Играчки от дърво

Дървена играчка цвете с огледало Дървена играчка цвете с огледало 2
Наличен
За най-малките

Дървена играчка цвете с огледало

3060
12,90 лв.
Малкото дървено цвете - огледалце е направено с цветни листенца. Бебето може да ги мести нагоре и надолу, при което те издават приятен "клик-клик" звук. Огледалцето в средата отразява 3D цветето, а също така помага за постепенното възприемане и осъзнаване на връзката между собственото тяло и отражението му. Играчката стимулира захвата на бебето и тренира...
Детски камион , лесен за сглобяване и изграждане Детски камион , лесен за сглобяване и изграждане  2
Наличен
Дървени конструктори

Дървен контейнеровоз

3901
33,90 лв.
Детско камионче превозващо контейнери.
Дървен пъзел за бебета - влакче
Наличен
Дървени пъзели

Дървен пъзел - влакче

2068
11,90 лв.
Детски дървен пъзел - влакче за бебета и малки деца.
Детска разноцветна дървена хармоника
Наличен
Музикални дървени играчки

Детска дървена хармоника

2622
9,90 лв.
Хармоника за деца изработена от дърво.
Дървена маса с 4 стола за деца
Наличен
Дървени мебели и декорации

Детска дървена маса с 4 стола

4800
199,90 лв.
Комплект от маса и 4 стола, специално проектирани и изработени за малки деца.
Дървена играчка костенурка Дървена играчка костенурка 2
Наличен
За дърпане и бутане

Дървена играчка Костенурка за дърпане

2245
29,90 лв.
Детска дървена играчка за активна игра. Нека детето да я дърпа, бута, да си играе с четирите кръгчета на гърба й и т.н. Играчката е напълно безопасна за децата.
Дървен пъзел за бебета - къщичка
Наличен
Дървени пъзели

Дървен пъзел - къщичка

2069
11,90 лв.
Дървен пъзел във формата на къщичка, състоящ се от три фигури за подредба - куче, котка и папагал.
Детска черна дъска за игра - 5 в 1 Детска черна дъска за игра - 5 в 1 2
Наличен
Активност

Детска дъска за рисуване и писане - 5 в 1

567E
87,90 лв.
Детска дървена дъска за рисуване и писане - желан подарък за всеки бъдещ учител и ученик. Дъската е двустранна и е многофункционална, като позволява на Вашите деца да пишат и рисуват на воля.
Дървено класическо кречетало Дървено класическо кречетало 2
Наличен
Музикални дървени играчки

Детско дървено кречетало

2623
7,90 лв.
Дървеното кречетало развива чувството за ритъм при децата. Забавлението и силния шум са гарантирани!
Дървен развлекателен детски боулинг Дървен развлекателен детски боулинг  2
Наличен
Забавления навън

Дървен детски боулинг

4125
23,90 лв.
Боулинг за деца изработен от дърво.
Детска дървена масичка
Няма наличност
Дървени мебели и декорации

Детска кръгла дървена маса

4801
79,90 лв.
Детска масичка, кръгла с четири крака, ниска и идеална за детската стая. Подходяща е за ползване с дървените столчета "Мече", които също можете да намерите в нашия сайт.
Забавна дървена дрънкалка за бебета
Наличен
За най-малките

Дървена дрънкалка за бебета Kлоун

3059
12,90 лв.
Занимателна и цветна дървена дрънкалка за бебе, която при разклащане издава приятен "клик-клик" звук. Подходяща е за развиване на фината моторика на детето.
Показани са 1-24 от общо 159 артикул(а)

Онлайн магазин с внимателно подбрани дървени играчки

Добре дошли в онлайн магазина на Гуга ООД, където ще намерите голямо разнообразие от модерни, класически и традиционни дървени играчки за деца на всяка възраст. Ние влагаме цялата си страст и енергия за да изберем онези играчки, които ще Ви накарат да възкликнете радостно, защото сте избрали нещо специално за децата.

Има много предимства в това, да изберете дървените играчки. Може би най-важното от тях е, че те са „екологични“, защото дървото е един от естествените материали, които се срещат в природата. Те също така са произведени с дълъг живот на употреба, и поради тази причина често се предават от поколение на поколение, което ги прави ненадминати ако ги оценим по критерия „качество-цена“.

Независимо от възрастта на детето, за което търсите подарък, ние сме убедени, че ще намерите перфектния подарък за този специален малък човек на www.guga.bg. Ако търсите да купите нещо за бебе или малко дете, разгледайте внимателно подбраните играчки, които включват дрънкалки, музикални инструменти, играчки за бутане и теглене, образователни играчки и дори колела за баланс.

Нашите игри и играчки предлагат много ползи за развитието на децата. Ние разбираме колко е важно децата да се опознават и възприемат околния свят чрез играта и затова се фокусирахме в това да предложим играчки, които да стимулират тяхната креативност, двигателна култура и въображение. Предлаганите от нас играчки, спомагат за развитието и усъвършенстването на общата и фина двигателна моторика, като „предизвикват“ децата да се концентрират и  разрешават определени проблеми, но въпреки това основната им цел остава да бъдат забавни!

За по-големите деца, предлагаме отлична подборка на музикални инструменти, дървени влакчета, колела за баланс, конструктори, дървени кухни и къщи и др. Освен играчките – предлагаме и детски масички и столове, на които децата да прекарат многобройни забавни часове, докато си играят.

Нашите традиционни дървени играчки, ще Ви върнат обратно към Вашето детство, когато сте си играли с дървени пумпали, на домино, на микадо, дърпали сте дървени змии и всичко това Ви е доставяло огромна радост. Разбира се дървените играчки също са претърпели развитие и днес се среща доста по-голямо разнообразие от тях, но духът им е все същия. Независимо дали ще изберете класически или модерни, или (като нас) комбинация от двете, ние сме убедени, че ще намерите перфектния подарък сред нашите играчки.

И накрая, но не на последно място, всички предлагани от нас играчки са преминали необходимите тестове за безопасност и притежават CE Маркировка, за да можете Вие да сте спокойни, когато ги подарявате."Гуга" ООД използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата политика относно бисквитките тук.