Плюшени играчки Сънчовци

Плюшени играчки Сънчовците на NICI - топ цени | Guga.bg

Защо плюшените играчки Сънчовците са любими при заспиване на децата?

Вечерта, когато слънцето залезе, е време за сладки сънища с пухкавите плюшени играчки на NICI. Децата им разказват какво искат да сънуват през нощта и рисуват желанията си на лист хартия. След това поставят листчето хартия в предния джоб на пижамата на плюшения си приятел, където мечтите са в добри ръце. Идва ред да сложат нощната маска върху големите очи на меката играчка. По този начин плюшеният приятел се присъединява в света на сънищата на детето.

Кое дете не обича спането? За разлика от динамичния ден, който е вълнуващ, сънят е скучно. А и, може би, вашият малчуган се страхува да бъде сам през нощта. Заедно с тези пухкави плюшени играчки, малките по-лесно се подготвят за сладките сънища.

Поставянето на маската за сън в комбинация със супер мекия плюш, превръщат играчката в незаменима част от ежедневния ритуал за сън. Лягането става приятен ритуал за децата.

Изберете своята плюшена играчка за сън – овцата Уили, заекът Хоби, мечето Томси или котката Кимси.

С какво плюшените играчки Сънчовците помагат на малките за тяхното спане?

Точно преди лягане, децата прекарват време с техните играчки, което немалко влияе на техните сънища. Имайки до себе си някоя от плюшените играчки от серията Сънчовци, детето ви няма да сънува кошмари и ще се чувства защитено през цялото време.

Подобно на своя собственик и Сънчовците се нуждаят от спане. За целта те са снабдени с шапчици, които се слагат върху главите на плюшените играчки, за да закрият очите им. Така те ще правят чудесна компания на детето ви през нощта, така че то да не ви търси.

Този сайт използва бисквитки, за да ви улесни при търсене.