Цветна дървена костенурка за активна игра
Дистрибутор на дървени играчки
Дървена играчка костенурка
Цветна дървена костенурка за активна игра
Дистрибутор на дървени играчки
Дървена играчка костенурка

Дървена играчка Костенурка за дърпане

2245
1 Мнения на потребители
In Stock
29,90 лв.
С вкл. данък

Детска дървена играчка за активна игра. Нека детето да я дърпа, бута, да си играе с четирите кръгчета на гърба й и т.н. Играчката е напълно безопасна за децата.

В периода на прохождането детето трябва да се движи много за да укрепне опорно-двигателния апарат. Ние от магазин за детски играчки Гуга ООД - Бургас Ви предлагаме нашата дървена костенурка която ще насърчава първите стъпки на детето. Костенурката ще стане негов пръв приятел в изследването на света около него. Чрез тази играчка движението става забавна част от ежедневната игра.

Гуга ООД е вносител и дистрибутор на голямо разнообразие от дървени играчки. При нас ще намерите както играчки за новородени, така и за поотраснали деца. Приели сме мисията да направим израстването на децата по-шарено и вълнуващо, затова Ви благодарим, че се доверихте на нашия избор на играчки.

Възраст
12+ месеца
Размер на продукта
17 х 14 х 13 см.
1 Мнения

Г-жа
Чудесен избор на дървена играчка. Освен че се дърпа също се и разглобява и служи като пъзел за малката. Опита се на няколко пъти да я налапа, но частите са големи и няма опасност от тази дървена играчка
на

"Гуга" ООД използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата политика относно бисквитките тук.