Балансиращи колела и триколки

балансиращо колело червено
Продуктът е наличен и може да бъде доставен в рамките на 2 работни дни
розово балансиращо колело
Продуктът е наличен и може да бъде доставен в рамките на 2 работни дни
балансиращо колело черно и червено
Продуктът е наличен и може да бъде доставен в рамките на 2 работни дни

Видове детски колела PUKY

Много възрастни хора са почитатели на карането на колело. Ако и Вие сте сред тях, със сигурност Ви се иска детето Ви не просто да споделя тази Ваша страст, но и истински да и се наслаждава. Според повечето специалисти, колкото по-рано запознаете детето с велосипеда, толкова по-добре. Затова, не отлагайте повече, а посетете специализирания детски онлайн магазин GUGA и изберете велосипед от категориите балансиращи колела без педали PUKY и колела за най-малките - Моето първо колело PUKY за Вашият малчуган.

Ползата от карането на балансиращи колела PUKY

От карането на велосипед има толкова много ползи за децата. На първо място, няма как да не отбележим, че със страхотните колела ПУКИ децата се научават да прекарват повече време навън, което е изключително полезно за тях. Също така, с невероятните детски колела PUKY® , малчуганите стимулират правилното развитие на мускулите си. Особено важен момент в растежа на децата е правилното развитие на тяхната координация. А, с балансиращите колела ПИКУ това ще се случи от само себе си. Освен тези ползи, на Вас със сигурност ще Ви бъде изключително приятно да прекарвате време извън дома с детето си, практикувайки любимото си хоби.

С тяхна помощ от рано ще можете да развиете специални двигателни умения у своето дете и най-вече да му създадете афинитет към игрите на открито. Ако здравето на вашето дете е ценно за вас, в което не се съмняваме, инвестирайте средства в покупката на стабилно и качествено Пуки колело, вместо да му подарявате поредния скъп телефон, таблет или видеоигра.

Детски колела Puky- високо качество от Германия

Прословутото немско качество е причината продуктите, произведени в тази европейска страна да се радват на най-голям потребителски интерес в болшинството държави по света. Детските колела за баланс, както и триколките Пуки са разработени, проектирани и произведени в Германия. Качествата, притежавани от тях са модерен дизайн, отлична безопасност и невероятна здравина.

Дизайн на детските колела PUKY

Всеки модел Puky колело е доказателство за високите стандарти, по които работят дизайнерите на компанията. Изправени пред непосилната задача да разработят конструкция, която е едновременно стилна и максимално сигурна за децата, те са се справили отлично. Все пак компанията Puky има над 60 годишен опит в разработката, конструирането и производството на детски колела.

За да могат да създадат най-удобното и сигурно детско колело, дизайнерите на немската компания си сътрудничат с най-важните външни партньори – физиотерапевти, педиатри, детски градини и училища. Благодарение на това успешно сътрудничество са създадени различни серии детски колела на една напълно разумна цена, които помагат за физическото и интелектуално развитие на децата още от най-ранна възраст.

Сигурност при детски колела PUKY

Компанията Пуки винаги е била показател за най-висока сигурност при детските колела. Тя е разработила модерна система за мониторинг и създала собствена тестова лаборатория, в която всяко детско и бебешко колело преминава тестове, много по-задълбочени, отколкото утвърдените стандарти го налагат.Колелата на немския бранд са различни по дефиниция. Те са нещото, което децата ви заслужават да имат.

Велосипеди за най-малките - моето първо колело PUKY

Моделите, конструирани за най-малките са условно наричани триколки, макар че при тях ясно се забелязват общо четири колела – две в предната част и две в задната за максимална стабилност. Характерна за класическото детско колело триколка е липсата на педали. Те са създадени за деца над 12 месеца, които все още нямат двигателните умения да въртят педалите и едновременно да балансират кормилото. Родителската подкрепа и асистенция са наложителни.

Като отделна серия ще откриете и балансиращите колела тип триколка, подходящи за преходния период преди детето да започне да кара балансиращо колело. Този преходен модел има огромно значение за придобиването на нови умения без неприятни инциденти и излишни психологически сътресения за детето.

Конструкцията на кормилото и седалката имат огромно значение за баланса и правилната позиция на тялото. В това отношение помага и специалната накланяща се ос. Показател за високата безопасност на колелата триколки на Пуки са и гумените ръкохватки, осигуряващи здраво задържане без приплъзване на ръцете. Безшумните колела са нещо, което ще зарадва не само децата, но и вас – техните родители.

Защо бранда PUKY е най-известен сред колелата за баланс

Пуки Германия е проектирала и разработила колела за баланс, подходящи дори за много малки деца. Можете да закупите сигурно, стабилно и удобно колело за балансиране за три годишното си дете в момента, в който забележите индикации, че то е готово да премине към модел от по-горен клас.

Балансиращите двуколесни модели са пригодени за физиката на три годишни деца. Това се забелязва при рамката с нисък профил, конструирана по този начин за максимално улеснение на децата при качване върху колелото. Стойката за закрепяне на колелото и стъпенката за крака са още един показател, че тази серия е предназначена за деца от 3 до 5 годишна възраст. Регулируемата височина при седалката и кормилото позволяват на колелото да расте заедно с детето ви.

Спецеиални детски колела PUKY със спирачна система

Когато знаете, че детето ви ще кара по наклон е задължително да изберете модел със сигурна спирачна система. Такава е налична при моделите Puky LR 1L BR и LR XL, като при тях спирачката е разположена върху кормилото, където ще бъде най-удобно на детето да реагира, като намали хода или спре, когато скоростта, с която се движи е твърде висока. При нас в Гуга ще намерите най-доброто за своето дете, включително първото му колело, което ще го накара да се влюби в колоезденето.

Този сайт използва бисквитки, за да ви улесни при търсене.