Оригинални плюшени играчки

Оригинални плюшени играчки

Плюшените играчки са любими на децата. С тях те играят весело, споделят си, утешават се и заспиват безметежно. Всяко дете си има любима плюшена играчка. Имаше време, когато под плюшена играчка се разбираше плюшено мече. Десетилетия децата получаваха само мечета за гушкане. В края на миналия век, дизайнерите на детски играчки започнаха да създават и други животни – зайчета, кученца, котенца, слончета и постепенно се премина и към по-екзотични животни.

Детското въображение обаче има нужда от много креативност и потребността от все по-странни плюшени любимци непрекъснато нараства. Търсенето на оригинални плюшени играчки е голямо, затова дизайнерите с повече въображение започнаха да откликват на тази детска потребност.

Плюшените играчки Nici са създадени с много въображение и разбиране, за да радват деца на всякаква възраст.

За най-малките е колекцията „Моето първо Nici” – колоритни играчки, дрънкалки, меки кърпи за игра във форма на животни, меки буйки с животинки, плюшени музикални играчки. Бебешките играчки са изработени от качествени, антиалергенни материали, напълно безопасни за децата. Те са меки, пухкави, цветни, весели, забавни, дрънкащи, светещи и издаващи мелодии. Сладките животинки са първите приятели на бебетата.

Играчките тип кърпи са много удобни за бебетата, те леко се учат да хващат различните краища на играчката, да се радват и развиват умения. Веселите буйки провокират бебето да си хваща крачетата, стремейки се към животинчето и така си прави забавна гимнастика.

За малко по-големите деца е веселата колекция „Горски приятели” – лисица, бухал, таралеж, пчеличка, гъсеница, мишка. С тях на детето може да се разкаже приказка, а след това то само може да разиграва сценки.

Забавна е и колекцията с диви животни – лъв, маймунка и тигър. С тези диви приятели детето също може да си измисли сюжет.

За студеното време е колекцията с мече, пингвин и бухал. Те са много подходящи и за коледен подарък.

Много интересни и оригинални са говорещите плюшени, мили чудовища. Те повтарят всичко, което детето каже.

Колекцията AYUMI BE YOU се състои от странни, сладички същества, които ще очароват всяко момиченце. Сладичките, плюшени куклички с опашки определено са от фантастичен свят. Те са колоритни и кокетни, с панделки или друга декорация.

В колекцията сънчовци има коте, зайче и мече. С тях детето сладко ще заспива. Оригинални и любими са и пухкавите одеяла от колекциите с животни.

Сред плюшените играчки Nici има още кротки овчици, розово прасенце и сладичък, пухкав крокодил.

Обграждайте децата с любов, нежност и плюшени играчки. Те им дават сигурност и уют. Колкото са по-уникални и различни играчките, толкова повече стимулират творческото мислене на децата и тяхната индивидуалност.