Образователни играчки

Дървен цветен  куб за игра с образователна цел Дървен цветен  куб за игра с образователна цел 2
Наличен
Образователни играчки

Дидактически дървен куб

Classic World
074F
89,90 лв.
Куб с различни видове игри, коя от коя по-интересна за всеки палав малчуган.
Шарена детска дървена играчка с разлиюни фигури Шарена детска дървена играчка с разлиюни фигури 2
Наличен
Образователни играчки

Дидактически детски куб

Classic World
2885
129,90 лв.
Ръчно изработенa голямa дървенa игачка - образователен куб.
Alphabet Abacus Alphabet Abacus 2
Наличен
Образователни играчки

Азбучно сметало - дървена играчка за деца

Classic World
3539
33,90 лв.
Z-като zebra или зебра, S- като sun или слънце, 1, 2, 3...one, two... изображения на различни животинки и предмети са само част от тази чудесна дървена играчка, с която ще помогнете на детето да научи по лесен и забавен начин цялата азбука на английски език, числата цифром и словом.
Кула за подреждане от дървени кръгчета - Мече Кула за подреждане от дървени кръгчета - Мече 2
Наличен
Образователни играчки

Дървени рингове за нареждане - играчка за бебета

Classic World
3520
17,90 лв.
Дървени рингове за нареждане в ярки цветове. Играчката се състои от 5 на брой, различни по големина ринга (вкл. последната част - мече) и ос за нанизването им. По този начин се насърчава разпознаването на цветовете, координацията и правилната подредба.
Крокодил с многоцветни  дървени блокчета за нареждане Крокодил с многоцветни  дървени блокчета за нареждане  2
Наличен
Образователни играчки

Дървена играчка за баланс Крокодилче

Classic World
3523
15,90 лв.
Детска играчка за баланс. Подредете различните по цвят и размер формички, така че крокодилът да запази баланс. Играта насърчава наблюдателността на детето, разпознаването на цветовете и формите. Развива и координацията. 
Дървена стена за нареждане за малки и големи , която развива стратегическото мислене
Наличен
Образователни играчки

Дървена стена за нареждане

Classic World
3516
25,90 лв.
Занимателна дървена играчка - стена. Страхотна игра за развитие на стратегическо мислене, която е забавна за всички възрастни. Махайте тухла по тухла, но бъдете внимателни - ако стената рухне, играта свършва.
Дървен комплект от 250 дъски за сглобяване на кораби , самолети , къщи и т.н Дървен комплект от 250 дъски за сглобяване на кораби , самолети , къщи и т.н  2
Наличен
Образователни играчки

Строител от дървени блокчета - 250 части

Classic World
3577
59,90 лв.
Този детски строител е подходящ за онези малчугани, които обичат предизвикателствата. Състоящ се от 250 броя дървени блокчета с еднакъв размер и форма, той ще помогне на децата да развият въображението си, да усъвършенстват уменията си да подреждат и строят различни фигури и предмети.
Цветни дървени блокчета за подредба на различни фигури Цветни дървени блокчета за подредба на различни фигури 2
Наличен
Образователни играчки

Дървен конструктор от 250 части

Classic World
2559
41,90 лв.
Дървен конструктор тип мозайка, който се състои от 250 части в различни цветове и форми.
Дървено домино с мечета Дървено домино с мечета 2
Наличен
Образователни играчки

Дървено домино с мечета

Classic World
3531
37,90 лв.
Дървено домино, състоящо се от мечета, разноцветни плочки и спомагателни елементи.
Детски дървен конструктор с гайки и болчета Детски дървен конструктор с гайки и болчета 2
Наличен
Образователни играчки

Дървен конструктор с гайки и болтчета

Classic World
3513
39,90 лв.
Многоцветен конструктор, който се състои от планки за конструиране, болтчета и гайки, изцяло направени от дърво. Детето използва своето въображение за създаването на различни модели или може да използва включеното в комлекта илюстрирано упътване с примерни модели. Всички части на този дървен конструктор се съхраняват в платнена торбичка, удобна за...
Образователени детски дървени инструменти в малка  работилница
Наличен
Образователни играчки

Дърводелски комплект

Classic World
3511
35,90 лв.
Детски комплект инструменти и крепежни елементи.
Дървена маса - работилница с различни видове инструменти Дървена маса - работилница с различни видове инструменти 2
Наличен
Образователни играчки

Детска работилница с инструменти

Classic World
980
79,90 лв.
Детска дърводелска маса с дърводелски инструменти за деца, които обичат да майсторят и поправят разни неща вкъщи.
Дърводелски комплект за игра
Наличен
Образователни играчки

Дърводелски комплект с инструменти за деца

Classic World
057H
51,90 лв.
Детски дървени инструменти в кутия. Дървената кутия се закопчава, а когато се отвори се превръща в чудесна етажерка за нареждане на дървените инструменти.
Детско дървено камионче
Наличен
Образователни играчки

Дървен детски сортер - камион с животни

Classic World
4147
33,90 лв.
Сортер във формата на камион, в допълнение на който има въженце за дърпане на играчката.

