червена четириколка

Четириколка за деца PUKY WUTSCH - видове

1 Мнения на потребители
0000-4023
Продуктът е наличен и може да бъде доставен в рамките на 2 работни дни
205,80 лв.
С вкл. данък 2

PUKY WUTSCH - всеки малчуган го обича!

Изберете цвят
  • Червен
  • Розов
  • Син
  • Сребрист

Описание

Предната ос на махалото на PUKY WUTSCH позволява плосък ъгъл на завиване и стабилизира колелото при по-малки препятствия. Въртящата ос на WUTSCH е не само техническа необходимост, но е и следващата логична стъпка за по-нататъшно предизвикателство и насърчаване на развитието на детето да пази равновесие, защото страничната стабилност вече е по-контролирана от детето. PUKY беше първият производител, който разработи специални предпазни ръкохватки на кормилото с големи прегради, за по-голяма сигурност при каране.

Предназначена е за деца на възраст над 1 година, които вече могат да ходят. PUKY WUTSCH също така насърчава по-нататъшното развитие на чувството за баланс чрез люлеещия се преден мост. Четириколката има ергономична седалка дълга 24 см.

Всички превозни средства на PUKY са проектирани така, че малките деца, които вече могат да седят или да ходят, интуитивно да използват движението за по-нататъшно развитие на двигателните си умения. Простите движения, като силно избутване от земята, се комбинират в сложни процеси. Движнието е много важно за развиване на всики детски сетива и умения.

ВСИЧКИ ЧЕТИРИКОЛКИ НА PUKY СА С 5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ!

Основни характеристики

  • Колелото Wutsch е подходящо за преходния период преди балансиращото колело

  • Безопасни гумени ръкохватки, нехлъзгащи се

  • Безшумни колела

  • Високоустойчиво прахово боядисване на конструкцията

  • Ергономична седалка с ръкохватка, за да може носенето на колелото да е по-лесно

  • Специална накланяща се ос

Подробности за продукта

Възраст
18+ месеца, 2+ години
Размер на продукта
24 х 28 х 58
Материал
Метал
Брой колела
4
Тегло на продукта
2,8 кг
Максимално тегло кг.
20 кг
Препоръчителна височина
от 80 до 95 cm
4015731040238

Относно Немски колела за баланс и велосипеди - PUKY

КАЧЕСТВО

Благодарение на високото качество на своите продукти и 5-те години гаранция, PUKY имат изключително високи продажби и са една от най-търсените марки на пазара.

ОПИТ

PUKY имат опит в разработването и изграждането на превозни средства за деца вече повече от 60 години. Техния опит е свързан с тясно сътрудничество с видни терапевти, педиатри и също така много детски ясли и училища.

БЕЗОПАСНОСТ

PUKY държат много на безопасността. Точно за това те тестват регулярно всичките си продукти, за да могат да покрият всички стандарти за безопасност.

ДИЗАЙН

PUKY имат уникален и висококачествен дизайн за всичките си продукти. Дизайна е едновременно модерен и съобразен с комфорта и безопасността.

ПРОИЗВЕДЕНИ В ГЕРМАНИЯ.

Колелата PUKY са разработени, проектирани и произведени в Германия. Още от самото начало, PUKY  гарантират, че на пазара на има продукт с уникален дизайн, максимален комфорт при каране и отговарящ на високите стандарти за безопасност.

Мнения на потребители

1 Мнения

супер
Тази марка е невероятна! Невероятно качество на продукта! Цената е много добра!
на

Този сайт използва бисквитки, за да ви улесни при търсене.