Детско спално бельо за спокоен сън

Детско спално бельо за спокоен сън

Пълноценният и спокоен сън е особено необходим за правилното развитие на детето. Качественото и красиво спалното бельо осигурява удобство в детското легло и предразполага към приятно заспиване и сладък сън. През първите месеци бебето прекарва часове наред в сън и избирайки подходящо спално бельо, ще му осигурите комфорт. Синтетичните материи са неудобни, наелектризират се, не са хигроскопични, може да предизвикат алергии, затова избягвайте да купувате детско спално бельо от подобни тъкани. Стремете се към естествените материи, като памучните тъкани са най-подходящи за децата. В нашия магазин предлагаме спално бельо от памук.

Памучното спално бельо е практично и хигиенично. То хигроскопично и има добра попивателна способност. След изпиране и гладене се унищожава всякакъв досег с микроби.

Освен полезните практически качества, завивките трябва да действат положително на емоциите. Външният вид е от значение за приятен сън. Красивите завивки, в които се гушва детето му доставят естетическа наслада и приятна атмосфера и така предразполагат към красиви сънища.

Десенът на спалният комплект придава стил на детската стая, затова въздейства на настроението и естетическото възпитание и през деня. Десенът е добре да създава уют, да отпуска и вдъхновява за сънища и мечти. Детските завивки трябва да са интересни и забавни, особено за децата, които трудно заспиват. Мотивите с любими животни и герои, изкушават с фантазии. Веселите картинки ще провокират детето да си легне, а мекия допир помага да се отпусне и унесе в сладки, приказни сънища.

Когато се купува спален комплект за бебе е необходимо той да включва обиколник. Обиколниците представляват плоски, дълги възглавници, които се завързват за кошарата и предпазват детето от удари в нея. Други бебешки аксесоари за сън са спалните чувалчета. Те способстват детето да не се отвива, докато рита и така запазва топлината по време на сън и предпазва от изстиване. В нашия магазин ще намерите красиви и удобни модели детски спални чувалчета, също одеала и анатомични възглавници за кошара, количка и кърмене.

Изразът „Да спиш, като къпан” е съвсем верен, водата отмива не само замърсяването, но и умората. Къпейки детето, то се успокоява и отпуска. При нас ще намерите и красиви и качествени хавлии от памук, с които да завиете детето след банята.

За сладкия сън на детето помагат и плюшените играчки. Детето спокойно и щастливо заспива гушнало любимата си играчка.

В магазина ни ще намерите не просто качествени продукти за деца, а щастие за тях и сладки, приказни сънища.