Електрически тротинетки


Какво представляват електрическите тротиентки Globber?

Електрическите тротинетки завладяват улиците. Те са иновативната идея, която всички ще обикнат, а причините за това са многобройни. В по-развитите страни от Западна Европа те са се превърнали в смисъла на предвижването от една точка до друга. Те са компактни, те са бързи, те са подходящия избор за пътуване на малки разстояния.

Спестете си време и пари. Електрическите тротинетки на Globber достигат до внушителните 25-30 км/ч. Сега пресметнете времето, което чакате на автобусната спирка + времето според скоростта на градския транспорт, който поддържа средна скорост около 30 км/ч. Не само ще направите чудесна инвестиция, но и ще спечелите немалко време.

Тротинетка с двигател, но не се залъгвайте, тя е компактна и преносима. Може да се използва и за превоз до работа, защото за разлика от карането на колело дрехите ви ще останат сухи и ще ухаят все така приятно.

Те са природосъобразени. Особено в градовете, където емисиите на въглероден диоксид и нивата на финни прахови частици непрестанно растат. Освен това електрическите тротинетки са безшумни, което от своя страна увеличава качеството на каране и по никакъв начин не нарушава обществените правила, през която и да е част на денонощието.

Удоволетворението от карането на тротинетка с двигател със сигурност не липсва. А, когато единствената ви грижа е зареждането на батерията веднъж на няколко дена, ще си спестите неприятното почистване и поддръжка.

Предимства и спецификации на електрическите тротинетки Globber

Механизмът за моментално сгъване прави електрическите тротинетки на Globber леснопреносими. Тя тежи само 12 килограма. Гумите са съставени от висококачествен материал, който лесно абсорбира силата на спирачките.

Двигателят е с мощност 250 W и има 2 нива на скорости - 0-6 км/ч и 0-25 км/ч, което ви позволява да се движите в различни среди. Максималният ъгъл на изкачване е 15°.

Литиевата батерия може да ви издържи каране за 25 километра, а времето за пълното й зареждане е 24 часа.

Електрическата тротинетка също така разполага и с LCD екран, който показва нивото на батерията, както и скоростта на движение.

Макар и тротинетката да е пригодена за възрастни, тя би свършила и отлична работа на малките. А с ниския режим на скоростта ще си спестите опасенията за вашето дете.

Този сайт използва бисквитки, за да ви улесни при търсене.