Камион за боклук-къс

Камион за боклук с кош

36580
Няма достатъчно продукти в наличност
49,90 лв.
С вкл. данък

Описание

В случай че вашето дете вече има почти всякакви видове играчки или по-конкретно, синът ви е подредил цяла колекция от различни коли, включително и специализирани превозни средства като полицейска патрулка и линейка, не се отчайвайте, защото има още какво да предложите. Вземете този камион за боклук – играчка, каквато вероятно синът ви все още няма! Видяхте ли, та той се оказа прав – играчките му не са толкова много и има още какво да се купува от магазина, а вие твърдяхте, че не е така. Сред всички детски играчки камион за боклук, определено, ще свърши отлична работа, когато детето ви е отегчено от стандартните попълнения в арсенала му от коли и всякакви други превозни средства.

Този камион за боклук детски е изработен от висококачествена пластмаса. Играчката е подходяща за деца над 2 годишна възраст. Можете да го комбинирате с изгубени части от други стари играчки и да ги превърнете в боклука, който камиона трябва да прибира. Отделно, самият камион за боклук играчка разполага с големи кофи, в които да се помества боклука, като кофите се разкачват от камиона и после лесно, отново, могат да се прикрепят към него.

Ако търсите спешно интересна, но все пак евтина играчка за вашия син, който видимо е презадоволен от играчки и сякаш вече си има всичко, нашата достъпна камион за боклук цена, категорично, ще ви зарадва и изненада! Моля, имайте на предвид, че доставяме продуктите си до всяка точка на страната и в максимално кратки срокове. Също така, отговаряме на вашите въпроси през онлайн чата на нашия магазин.

Пожелаваме ви приятно и успешно пазаруване!

Подробности за продукта

Размер на продукта
59 x 27 x 18 cm
Материал на играчките
Пластмаса
Подходящи за възраст
2+ години, 3+ години, 4+ години, 5+ години
Подходящи за подарък на
момче

Мнения на потребители

Няма мнения на потребители

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Този сайт използва бисквитки, за да ви улесни при търсене.