Бебешка дървена играчка - Цветен търкалящ се охлюв за най-малките
Детска дървена играчка - охлюв с топчета за дърпане
Дървена играчка - Забавен охлюв за дърпане
Бебешка дървена играчка - Цветен търкалящ се охлюв за най-малките
Детска дървена играчка - охлюв с топчета за дърпане
Дървена играчка - Забавен охлюв за дърпане

Дървена играчка Охлювче за дърпане

3311
1 Мнения на потребители
29,90 лв.
С вкл. данък

Дървена играчка - Охлювче, която може да се дърпа

Описание

Дървен охлюв с цветна черупка, която дрънка, докато Вашето дете го дърпа. Играчката развива наблюдателността на детето към околния свят и усъвършенства двигателните му умения. Подходяща е за проходили деца. Играчката е изработена от дърво, оцветена е с нетоксични бои на водна основа.

Подробности за продукта

Тегло на опаковката
0.350 кг.
Материал на играчките
Дървен
Подходящи за възраст
1+ години
Подходящи за подарък на
момиче, момче
163 Артикула

Относно Classic World Дървени играчки

Какво знаем марката Classic World на дървени играчки

Производител на дървени играчки за най-малките - качествени, забавни, образователни, интерактивни, на ниски цени. За радост на всички родители в страната, вече е не само възможно, но и изключително лесно да се закупят качествени дървени играчки онлайн. Гуга ви дава възможност да изберете най-качествените бебешки и детски играчки от дърво, които ще бъдат верен приятел и спътник в забавлението на вашето дете, още от началото на неговото съществуване.

Ако евтините пластмасови играчки не ви се струват напълно безопасни за здравето на вашето дете, определено имате право. Дървото, като напълно естествен материал е най-подходящият материал за изработка на детски и бебешки играчки. Той притежава подходящата плътност и в същото време е достатъчно лек, за да осигури максимална лекота по време на заниманията.

Най-достъпният магазин за дървени играчки е онлайн магазинът на Гуга. Вече не е необходимо да изминавате големи разстояния и да се борите с натоварения градски трафик, за да закупите качествена дървемма играчка на своето или друго скъпо дете. Изделията са с доказано качество и на едни от най-изгодните цени.

Какви видове дървени играчки предлага детския онлайн магазин Гуга?

Убедени сме, че ще ви смаем с разнообразието от дървени играчки за деца на всяка възраст. При нас ще намерите чудесни дървени играчки за дърпане и бутане, както и други дървени бебешки играчки. Вече за малко по-голяма възраст ще откриете изобилие от образователни игри, пъзели, конструктори, предназначени да помогнат при изграждането на интелектуалните способности на детето ви.

Мнения на потребители

1 Мнения

Дървена играчка
Страхотна дървена играчка
на

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Този сайт използва бисквитки, за да ви улесни при търсене.