Лекарски детски комплект за игра
Детска играчка комплект с лекарски инструменти
Лекарски детски комплект за игра
Детска играчка комплект с лекарски инструменти

Играчка за деца - Комплект Малък лекар

10775
32,90 лв.
С вкл. данък

Детска лекарска количка за игра с множество медицински принадлежности - слушалки, спринцовка, чукче за проверка на рефлекси, очила, термометър. С този комплект Вашето дете ще се почувства като един малък лекар.

Описание

Кое дете не обича да си играе на лекар? С тази страхотна лекарска количка всяко дете ще се потопи в забързания и изпълнен с много вълнения живот на лекарите. Докторския комплект за игра включва всички необходими медицински инструменти за извършването на един преглед. Така всяка кукла, плюшена играчка и екшън герой в дома Ви ще имат вече свой домашен лекар, който ще се грижи за тяхното здраве. Детската лекарска количка включва:

- Многофункционална и компактна количка, където детето да може да съхранява всички медицински инструменти, с които си играе;

- Докторски очила - в представата на всяко дете, докторите носят очила. Ето защо, за да е по-реалистична тази детска играчка, в комплекта има и очила;

- Лекарски слушалки, с които децата да преслушват отново и отново всички свои играчки и кукли;

- Спринцовка, с чиято помощ децата да поставят инжекции на играчките;

- Чукче за проверка на рефлекси; 

- Термометър за "прецизно" измерване на температурата на всяка играчка, което ще помогне за точно диагностициране дали дадената кукла е болна или здрава.

Ние, от Магазин за детски играчки Гуга - гр. Бургас, бихме се радвали ако тази прекрасна играчка помогне на децата да развият любознателност към тази хуманна професия и ги накара да си мечтаят като пораснат да станат лекари.

Подробности за продукта

Възраст
3+ години
Размер на продукта
59 см
Материал
Пластмаса
Материал на играчките
Пластмаса

Мнения на потребители

Няма мнения на потребители

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Този сайт използва бисквитки, за да ви улесни при търсене.