Плюшени играчки за бебета

Плюшени играчки за бебета Nici на добри цени | Guga.bg

Плюшени играчки за най-малките - моето първо NICI

Първата продуктова линия от NICI e специално предназначена за новородени и бебета. Упражняване на малките им мозъчета покрай забавната игра с плюшените мечета и слончета. Особено в първите месеци за бебета е есенциално важно да усещат любовта, грижата и радостта. Най-добре е за малките, когато родителите им говорят, играят си с тях или изразяват загрижеността си към тях с нежни ласки, изпълнени с любов. Но от своя страна децата, децата изследват света по свой си начин - именно чрез игрите. Затова е толкова важно първите им впечатления от заобикалящия ги свят да са съпътствани с подходящите плюшени играчки - като тези от серията на Nici - Моето първо Ничи.

Видове плюшени играчки

Онлайн магазина за детски стоки Гуга предлага няколко разнообразни детски плюшени играчки, които могат да се поставят в няколко категории:

Моето първо Nici утешител - те са страхотна компания за вашето бебе. Много пъти те играят важна роля в живота на децата дори до предучилищните години. По-меки са от обикновените плюшени играчки, защото в телцата им липсва плънка, което ги прави изключително леки и много подходящи за новородените.

Бебешки обувки (буйки) - сладките бебешки обувчици са съставени от висококачествен материал, който задържа топлината отвътре и не позволява детският крака да настине. На предната част на детските пантофки са бродирани триизмерни глави на познатите животни от сериите на Nici.

Плюшени играчки - и, разбира се, плюшените играчки, чиито размери са съобразени за бебораните - не надхвърлят над 20-25 сантиметра. Телцата им са най-често кръгли, а шарките - цветни и интересни.

Този сайт използва бисквитки, за да ви улесни при търсене.