Какъв е скрития талант на Вашето дете?

Какъв е скрития талант на Вашето дете?

Всеки родител, тайничко се пита дали неговият малчуган няма някой и друг скрит талант, който трябва да се развива. За да си отговорите на този въпрос, просто трябва да следите поведението на мъника си по време на игра и да наблюдавате какво точно прави то.

Всички в редица или група

Ако малчугана Ви искрено се забавлява да подрежда количките и камиончетата или каквито и да било други играчки от онлайн магазина за играчки ГУГА, в права редица или група по определен признак това е сигнал, че то има силно изразено аналитично мислене. Според психолозите такива деца е добре да бъдат насърчавани да развиват таланта си в математиката и естествените науки.

Постоянен говор

В случай, че Вашето съкровище обича да говори, постоянно, дори когато играе само това е знак, че неговите ораторски умения трябва да бъдат развивани. Това е доста ценен талант, който ще бъде от невероятна полза на детето Ви през целият му живот. Така, че дори понякога непрестанното му говорене да Ви лази по нервите не го карайте да спира, а го насърчавайте да се усъвършенства.

Разглобяване

Ако малчугана Ви обича не да си играе с играчките от ГУГА, а да ги разглобява, то това е сигурен знак, че отглеждате един бъдещ архитект, инженер или учен. Децата, които обичат да разглобяват играчки, реално го правят, за да открият какво има вътре в тях – информация, която е новост за тях. Тоест, тези деца обичат новото и предизвикателствата.

Безкрайна фантазия

Ако детето Ви обича да си играе с дървеният конструктор от GUGA магазин в Бургас, но използва далеч повече фантазията от ръцете си, това означава, че то е изключително креативно. В бъдеще може да стане актьор, писател или дизайнер. Въобще мисленето извън рамките ще бъде основно за него и то ще си избере подобаваща професия, в която да разгърне таланта си.