Тротинетка Ultimum - Небесно синьо
сгъваема тротинетка
детска синя тротинетка
невероятна тротинетка globber
Тротинетка Ultimum - Небесно синьо
сгъваема тротинетка
Тротинетка за деца и възрастни...
детска синя тротинетка
невероятна тротинетка globber

Тротинетка за деца и възрастни Globber Ultimum - Небесно синя

612-101
Продуктът е наличен и може да бъде доставен в рамките на 2 работни дни
299,90 лв.
С вкл. данък 2

Тротинетката Globber Ultimum е проектирана за да преобрази напълно представите  за каране на скутер с 3 колела, благодарение на патентованата си система за контрол на завиването. Само с няколко прости завъртания, Вие можете да контролирате радиуса на завиване, който най-добре ще пасне на стила Ви на каране.

Друго важно нещо, което отличава серията ULTIMUM е широката платформа, с противоплъзгаща се основа. Тя, заедно с единственото по рода си кормило, което се регулира на 6 степени, правят тротинетката подходяща за използване, както от деца на възраст над 5 години, така и от техните родители.

Описание

.

GLOBBER ULTIMUM

Създава нови правила при тротинетките с 3 колела

Скутерите от серията ULTIMUM на Globber напълно преобръщат представата за каране.

Благодарение на иновативната си и патентована система за контрол на завиването, потребителят може да контролира радиуса и скороста на завиване, съгласно неговия стил на каране.

Това е скутера на Globber, който има най-голяма и широка платформа и предлага най-големи възможности за регулиране спрямо управляващия го.

1. УСТОЙЧИВА ПЛАТФОРМА

Супер широка платформа в два цвята с противоплъзгаща повърхност, която издържа до 100 кг. тегло на ездача

2. БЕЗОПАСНОСТТА ПРЕДИ ВСИЧКО

Дълга и широка спирачка от композитен материал, който удължава живота на колелото

3. ИНОВАЦИЯ

Патентована система за контрол на завиването, която се регулира лесно с няколко завъртания

4. ПАТЕНТОВАНО СГЪВАНЕ

Система за бързо и лесно сгъване, с която се пести място. Сгъната тротинетката може да се дърпа като количка.

5. РЕГУЛИРАНЕ НА КОРМИЛОТО

Анодизирано кормило, което може да се регулира във височина на 6 степени. По този начин тротинетката може да се използва, както от деца, така и от възрастни

6. ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ КОЛЕЛА

Високо-еластични предни и задни колела

Предни колела - 125 мм радиус и широчина на колелото 43 мм за по-голяма стабилност

Задно колело - 90 мм

ABEC 7 лагери за по-плавно возене

Подробности за продукта

Възраст
5+ години, 6+ години, 7+, 8+ години, Тийнейджър, Възрастни, 9+ години
Размер на продукта
76-101 х 63 х 39,5
Цвят
небесно син
Брой колела
3
Globber - Максимално тегло на ездача
100 кг.
Globber - Сгъваема
ДА
Тегло на продукта
4.62 кг
Подходящи за подарък на
момче

Относно Globber - Френска марка за тротинетки и аксесоари

GLOBBER, не е просто марка, GLOBBER е концепция за дизайн безопасност, удоволствие, усмивки…

GLOBBER е едно ново преживяване, нова страст, нова визия…

GLOBBER е продукт на дългогодишни задълбочени технически проучвания, на изключителен подбор на качествени материали, на перфектно сътрудничество между дизайнери и произодители…

GLOBBER са иновационни продукти, предназначени за всички възрасти…

GLOBBER са приятели на децата!

Globber е една от най-популярните и надеждни марки в света, когато става въпрос за тротинетки най-вече за деца, но и не само. Производителят има готови решения за забавления на две колела и за възрастни. В своето богато портфолио фирмата има доста интересни попадения и за по-големи, а именно висококачествени тротинетки, с които да се радвате на живота извън задушния и замърсяващия въздуха автомобил. В нашия онлайн магазин, също, можете да намерите богато разнообразие от тротинетки Globber. Ние сме се заредили с най-добрите варианти за възрастни и най-безопасните, но пък супер атрактивни и оригинални детски тротинетки. И като стана въпрос за това, защо пък да не закупите по една тротинетка за себе си и за детето? Така не само ще прекарвате повече време заедно, но и ще го научите да спортува и да ползва краката си за нещо приятно от малък?! Супер идея, не мислите ли?

С Globber тротинетка забавлението на две колелета е гарантирано! А ние допълнително ви обещаваме, че техните продукти ще ви служат доста напред във времето, без да е необходимо да им осигурявате някаква специална поддръжка, например. Ето защо ние ви съветваме да заложите точно на тази марка, когато става въпрос за вашето дете и неговата безопасност. От Globber винаги спазват последните изисквания и се съобразяват с модерните и класически международни стандарти за осигуряване на 100% безопасни и надеждни продукти за деца, в частност тези, които са пригодени за активно забавление навън.

Добавете към всички тези предимства и винаги достъпната за Globber цена. Въпреки че производителят се слави с първокласни продукти, те са евтини и конкурентни. Пазарът може и да е пълен с множество предложения за тротинетки,  но трудно бихте намерили подобно съотношение между цена и качество. Освен това, производителят винаги ви дава огромен избор, а ние като негови официални дистрибутори разполагаме с най-добрите модели в нашия онлайн магазин.

Можете да си поръчате който и да е от тях още днес, като ние ви обещаваме бърза доставка до всяка точка на страната. Разполагаме с тротинетки от Globber на склад и можем да ви ги доставим бързо и удобно, без да е нужно дори да излизате от дома си. В допълнение, насреща сме да отговорим на всички ваши въпроси и да ви дадем необходимата допълнителна информация. Свържете се с наш оператор през онлайн чата и направете запитване за тротинетка Globber. Ние ще се радваме да ви помогнем и да отговорим на всичките въпроси.

Освен класическа – детска или за възрастни – тротинетка Глобер в онлайн магазина ни можете да намерите и допълнителни аксесоари за своето преживяване на две колела, а именно LED фенерче, ако ще карате вечер, както и детска каска, която е идеално предпазно средство и за велосипед. В духа на безопасността за вашето дете бихте могли да закупите от нас и светеща гума за детска тротинетка. Разполагаме и с цели комплекти от две светещи гуми!

Мнения на потребители

Няма мнения на потребители

Този сайт използва бисквитки, за да ви улесни при търсене.