За най-малките

Дървена играчка цвете с огледало Дървена играчка цвете с огледало 2
Наличен
За най-малките

Дървена играчка цвете с огледало

3060
12,90 лв.
Малкото дървено цвете - огледалце е направено с цветни листенца. Бебето може да ги мести нагоре и надолу, при което те издават приятен "клик-клик" звук. Огледалцето в средата отразява 3D цветето, а също така помага за постепенното възприемане и осъзнаване на връзката между собственото тяло и отражението му. Играчката стимулира захвата на бебето и тренира...
Забавна дървена дрънкалка за бебета
Наличен
За най-малките

Дървена дрънкалка за бебета Kлоун

3059
12,90 лв.
Занимателна и цветна дървена дрънкалка за бебе, която при разклащане издава приятен "клик-клик" звук. Подходяща е за развиване на фината моторика на детето.
Бебешка играчка - куче
Наличен
За най-малките

Бебешка играчка - куче

3062
8,90 лв.
Бебешка дървена играчка за стимулиране развитието на фината моторика при бебета, както и координацията очи-ръце.
Детска играчка-самолет
Наличен
За най-малките

Детска играчка-хеликоптер

3067
8,90 лв.
Цветен дървен хеликоптер с въртяща се перка. Отлична играчка за трениране на координацията на ръчичките и очичките при бебенца.
Дървена дрънкалка за бебета - панда
Наличен
За най-малките

Дървена дрънкалка - Панда

3051
10,74 лв.
Дървена дрънкалка, с която бебето може да тренира мускулите на малките си ръце. Накланяйки се, пандата издава много приятен "клик-клик" звук.
Дървена дрънкалка за бебета - мече
Наличен
За най-малките

Дървена дрънкалка - Мече

3058
9,90 лв.
Бебешка дървена дрънкалка, с която бебето може да тренира мускулите на малките си ръце. Накланяйки се, мечето издава много приятен "клик-клик" звук.
Дървени кубчета тип пъзел
Наличен
За най-малките

Дървени кубчета тип пъзел

3522
16,90 лв.
Открийте животните като наредите дървените кубчета правилно! Комплектът се състои от 4 дървени кубчета, тип пъзел, които при правилното си сглобяване откриват пред детето 4 различи животни. В допълнение, във всяко едно от дървените кубчета е скрито дървено топче, звънче, въртяща се топка или дървен валяк, които издават различни звуци.
Сортер Сандък
Наличен
За най-малките

Дървена кутия - сортер с различни ключалки

8008
99,90 лв.
Детска дървена кутия, която има различни ключалки на всяка една от страните си.  Кутията може да се използва и като сортер - детето трябва правилно да вкара всяка една от геометричните фигури на мястото и. Фигурите са в различни, ярки цветове. Дървената кутия има и дръжка за по-лесно носене.
Показани са 1-13 от общо 13 артикул(а)

Детски магазин Гуга е лидер в продажбите на детски играчки за най-малките. Огромното продуктово разнообразие, което магазина за играчки в Бургас предлага ще остави очарован всеки един родител.

В Гуга ще откриете всичко, за което мечтае Вашето дете! Интерактивните играчки са повече от важни в първите месеци от живота на децата. Посредством тях те развиват своето любопитство към заобикалящия ги свят. Guga предлага на своите клиенти възможността да разгледат на живо всяка една играчка във фирмения детски магазин Бургас. Така, сами ще се убедите, че освен красиви и интересни, предлаганите играчки за най-малките са също така и безопасни за тях. Позволете на детето си да се забавлява, без ограничения с играчките от Guga.  Може да Ви прозвучи невероятно, но дори най-ранните играчки на детето Ви имат особено значение за неговото развитие. Казано с най-просто думи, играчките за най-малките на Гуга, ще помогнат на детето Ви да се развие всестранно.  Доказано е, че именно първите играчки на всяко дете оказват сериозно влияние върху неговите сетивно, умствено и емоционално развитие. За възрастен човек, детската играчка може да не представлява особено голям интерес, но за едно дете, което опознава света тя е от особено значение. Посредством играчките на Guga децата могат да установяват самостоятелни действие и да развиват финната моторика на своето тяло.

Посещавайки Гуга магазин в Бургас можете да обзаведете детето си не само с нови и интересни играчки. Guga предлага и богато разнообразие от бебешки колички и столчета за кола. Както всеки един родител знае, правилният избор на бебешка количка е от особено значение – тя не само „вози” Вашето дете, но и има за цел да го предпази и да му осигури комфорта, от който то така силно се нуждае. Същото важи и за столчетата за кола! Подсигурете безопасността на Вашето дете със здраво и сигурно столче за кола от Guga. Така, пътуването му ще бъде не само комфортно, но и сигурно.

В случай, че фирменият детски магазин в Бургас на Гуга Ви е далеч винаги може да направите своята поръчка и онлайн."Гуга" ООД използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата политика относно бисквитките тук.