Пластмасова Говарска печка за игра
Детска играчка - Готварска печка с аксесоари  - 31 елемента
Пластмасова Говарска печка за игра
Детска играчка - Готварска печка с аксесоари  - 31 елемента

Детска готварска печка играчка - 31 елемента

37,90 лв.
С вкл. данък

Детска пластмасова готварска печка от 31 елемента.

Готварската печка е прекрасен подарък за деца от всички възрасти и е едно приятно занимание. Децата ще бъдат потопени в изкуството на кулинарията и узнавайки тайните на готварството, ще имат готова професия, когато пораснат и ще Ви бъдат благодарни за този подарък.

Родители, не чакайте, защото печката ще заеме цялото внимание на детето и вие няма да се чудите каква беля прави в момента то. Така ще знаете, че в момента наследникът ви развива своето въображение. А когато порасне достатъчно голям, ще е неизменен помощник на мама в кухнята и приготвянето на храната във вкъщи.

На вниманието на всички майки на малки момиченца – време е вашето дете да порасне и освен най-хубавата кукла на квартала, да стане и добра домакиня. Разбира се, че се шегуваме, но не съвсем. Малката ви красавица, всъщност, наистина може да направи първите си стъпки към света на домакинята, но по доста по-интересен и забавен начин, не на сила, а с нашето уникално предложение: детска играчка готварска печка. Играчката се състои от цели 31 елемента, така че подходяща за по-големи деца или момичета на възраст над 1 година. Целият комплект за готвен е изработен от пластмаса и не крие никакви рискове за вашето мъниче.

Тази готварска печка играчка е идеален вариант за подарък и е едно приятно занимание. Момиченцата ще бъдат потопени в изкуството на кулинарията и узнавайки тайните на готварството, ще имат готова професия, когато пораснат и дори ще ви бъдат благодарни за този подарък.

Вземете от нас детска готварска печка на страхотна ниска цена и няма да сгрешите. Един ден дори ще се сетите, че може точно тази играчка да е помогнала на вашата принцеса да стане най-верният ви помощник в кухнята. Дори и да не се случи това, малката ще се забавлява и играе доста време. Всички налични при нас детски готварски печки  могат да ви бъдат доставени с експресна доставка и до всяка точка на страната. Заложете на играчката и в случай, че търсите вариант за подарък в последния момент. Такъв комплект за готвене, категорично, ще зарадва всяка малка принцеса – включително и вашата, ако ще правите изненада на собственото си дете без значение дали има повод, или не! Ние ви гарантираме, че тя ще се забавлява и то доста дълго време!

Възраст
12+ месеца
22150
Все още няма отзив за този продукт. Бъдете първият, който ще сподели с нас своето мнение.

В следната категория има още 6 продукта:

"Гуга" ООД използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата политика относно бисквитките тук.