спестява на по-малките риск от падане и нараняване.

Повече свободно време за вас

Майките, които отглеждат децата си без чужда помощ знаят колко голяма част от времето им преминава в занимания с малкото човече. Те имат нужда от малко време за себе си или за останалите ежедневни задачи, а това е трудно постижимо, поради желанието на децата да получават цялото родителско внимание.

С помощта на нашите атрактивни дървени пъзели, родителите ще осигурят на своите деца приятно занимание, което ще поддържа интереса им в продължение на часове. През това време уморените мама и тати могат да си починат или да се заемат с останалите неотложни задачи за деня. Играейки си с пъзелите от дърво, малчуганите неусетно ще станат и по-самостоятелни, което ще улесни престоя им в детската градина, като направи първото откъсване от майката по-малко драматично и болезнено."Гуга" ООД използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата политика относно бисквитките тук.