Тротинетки за тинейджъри с 2 колела DELUXE TITANIUM - сива

476-100
199,90 лв.
С вкл. данък

Сгъваема тротинетка за тинейджъри със спирачка и звънец на лоста

Описание

Скутерът Deluxe Titanium Globber предлага една сгъваема система за лесно транспортиране и съхранение. Регулируемата на височина дръжка, включва вътрешен еластичен кабел за бързо разглобяване и се закрепва с винтова скоба. Дръжката има отразяващ дизайн за печат за безопасно прихващане, както и заден лост и камбанка на кормилото.
Широката ръкохватка с EVA протектор гарантира по-добро сцепление и стабилност за потребителя и големите колела Bi-injection осигуряват плавно и стилно пътуване. Режимът на самостоятелно стоене позволява тротинетката да стои неподвижен благодарение на приблизително 60% фокусна точка.

Оборудван с патентована сгъваема система за захващане за 1 секунда, тротинетката може да се сгъне без усилие, като се освободи скобата, монтирана близо до горната част на T-образната лента.

Снабден с 205 мм двукомпонентни вътрешни сърцевинни колела с лагери ABEC 7, тази тротинетка е перфектно оборудвана за градски райони. Голямата метална задна спирачка осигурява достатъчно захващане на задното колело при спиране.

Широкият алуминиев извит T-бар има три независими настройки за височина. Вътрешната система за еластичен кабел позволява ергономичните ръкохватки TPR да се отделят и да се прикрепят с лекота при съхранение в затворени пространства. В близост до горната част на T-образната лента е разположена скоба за освобождаване, която позволява на скутера да се сгъва. Това луксозно издание включва ръчно задвижван заден спирачен лост, камбана, плюс отразяващ шаблон на вала за максимална безопасност.

Твърдата, но стилна палуба е изработена от лек алуминий, който е структуриран, за да осигури максимална здравина. Вместо проста дръжка, е инсталирана престилка с висока плътност, без приплъзване, EVA протектор за максимално сцепление и дълготрайност.

 Тротинетката може да бъде частично сгъната, когато се активира освобождаващата скоба, позволявайки долната част на палубата да лежи на земята и да позволи на скутера да остане изправен сам по себе си. Това е елегантно и просто решение.

Подробности за продукта

Брой колела
2
Globber - Презназначена за
Тийнейджъри, Деца
Globber - Вид на продукта
Тротинетка
Globber - Възрастова граница
от 3 до 9+ години, от 6 до 14+ години
Globber - Максимално тегло на ездача
100 кг.
Globber - Регулируема
ДА
Globber - Сгъваема
ДА
Globber - Размер на предните колела
125 мм
Globber - Размер на задните колела
125 мм
Globber - Материал на колелата
Високо-еластични PU колела
Globber - Материал на платформата
Тройно подсилена композитна платформа с алуминиева сърцевина
Globber - Характеристики
Регулиране височината на кормилото в 3 позиции
Тегло на продукта
3.00 kg
Подходящи за подарък на
момче, момиче

Мнения на потребители

Няма мнения на потребители

Вижте също и:

Този сайт използва бисквитки, за да ви улесни при търсене.