Бебешка плюшена книжка Rabbit

Бебешка плюшена книжка Rabbit

35957
Няма достатъчно продукти в наличност
11,99 лв.
С вкл. данък

Мека книжка от плюш придружена със зайче.

Описание

Всяко малко дете е достатъчно голямо, за да открие радостта от книгите. Още с първите минути след проплакването, бебето започва да открива света по своя неповторим начин. С любопитните си очички и пръстчета. С гледане, слушане, опипване и разглеждане. А има ли по-подходящо нещо за разглеждане, опипване и лапане от мека книжка с картинки?

Книжката, която  Онлайн Магазин за детски играчки и аксесоари Гуга  предлага на Вашето внимание, съчетава две функции – плюшена играчка Зайче и мека книжка.

Основният ярък червен цвят, разположен върху бледорозов фон, е в тон с идеята, че в началото бебетата трудно разпознават близки по тон цветове като червено и розово. Бледият син цвят на леглото, на което мечето от книжката спи, не е случаен. Според изследване, синьото е един от цветовете, които бебета разпознават трудно. Идеята на производителя е, след като бебето трудно различава този цвят, да бъде стимулирано да опознае изпъкналите форми на книжката чрез опиване и лапане. Защото всяко бебе е страстен изследовател – още щом поеме играчката в ръце, то ще започне да я изучава.

„На добър час!” в чудното пътешествие с книгите!

Подробности за продукта

Мнения на потребители

Няма мнения на потребители

Този сайт използва бисквитки, за да ви улесни при търсене.