Плюшени играчки Овчици

Плюшени играчки Овчици Jolly - Maeh и Kasi | Guga.bg

Известните плюшени играчки и аксесоарите на Nici от серията Jolly - Maeh и Kasi

Плюшени играчки и аксесоари мотиватори с послание за подарък и за всеки ден. Закачени на бебешка чанта, те ще радват Вашето дете и Вас като декоративен предмет. Всеки път като отваряте и затваряте ципа ще виждате усмихнато плюшено животно и на мекото му гръбче ще четете пожелание: "Не забравяйте да бъдете щастливи!". А ако вече сте решили да дадете самостоятелност на Вашето дете, подарете му ключ със запомнящ се мотиватор, който да го кара да бъде усмихнато и доволно от света и себе си. Направете го днес Вие, които го обичате, защото никое училище няма да го научи. Всъщност, нека го направим заедно, защото най-добрите преподаватели на уроците за щастие са членовете на семейството и приятелите. Бъдете приятел с детето, а ние ще сме до Вас!

Историята на плюшени играчки Maeh и Kasi от серията Jolly

Всичко започнало на ливадата, където овчиците Jolly Kasi и Jolly Maeh са обикаляли наоколо. Те са забавни, любвеобилни и чудесна компания за всички! Затова и от Nici са решили да ги пресъздадат под формата на плюшени играчки, които лесно се обикват. Вълната им е направена от висококачествен плюш, гарантиращ удобство и мекота.

Девизът на овчиците Jolly Kasi и Jolly Maeh е “Не се притеснявай, бъди щастлив”. За тях времето за релаксиране е най-важно. Тогава какво чакаш? Купи си от плюшена играчка от Nici и се забавлявай! А цената е гарантирана за отличното качество, зад което седи.

Този сайт използва бисквитки, за да ви улесни при търсене.