Дървени колела и кончета за яздене

 2
Продуктът не е наличен
Забавления навън

Дървено колело за баланс за деца

Дървени играчки Classic World
2377
117,90 лв.
Модерно колело за балансиране със здрава дървена рамка и развяващ се флаг, за по-лесно отличаване. Колелото има звънче за да предупреждава околните, както и малка чантичка отпред, в която детето Ви може да държи най-необходимото докато кара колелото.
Шарно дървено конче за яздене за деца Шарно дървено конче за яздене за деца 2
Продуктът не е наличен
Активност

Дървено конче за яздене

Дървени играчки Classic World
4600
89,90 лв.
Прекрасно дървено конче за яздене. Кончето е с колелца, за да улесни придвижването на детенцето. Лесно за сглобяване.
Дървено конче - люлка Дървено конче - люлка 2
Продуктът е наличен
Активност

Дървено конче - люлка

Дървени играчки Classic World
2869
89,90 лв.
Класическо дървено конче-люлка. Незаменимо забавление за всяко едно детенце. Позволете на Вашия малчуган да развие приключенски дух и да се постави в ролята на рицар, жокей или просто да се полюлее малко.
Дървено колело за баланс
Продуктът е наличен
Дървени колела и кончета за яздене

Балнсиращо колело-Червено

Дървени играчки Classic World
4603
1 Мнения на потребители
99,90 лв.

Едва ли има дете, което да не си мечтае за свое собствено конче. Независимо дали в дома Ви расте малък рицар или малка принцеса, малчуганите винаги мечтаят за свое собствено конче. Разбира се, при съвременният начин на живот тази невинна детска мечта изглежда почти неосъществима. Ключовата дума, обаче е „почти”! Вие може да подарите на детето си някое от дървените колела и кончета за яздене, които експертите от ГУГА предлагат във фирмения си магазин за играчки в Бургас.

На кое от двете ще се спрете зависи изцяло от Вас. Дървените колела и кончета за яздене, обаче гарантирано са сред любимите играчки на малчуганите. Фактът, че са изработени от дърво, пък е допълнителен бонус – те са не само здрави и красиви, но и безопасни за детето Ви. В детски магазин Бургас на ГУГА се предлагат различни модели дървени колела и кончета за яздене. Ако искате да провокирате детето си да прекарва повече време навън, на чист въздух, тогава изберете за него колело. А, ако искате то да се забавлява безкрай дори когато се налага да остане у дома, заложете на кончето за яздене. Кончетата за яздене, които ще откриете в специализирания детски магазин в Бургас на бранда са повече от идеални за деца. Те са красиви, в ярки цветове, които привличат, като магнит малчуганите.

Защо да подарите дървено конче на своето дете?

Детето ви вероятно има куп играчки, с които да играе, а това често кара родителите да си задават въпроса: Нужно ли му е и детско конче за яздене? На този въпрос можете да си отговорите много бързо, като си припомните коя е любимата му играчка в детския кът в парка или на детската площадка? Ако детето ви предпочита да язди, вместо да играе в пясъчника или да хвърля топка, то собствено детско конче, с което да се забавлява у дома ще му донесе огромна радост.

Не се заблуждавайте, че само малките момчета изпитват афинитет към детските играчки за яздене. Голяма част от малките момиченца също ги намират изключително забавни и обичат да прекарват времето си люлеейки се на тях, вместо да играят с кукли или да се отдават на друг вид интелектуални или физически активности.

Винаги е удачно да подарите дървено конче на своето дете, защото то, освен приятно прекарано време ще му донесе и:

Добро физическо и социално развитие

Ездата на детски кончета носи не само радост на детето, но и редица ползи за физическото му развитие. Този тип играчки помагат на децата да подобрят чувството си за баланс. Приучавайки се да се задържат върху люлеещото се конче, малчуганите придобиват също по-устойчива и уверена походка. Чувството за равновесие, което е изключително важно за тяхната стабилност се изгражда неусетно и без специални усилия.

Друга важна полза за физическото състояние на вашето дете е неговата двигателна активност. Макар на пръв поглед язденето на дървени кончета да изглежда изключително лесно, то оказва сериозно натоварване на почти всички части от тялото. Физическата активност е от решаващо значение за здравето на всяко дете. Факт е, че децата, които са по-малко активни във физическите занимания са предразположени към затлъстяване и редица хронични заболявания, свързани с наднорменото тегло.

Не на последно място, язденето на дървено конче има принос и за социализирането на едно дете. Присъствието на негово собствено конче у дома, ще му създаде цял куп приятели, които ще искат да си играят с него, а това е важна стъпка за създаване на добър социален статус. Децата, които са изолирани от своите връстници често страдат от ниско самочувствие и липса на отборен дух. Кончето определено е играчка, която може да сплоти всяка група деца.

Какви детски кончета за яздене ви предлага Гуга?

Както във физическия ни магазин, така и на онлайн страницата ни ще намерите чудесни предложения под формата на детски кончета за яздене. Част от тях са статични модели, тип люлка, а други са на колела. Можете да изберете модела спрямо възрастта на детето или на база личните му предпочитания. Можете целенасочено да изберете вида, който ще окаже най-благоприятно въздействие на физическото му израстване.

Нашите кончета се чудесни с това, че са комбинация между класическата играчка и нейния модерен прочит. Като класическа черта можем да посочим дървото, от което този тип играчки са изработени, а като модерно решение – иновативния дизайн, благодарение на който играчките са много по-атрактивни и мобилни и същевременно много по-безопасни, в сравнение със своите древни предшественици. Винаги е удачно да подарите на своето или друго любимо дете конче, което да язди на воля.

"Гуга" ООД използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата политика относно бисквитките тук.