Плюшени играчки AYUMI BE YOU

Плюшени играчки Ayumi be you на топ цени | Guga.bg

Oсобености на плюшени играчки Ayumi be you

Девизът на меките плюшени играчки Ayumi e “Бъди себе си”(be you). Те те учат как да правиш всичко по свой собствен уникален начин, така че да се отличаваш от останалите. Това е духът, който предава куклите Ayumi. Името произлиза от японската митология, в която “Аюми” са духовете, които се грижат и придружават своите собственици.

Известната японската колекция Аюми за плюшени играчки

Според японските вярвание тези плюшени кукли с големи очи съществуват дори в нас. Те са нашата бунтовническа същност - непокорни са. Всяка Аюми е уникална и нейният дух винаги ще се грижи за собственика си. Те са няколко вида със закачливи имена - Любов е уверена и смела, Забава е с развито въображение и обича магиите, Надежда е твоят довереник и винаги ти дава надежда да получиш това, което искаш, Тайната е мистериозна и винаги е там, за да те утеши.

Гушливите пухкави играчки са просто магически. Те са облечени в много мек пух, който доставя приятно усещане при допир с кожата, а сините им очички са толкова дълбоки, че лесно може да се загубиш в тях. Имат бял или черен кичур, който в комбинация със закачената им панделка ги прави очарователни. Има както малка така и голяма плюшена играчка от серията на Nici Ayumi be you.

Бъди уникален! Бъди като плюшената играчка Аюми, която се отличава от масата!

Този сайт използва бисквитки, за да ви улесни при търсене.