Играчки от дърво

Онлайн магазин с внимателно подбрани дървени играчки

Добре дошли в онлайн магазина на Гуга ООД, където ще намерите голямо разнообразие от модерни, класически и традиционни дървени играчки за деца на всяка възраст. Ние влагаме цялата си страст и енергия за да изберем онези играчки, които ще Ви накарат да възкликнете радостно, защото сте избрали нещо специално за децата.

Има много предимства в това, да изберете дървените играчки. Може би най-важното от тях е, че те са „екологични“, защото дървото е един от естествените материали, които се срещат в природата. Те също така са произведени с дълъг живот на употреба, и поради тази причина често се предават от поколение на поколение, което ги прави ненадминати ако ги оценим по критерия „качество-цена“.

Независимо от възрастта на детето, за което търсите подарък, ние сме убедени, че ще намерите перфектния подарък за този специален малък човек на www.guga.bg. Ако търсите да купите нещо за бебе или малко дете, разгледайте внимателно подбраните играчки, които включват дрънкалки, музикални инструменти, играчки за бутане и теглене, образователни играчки и дори колела за баланс.

Нашите игри и играчки предлагат много ползи за развитието на децата. Ние разбираме колко е важно децата да се опознават и възприемат околния свят чрез играта и затова се фокусирахме в това да предложим играчки, които да стимулират тяхната креативност, двигателна култура и въображение. Предлаганите от нас играчки, спомагат за развитието и усъвършенстването на общата и фина двигателна моторика, като „предизвикват“ децата да се концентрират и  разрешават определени проблеми, но въпреки това основната им цел остава да бъдат забавни!

За по-големите деца, предлагаме отлична подборка на музикални инструменти, дървени влакчета, колела за баланс, конструктори, дървени кухни и къщи и др. Освен играчките – предлагаме и детски масички и столове, на които децата да прекарат многобройни забавни часове, докато си играят.

Нашите традиционни дървени играчки, ще Ви върнат обратно към Вашето детство, когато сте си играли с дървени пумпали, на домино, на микадо, дърпали сте дървени змии и всичко това Ви е доставяло огромна радост. Разбира се дървените играчки също са претърпели развитие и днес се среща доста по-голямо разнообразие от тях, но духът им е все същия. Независимо дали ще изберете класически или модерни, или (като нас) комбинация от двете, ние сме убедени, че ще намерите перфектния подарък сред нашите играчки.

И накрая, но не на последно място, всички предлагани от нас играчки са преминали необходимите тестове за безопасност и притежават CE Маркировка, за да можете Вие да сте спокойни, когато ги подарявате.

Accept

"Гуга" ООД използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата политика относно бисквитките тук.