Бебешки пантофки Bear

Бебешки пантофки Bear

36947
In Stock
25,99 лв.
С вкл. данък

Детски буйки от плюш с играчка Мече

С нашите плюшени пантофи с животно Вашето дете ще има и любима играчка и по най-забавния начин ще разбере как се движат крачетата му.

Наситеният син цвят на пантофките са като магнит за нашите деца. Всяко едно от тях е малък Мечо Пух, който знае, че „Колкото повече – толкова повече“.

Търсите качествени, удобни и атрактивни бебешки пантофки за своето дете? Ние ви предлагаме точно това. Пантофките Bear са идеалното решение за съвсем малки бебешоци и за тепърва прохождащи палавници. Те са топли, комфортни и най-вече супер забавни, което означава, че детето ви със сигурност ще обича да ги носи.

Винаги на своето място

Проблем за болшинството родители е умението на малките деца да събуват своите пантофки и обувки, независимо колко сложно е тяхното закопчаване. Дали помагайки си с ръчичка или ритайки с палавите си крачета, всяко дете в даден момент остава с боси крачета, а това не винаги се харесва на майките, особено по време на разходка.

Супер удобните сини бебешки пантофи са толкова забавни със своята декорация, че детето няма и да помисли да ги събуе на даден етап. Чудесно изработените мечета в предната им част ще задържат детското внимание изключително дълго. Мечо Пух ще предизвиква усмивки и желание да бъде докосван и погален. Обувайки своето дете с тези забавни пантофки, то ще разполага с любимите си плюшени играчки постоянно.

По-лесно прохождане

В периода на прохождане някои деца оказват сериозна съпротива. Дали уплашени от дребен инцидент или търсейки постоянно майчината прегръдка, дребосъците понякога просто отказват да застанат на собствените крачета. С меките плюшени бебешки пантофки Bear прохождането ще бъде стимулирано от разположените в предната част мечета. Залисани в забавните играчки, децата неусетно и без проблем ще направят първите си стъпки.

Лесно почистване

Децата, особено най-малките успяват винаги да се нацапат. Захласнати от забавните мечета, те ще докосват постоянно красивите си бебешки пантофки, а прохождането ще доведе до още по-бързото им замърсяване. За радост на майките, пантофките се почистват изключително лесно. Те могат да бъдат изпрани в пералнята заедно с дрешките на палавото мъниче, а също и самостоятелно на ръка, в зависимост от ситуацията и предпочитанията. Нашият съвет е да закупите няколко чифта от забавните ни пантофки, с които да заменяте подлежащите на почистване.

Напълно безопасни материали

Това е продукт от най-висок клас, съобразен с деликатния бебешки организъм. При неговата изработка са използвани единствено сертифицирани за безопасност материали, които в процес на обработка не са влизали в контакт с опасни за здравето химикали. Детето ви може да докосва и носи пантофките без никакъв риск от обриви и поява на алергични реакции.

Изгодна цена

Всеки родител иска най-доброто за своето дете, но често недостигът на средства принуждава родителите да правят компромиси. Ние ви предлагаме тези сини бебешки пантофки на супер изгодна цена, така че детето ви да има най-доброто, без това да бъде излишен разход на средства. Подарете тези сладки пантофки на своето или на друго обичано от вас дете. Те ще осигурят комфорт на детските крачета, какъвто всеки малчуган заслужава.

Няма мнения на потребители

"Гуга" ООД използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата политика относно бисквитките тук.