Сгъваема тротинетка за възрастни и тинейджари със спирачка

498-192
439,00 лв.
С вкл. данък

Описание

В тротинетката My Too 18.0 е интегрирана новата патентована система за сгъване KLEEFER. Тя позволява тротинетката да бъде сгъната с лек ритник (удар), без усилие, благодарение на подпомагащото бутало. Предназначена за възрастните, тротинетката улеснява пътуванията с високото си ниво на оборудване.

1_on.png
Революционна система за сгъване
01_0.jpg

Kleefer система - лесна, бърза, с подпомагащо бутало, за сгъване на тротинетката с лек удар (ритник).

Лесна за транспортиране
02_0.jpg

Няма да се налага повече да носите вашата тротинетка, благодарение на режима "количка".

Лесна за паркиране и съхранение.

Благодарение на системата за блокиране на колелата, тротинетката може да се съхранява във вертикално положение.

Ергономично кормило
03.jpg

Широко, извито кормило (48 см), пригодено за ежедневна употреба осигурява истински комфорт.

Дизайн и концепция на платформата
04.jpg

Твърдостта на екструдиран алуминий.

Широка и ниска до земята платформа, което предпазва от износване на тротинетката при интензивна употреба.

Височината на кормилото може да се регулира в три различни позиции
05.jpg

Адаптирана за различни височини.

Ергономичност на дръжките
06.jpg

Гъвкави, от устойчив материал с двойно инжектиране за повече комфорт и устойчивост.

Спирачки
07.jpg

Задна спирачка и предна спирачка с лост, намиращ се на кормилото. Предната спирачка, която е лесна за употреба, осигурява допълнителна сигурност, особено при каране в населени места.

Качество на движещите се части
08.jpg

Големи 180 мм колела, направени от HR и HQ PU (висококачествен и високоустойчив полиуретан), с найлонови нишки, монтирани върху ABEC 7 лагер.

Стабилни
09.jpg

Направени от най-добрите материали, с висококачествена структура, ултраподсилени. С двойна скоба.

Качество на оборудването
10.jpg
Калници, които предпазват от изпръскване.

Детски магазин Гуга ви дава възможност да закупите тротинетка за възрастни от най-висок клас. Тя е идеалното решение за родителите, които обичат семейните игри и забавления на открито. Щом децата ви се наслаждават на возенето с тротинетка, защо да не опитате и вие. Това е возило с безброй екстри, което можете да подарите и на вече порасналото си дете. Детските модели бързо стават неудобни и неудачни след навлизане на детето в по-зряла възраст.

Лесно сгъване и пренасяне

Многобройните иновативни разработки при сгъваемата тротинетка ви гарантират пълно удобство в градска среда. Революционната система за сгъване Kleefer ви позволява с едно единствено движение да я преобразувате в компактен и лесен за пренасяне компонент. Пренасянето също е максимално улеснено чрез режима ‘’Количка’’, който можете да използвате, когато карането ви омръзне или се намирате на място, където това е неуместно.

Паркирането на пособието също няма да ви затрудни по никакъв начин. Уникалната тротинетка за възрастни може да се паркира или съхранява и във вертикално положение, с помощта на системата за блокиране на колелата. Това возило няма да заема излишно място в малкия ви дом. Можете да го съхранявате в килера, шкафа, на балкона или в гардероб.

Регулируема височина

Можете да използвате чудесната тротинетка за възрастни заедно със своето дете, като всеки я използва когато има желание и време. Височината на кормилото може да се фиксира в три различни позиции бързо и лесно, така че да бъде удобна на всеки, който я използва, спрямо неговия ръст и предпочитания. Този модел е подходящ за семейства, защото всеки член на фамилията ще може да се наслади на забавното пътуване, след което да преотстъпи возилото на следващия кандидат.

Безопасност

Тротинетките са изключително забавни, но понякога могат да бъдат и опасни. Бързото каране, особено под наклон може да бъде предпоставка за падане и сериозно нараняване. Сгъваемият модел за възрастни разполага с две независими една от друга спирачни системи. Едната е максимално удобна, разположена върху кормилото, като ви позволява незабавна реакция при внезапно възникнала опасност. Налична е и стандартната задна спирачка, която ще ви позволи да поддържате безопасна скорост.

Калници, защитаващи от напръскване

Да караш тротинетка при всякакви метеорологични условия може да бъде забавно, но не и когато навлизаш в мокри и кални участъци. Със сгъваемото возило от най-висок клас всеки риск от опръскване в сведен до минимум посредством ергономични калници, които поемат водните пръски при навлизане в неблагоприятен участък от пътя.

Гуга ви предлага сгъваемата тротинетка за възрастни на възможно най-достъпна цена, като правим уточнението, че това е изделие от последно поколение, при което иновативните разработки не са никак малко, а удоволствието от карането – 100% гарантирано.

Подробности за продукта

Цвят
Бял
Брой колела
2
Globber - Презназначена за
Възрастни, Тийнейджъри
Globber - Вид на продукта
Тротинетка
Globber - Възрастова граница
от 3 до 9+ години, от 6 до 14+ години
Globber - Височина на ездача
от 145 см до 190 см
Globber - Максимално тегло на ездача
100 кг.
Globber - Регулируема
ДА
Globber - Сгъваема
ДА
Globber - Размер на предните колела
125 мм
Globber - Материал на колелата
Високо-еластични PU колела
Globber - Материал на платформата
Алуминиева сплав, Високо-качествена композитна платформа, Високо-качествена композитна платформа в два цвята
Светещи колела
НЕ
Подходящи за подарък на
момиче, момче

Мнения на потребители

Няма мнения на потребители

Този сайт използва бисквитки, за да ви улесни при търсене.