Защо да изберем PUKY за първо колело?

Защо да изберем PUKY за първо колело?

Кои са PUKY?

PUKY са немска компания, която се занимава с разработването и производството на детски велосипеди и скутери още от 1949 г. Те пуснаха първия си велосипед за баланс през 2003 г. Безспорно през последните 13 години балансиращите колела на PUKY се превърнаха в тотален фаворит, както в Германия, така и в много други държави по света. Във Великобритания са направили проучване „Кой е най-предпочитаният велосипед за баланс“ и по-голямата част от родителите са посочили PUKY като техен фаворит по отношение на качество и цена.

Почти всички велосипеди на PUKY имат следните функции:

  • Удобна и ниска платформа;
  • Седалка с ергономична форма, за да поддържа движенията на детето;
  • Удобна дръжка за пренасяне;
  • Регулируема седалка и кормило;
  • Препоръчителна височина;
  • Ръкохватки на кормилото;
  • Сачмени лагери, използвани на главините на волана и колелата;
  • Устойчиво прахово покритие, което прави стоманената рамка по-издръжлива на повреда;
детско колело за баланс

Различни модели на немската марка Пуки

Ще ви представим няколко от най-популярните модели:

LR M

Puky LR M

Безспорно моделът с най-добра цена на немската марка е LR M. То е най-лекото (тежи 3,5 кг) и най-малкото ( високо е 85 см ) балансиращо колело на PUKY. Подходящо е за деца от 2 годишна възраст. Гумите на велосипеда са от лека висококачествена пяна. Изключително достъпно и като цена, LR M е един много добър избор за първо балансиращо колело. Този модел се предлага и във варианта LR M PLUS, като в него са включени – степенка, калници и звънец.

LR 1L BR

Puky LR 1L BR

Най-продаваният модел на PUKY. LR 1L BR за разлика от предходния модел е оборудван със задна спирачка и степенка. Колелото се предлага в много различни цветове, но определено запазена марка на PUKY си остава червеният цвят с жълти джанти - КЛАСИКА! Гумите са пневматични. Този модел се предлага и във други варианти: без задна спирачка – LR 1L и LR 1 също без спирачка и с гуми от пяна.

LR XL

Puky LR XL

Този модел с много подобен на LR 1L BR, но значително по-тежко (5,5 кг) и със спици на колета.

LR Ride

Puky LR Ride

Този модел е създаден за истинските вело любители. Алуминиева рамка, алуминиеви джанти със спици, пневматични гуми, задна спирачка, ергономична седалка и всичко това тежи едва 4,2 кг. Просто невероятно! Този модел на PUKY е малко по-различен от типичното колело за баланс, защото при LR Ride дизайнът на самата рамка е много по-различен от тази на останалите модели. Също така липсва ниската платформа за опора на краката.

Защо да изберем PUKY

През годините PUKY са изградили доверие у своите клиенти с качеството си. Много е важно, когато учиш едно дете на нещо за първи път да го направиш правилно. PUKY гарантират за безупречно качество и дизайн съобразен с нуждите на детето. Другото предимство на марката е,че предлага велосипеди в различни ценови точки, което дава голям избор на родителите. Множеството коментари и отзиви от хората, които вече са се докоснали до марката свидетелстват, че PUKY е най-добрият избор за всяко дете.

немски колела за баланс
Препоръчани продукти