Социална мрежа Бебешки колички

Социална мрежа Бебешки колички

Ежедневният ритъм с бебе е монотонен, спазване на режим и график, вършене на едни и същи неща. Всичко това е доста уморително за младата майка. Колкото и щастлива да е от раждането на своето дете, тя се чувства изтощена от безкрайния цикъл на грижите около него.

Затова разходката е сред любимите дейности на много майки. Докато бебето спи безметежно в бебешката количка, те се отправят към парка, детската площадка или друго място, където се събират с други майки. Така докато бебетата спят на чист въздух в детските колички, майките им си почиват, говорят си, споделят, обменят мисли, идеи, полезни съвети. Така те осъзнават, че случващото им се е познато и на другите и това им помага по-лесно да се справят с проблемите си.

Някои от тези разговори са само за разтоварване и сближаването между непознати майки си остава случайно, а между други възниква трайно приятелство. Майките с колички продължават да се засичат, защото посещават едни и същи места – еднакви магазини, детска консултация, детската кухня. Често между майките се получава мрежа, която служи за споделяне и информация за всичко, което касае децата.

По тази социална мрежа те бързо узнават от къде да купят необходимите за децата им неща, допитват се с какво ги лекуват, разпитват се за детските добавки, детската кухня, полезни рецепти, идеи за възпитание, а в последствие и как да запишат децата на детска ясла. Така разходките с бебешките колички се превръща от точка в дневния режим в многостранно и полезно занимание, в общност, която улеснява живота на младите майки.

Когато бебетата престанат да спят непрекъснато и започнат да будуват по време на разходка, те също осъществяват своите първи социални контакти помежду си. Децата се опознават помежду си, говорят си на бебешки език, общуват и играят. Дори да не изглежда, че правят нещо смислено, за тях е изключително важно да виждат себеподобни. Така някои от тях създават първите си приятелства, както се казва още от детската количка.

Децата порастват заедно на площадките за игра, под зоркия поглед на своите майки.

Когато са се сближили, понякога едната майка поема да гледа двете деца. Редуват се за вземането храната от детската кухня и други неща, които могат да си помагат.

При нас ще намерите най-модерните и качествени бебешки колички. Изберете количка за своето бебе и впуснете в своята социална мрежа, за отглеждане на щастливо дете...

Ако се нуждаете от информация, как да изберете подходяща количка според възрастта на детето и сезона вижте съветите за комфорт на детето в детската количка.