Скейтборд за деца


Какво представляват скейтбордовете за деца ?

Скейтбордовете за деца е по-малък по размери, налична е противоплъзгаща платформа, пластмасови колела и основата на скейтборда са илюстрирани картинки на любими анимационни герои. Разбира се, онлайн магазина Гуга представя подходящи модели на детски скейтбордове за момичета и момчета.

За каква възраст са подходящи скейтбордовете за деца и техните спецификации?

Детски скейтбордове могат да се използват и от най-малките деца около 2-3 години. Дори вашете дете още да не може да пази много равновесие, може да използва скейта като “шейна” в седнало положение, докато се научи да пази баланс в изправено положение. Специализираният онлайн магазин Гуга предлага детски мини скейтбордове за момиче и момчета като максималното тегло на детето да не превишава 20 кг. Другите скейтбордове за деца са подходящи за деца над 6 години с максимално тегло 50кг. Те са с илюстрации на известните анимационни герои - спайдърмен и трансформерс.

Как да караме безопасно скейтбордове за деца ?

Много ридители се притесняват децата им да карат скейтборд, защото по-трудно се пази баланс в сравнение с детски тротинетки или детски колела Puky. За да увеличите безопаснотта на детото си, Ви предлагаме протектори - каски, налакътнаци, наколенки.

Този сайт използва бисквитки, за да ви улесни при търсене.