Образователните играчки са едни от най-важните играчки в живота на детето Ви. За повечето възрастни, тези играчки за деца изглеждат леко странно, но за малчуганите те са истинската врата към света. Истински богата колекция от различни образователни играчки за деца може да откриете в специализирания магазин в Бургас на ГУГА.

Експертите на бранда са се постарали да подберат достатъчно красиви, интересни и не на последно място безопасни играчки за деца. Този вид играчки спомагат на децата да развиват различни способности, като например двигателни способности или емоционални и социални умения. Различните образователни играчки, които може да намерите във фирменият магазин за играчки Бургас на GUGA ще развият различните способности на детето Ви.

Във възрастта, в която малчуганите започват да развиват интерес към образователни играчки, те вече могат да бъдат считани за малки инженери. В този момент, децата започват да осъзнават, че предметите имат своя функция и всяка играчка в ярък цвят, с копчета за натискане или издаваща различни звуци живо буди техният интерес. Сами ще се убедите в ефекта на една образователна играчка върху детето си, като посетите фирмения детски магазин в Бургас на ГУГА.

Разбира се, образователните играчки са за малко по-отраснали деца. Ако сте млад родител и детето Ви е едва на няколко месеца, бихме искали да насочим вниманието Ви към предлаганите от фирмения магазин за играчки в Бургас на GUGA детски колички и бебешки колички. Бебешките колички, особено в първите месеци от живота на детето трябва не само да му осигурят комфорт, но и защита. Затова е особено важно бебешката количка, която избирате за детето си да бъде стабилна и да може да минава през различни препятствия. Когато малчуганите отраснат имат нужда от детски колички. Те също трябва да са стабилни и комфортни, но и да дават възможност на детето Ви да наблюдава активно заобикалящия го свят.

Като един от утвърдените детски магазини, Гуга ви предлага и специална категория детски образователни играчки, които ще подпомогнат интелектуалното и физическо развитие на вашите деца и ще допринасят за тяхното бързо социализиране. Тази категория играчки не е предназначена единствено за децата в предучилищна или ученическа възраст, както вероятно си мислите. Голяма част от изделията могат да се използват още от най-ранна детска възраст.

Как образователните играчки ще помогнат на вашето дете, а и на вас самите?

Чудесните образователни играчки ще помогнат на детето ви по много различни начини, допринасяйки не само за неговото умствено развитие, но и за физическото му такова. Напълно погрешно е схващането, че всички игри, целящи да подобрят интелектуалните функции на децата са скучни и сложни. Те са разработени основно да бъдат забавни, а тяхното свойство да развиват умствените способности на малчуганите е тяхна второстепенна функция.

Нашите детски образователни играчки ще помогнат на детето ви да напредне в интелектуалното си развитие, защото:

Подобряват паметта и концентрацията

Запомняйки цвета и формата на отделните кубчета, строители или други игри за подреждане, детето ще активира една много важна мозъчна функция – паметта. Добре е този вид игри да бъдат включени още от най-ранна възраст, за да може способността за запаметяване да бъде развита възможно най-бързо и без излишен натиск върху самото дете.

Колкото по-рано детето бъде подтикнато да запомня, толкова по-малко то ще възприема играта като наложен насила учебен процес. В нашия магазин ще откриете подходящи образователни играчки за деца на 2 години, които ще научат неусетно детето ви да концентрира своето внимание върху забавното занимание и да запаметява местоположението на отделните елементи по форма, големина и цвят.

Повишават умението на най-малките да разпознават звуци

Както в повечето добри детски магазини и при нас ще откриете образователни играчки за бебета. Грешите, ако смятате, че е твърде амбициозно да се заемеш с интелектуалното развитие на дете, което току що е навършило годинка или е дори по-малко. Бебета се ориентират чудесно по различните звуци и често ги класифицират като, носещи приятни емоции и такива с обратен ефект.

Когато един звук е приятен за децата, те искат да го чуват отново и отново, натискайки конкретен бутон на играчката или с друго подобно движение. Радвайки се на любимия звук от играчката, децата подсъзнателно се научават да разпознават форми и цветове, като междувременно придобиват навика да извършват определени физически действия. Така те развиват не само своите интелектуални способности, но и физически такива.

Подобряват координацията и баланса

Повечето образователни играчки за деца на 3 години наблягат на баланса и координацията на движенията. Детето ви на тази възраст вече се движи стабилно и няма нужда от вашата подкрепа, но то трябва да придобие нови, специфични умения. Балансирането с различни забавни играчки подобрява рефлексите на детето и му помага да бъде по-точно и прецизно при всяко движение. Ще забележите, че неусетно детето ви е започнало да държи приборите правилно и да се цапа много по-малко, когато се храни.

Координацията и балансът имат отношение не само към физическото развитие на малчуганите, но и към тяхната бърза социализация. Децата, умеещи да изпълняват определени движения по-добре от своите връстници обикновено са лидери в своята социална група и постигат по-големи успехи както в училище, така и на спортната площадка.

"Гуга" ООД използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата политика относно бисквитките тук.