Плюшена касичка Маймунка-Money bank monkey figur
Плюшена касичка Маймунка-Money bank monkey figur
Плюшена касичка Маймунка-Money bank monkey figur
Плюшена касичка Маймунка-Money bank monkey figur

Плюшена играчка маймунка с касичка

40240
Няма достатъчно продукти в наличност
31,99 лв.
С вкл. данък

Плюшена играчка - касичка с образа на маймунка.

Описание

Помните ли първото си прасе-касичка? Трябваше да го счупите, за да си купите колело? Е, днешните касички не са това, което бяха.

Добре маскирана като играчка, тази плюшена маймуна служи и като касичка за джобни пари. Nardu има козина с цвят на черен шоколад. Лицето, ръцете и краката й са в контрастен тон – бежаво. Двете черни копчета-очи и топчестата муцуна й придават симпатичен ретро образ.

На гърба си Money има спот-кутия за съхранение на банкноти. Специален винт на капачката Ви позволява да вадите пари по всяко време.

Научете детето си да спестява пари и да ги инвестира разумно. Предложената от нас касичка е първата стъпка.

Подробности за продукта

Възраст
6+ месеца
Размер на продукта
22.5 x 17 x 19.3 cm
Материал
Плюш, Пух

Относно NICI - Световноизвестна немска марка за плюшени играчки

Историята на NICI е повече от интересна. Фирмата е от Altenkunstadt, Германия и започва като малка семейна фирма. През 1986 г. фирмата вече се е утвърдила като световен лидер и производител на висококачествени детски плюшени играчки.

Заради наложените си вътрешни стандарти за високо качество и майсторство за изработка, NICI използват само най-качествените материали и създават най-добрите плюшени играчки за гушкане, които със своя уникален дизайн печелят сърцата на милиони фенове по цял свят.

С тяхната широка гама от продукти и множество лицензни продукти, NICI се утвърдиха като водещ световен производител на плюшени играчки и подаръци за цялото семейство.

NICI – свят изпълнен с приятели.

Мнения на потребители

Няма мнения на потребители

Този сайт използва бисквитки, за да ви улесни при търсене.