Тротинетки с 2 колела за големи и деца

Тротинетка за възрастни със спирачка, сгъваема, черна, ONE K180 Тротинетка за възрастни със спирачка, сгъваема, черна, ONE K180 2
Продуктът е наличен и може да бъде доставен в рамките на 2 работни дни
сгъваема тротинетка за малки и големи сгъваема тротинетка за малки и големи 2
Продуктът е наличен и може да бъде доставен в рамките на 2 работни дни
тротинетка за възрастни и тийнейджъри тротинетка за възрастни и тийнейджъри 2
Продуктът е наличен и може да бъде доставен в рамките на 2 работни дни
Тротинетка Flow Foldable 125 Тротинетка Flow Foldable 125 2
Продуктът е наличен и може да бъде доставен в рамките на 2 работни дни

С израстването на вашето дете сигурно сте се запитвали дали купуването на детско колело е най-добрият избор? Не е лъжа, че например едно балансиращо колело ще развие неговата координация и ще впрегне мускулната система на краката, но има и немалко минуси на закупуването на колело. За разлика от тротинетката с две колела , балансиращият велосипед е с фиксирана височина. Той не би могъл да се адаптира с ръста на детето ви. От друга страна, точно това е едно от най-големите предимства на тротинетките. Те буквално растат с детето ви, а това със сигурност е една добра инвестиция.

Предимства и спецификации на детски тротинетки с две колела Globber

Ако вашето пораснало мъниче все още харесва своята тротинетка с три колела, трябва да обмислите за преминаване към двуколесна тротинетка. Защо ли? На първо място, те са отличен учител на баланс. За нула време с детската тротинетка Globber ще усвои равновесието на две колела, което от своя страна несъмнено ще се отрази на физическата му активност.

Грешно е да смятате, че тротинетките са единствено пригодени за деца. Globber тротинетките с 2 колела са подходящи както за малките, така и за тийнейджъри и възрастни. Съществуват видове за малчугани над 6 години, но също така и такива, които могат да издържат тегло до 100 килограма и ръст до 190 сантиметра.

Тротинетките на две колела Globber разполагат с удобен механизъм за регулация на кормилния лост, който може да се управлява на на три или четири нива, в зависимост от модела.

Повечето от тротинетките с две колела на марката Globber са оборудвани с ръчна спирачка, чиято ефективност е категорично по-добра от натискането на калника с крак. Благодарение на допълнителното стоманено укрепление няма да ви терзаят въпроси свързани с устойчивостта на тротинетката, защото здравината е ненадмината. От своя страна тротинетките с 2 колела развиват по-висока скорост в сравнение с другите видове, а иновативния им дизайн ги откроява от всичко, което сте виждали досега! Гумената настилка спомага за по-добра стабилност на “ездача”, а висококачествения силикон на гумите прави карането изключително плавно.

Този сайт използва бисквитки, за да ви улесни при търсене.