Дървени конструктори

Детски камион , лесен за сглобяване и изграждане Детски камион , лесен за сглобяване и изграждане  2
Наличен
Дървени конструктори

Дървен контейнеровоз

Classic World
3901
33,90 лв.
Детско камионче превозващо контейнери.
Детски конструктор Детски конструктор 2
Наличен
Дървени конструктори

Дървен конструктор за деца - 218 части

Classic World
3912
129,90 лв.
Детски конструктор от 218 елемента, с чиято помощ Вашето дете ще има възможността да измисля и сглоби десетки, а защо не и стотици различни фигурки. Тази дървена играчка ще развие въображението на Вашето дете и  ще го въвлече в една увлекателна игра.
Цветна мозайка
Наличен
Образователни играчки

Детска дървена цветна мозайка

Classic World
8011
37,90 лв.
Шарена мозайка, с която могат да се правят многобройни и различни цветни фигурки (цветя, животни, предмети). Истинско забавление за малки и по-големи дечица.
Дървен конструктор - полицейски мотор Дървен конструктор - полицейски мотор 2
Наличен
Дървени конструктори

Полицейски мотор

Classic World
3801
19,70 лв.
Дървен конструктор, с който всяко дете може да си сглоби голям полицейски мотор и да преследва лошите престъпници.
Детски дървен конструктор - полицейски участък Детски дървен конструктор - полицейски участък 2
Наличен
Дървени конструктори

Дървен конструктор - полицейски участък

Classic World
3806
117,90 лв.
Детски дървен конструктор - полицейски участък, който се състои от полицейска кола, мотоциклет, хеликоптер и естествено - страхотен полицай.

Дървените конструктори са незабравима играчка за всяко дете. Вероятно и Вие като малки сте имали дървен конструктор, с който сте прекарвали часове наред, в невероятни игри. Сега, в ролята си на родител няма как да не искате да подарите на Вашият малчуган същите вълшебни мигове. Експертите от ГУГА за подбрали специално за Вас уникална колекция дървени конструктори, с които детето Ви да се забавлява, но и ще усвоява нови неща.

Всички предлагани модели дървени конструктори може да видите във  фирмениядетски магазин в Бургас на GUGA. Всички детски дървени конструктори в детски магазин Бургас са с високо качество, за което гарантират експертите на ГУГА. Освен забавни, детските дървени конструктори са и изключително полезни за развитието на Вашето дете. С тяхна помощ малчуганите се учат да създават сами, различни форми, като използват фантазията си. Творейки с дървени конструктори, децата могат да попаднат в различни, измислени от тях самите светове. И понеже дървените конструктори изискват известна сръчност, играейки с тях, малчуганите развиват и нея. Всичко това се случва съвсем неусетно, докато детето се забавлява. Подарете на Вашият малчуган страхотни дървени конструктори и съвсем скоро ще усетите как той започва да възприема света по различен начин. И не само това, играта с дървени конструктори е добър начин детето да се научи да бъде по самостоятелно, защото за да се забавлява му е необходима само малко фантазия.

Освен сръчността и фантазията на Вашето дете, със сигурност ще искате да развиете и неговият баланс. За тази цел, в специализирания магазин за играчки в Бургас има страхотна колекция от колела за баланс и тротинетки! Независимо кое от двете ще изберете за детето си, с тротинетките и колелата за баланс от GUGA Вашият малчуган ще усвои умението да балансира, докато се забавлява на чист въздух. В случай, че не можете да посетите фирмения магазин в Бургас на бранда, имате възможност да подарите всичко, което пожелаете на Вашето дете и като поръчате онлайн.

Кога е удачно да включим дървените конструктори в употреба?

Хубавото при забавните дървени конструктори е, че те могат да се използват с еднакъв интерес от деца на различна възраст. От момента, в който детето придобие достатъчно физическа стабилност и координация на движенията, то може да започне да си играе с дървен конструктор, стига броят на компонентите и тяхната геометрия да са подходящи за неговата възраст и степен на развитие.

Експертите съветват да не избързвате с играчките, включващи по-дребни детайли, тъй като има сериозен риск да бъдат погълнати. Съвсем малките деца имат навика да слагат всеки предмет в устата си, затова на тази възраст са по-подходящи по-обемните играчки – кубчета, топки, играчки за бутане и дърпане и т.н.

Дървените конструктори могат да влязат в действие, едва след като детето навърши 2 годинки. Тогава то придобива по-добра координация и движенията му стават по-прецизни и премерени. Нашите чудесни дървени конструктори ви дават перфектна възможност да ускорите този процес, като същевременно развиете фантазията и творческия потенциал на своето мъниче. Забавлявайки се с този вид играчки, детето неусетно ще ускори физическото си и умствено развитие.

Защо именно дървени, а не от друг материал?

Причините да заложите именно на дървен конструктор, а не на такъв, изработен от пластмаса са много. На първо място дървото е един напълно естествен материал, който няма да предизвика неприятни алергични реакции у по-чувствителните деца. Все повече родители решават да изключат напълно или поне доколкото е възможно синтетичните полимери от живота на детето си. Това е особено важно решение, което посрещаме с адмирации.

Друг аргумент в полза на дървото е неговата здравина. Една дървена играчка има значително по-дълъг живот от дори перфектно изработената пластмасова такава, а това позволява на детето ви да се наслаждава на любимия си конструктор много по-дълго и дори да го предаде в безупречно състояние на по-малкото си братче или сестриче след време.

Какви конструктори от дърво ви предлага Гуга?

Постарали сме се да предложим възможно най-голямо разнообразие от дървени конструктори, така че да можем да удовлетворим всеки вкус и предпочитание. Част от изделията са насочени към най-малките палавници, докато друга е подбрана специално за деца в по-голяма възраст – от 5 годинки нагоре.

Можем да предложим подходящи конструктори както на момиченцата, така и на малките момчета. Изцяло погрешно е схващането, че конструкторът е изцяло момчешка игра. Както мозайките от дърво, така и дървените линейки, хеликоптери и полицейски участък ще бъдат еднакво забавни на момиченцата и ще им помогнат да станат по-умели и прецизни в своите действия.

"Гуга" ООД използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата политика относно бисквитките тук.