Плюшени играчки - Животни

Плюшени играчки NICI - Животни  | Guga.bg

Подходящите за подарък плюшени играчки Горски приятели

Подарете на детето плюшена играчка от серията на Nici - Горски приятели, и то ще я обикне за цял живот. Децата заспиват и се събуждат с тях, а когато тръгнат на детска градина, те са приятели, които са до тях в непознатите обстановка и лица. С тях те побеждават своя страх от тъмното и страх от детската градина. Плюшените играчки NICI от серията "Горски приятели" ще спечелят сърцето на Вашето дете.

Макар и горските животни да са понякога страшни и опасни, плюшените им копия от Nici никога не биха предизвикали каквато и да е боязливост у малките. Те са сладки, мили и много пухкави, а техните изражения - много миловидни. Към серията на Ничи - плюшени играчки Горски приятели са включени многобройни животни, срещани в горския хабитат.

Плюшеното мече на Nici - горски приятел

Едно от най-добрите претрворения в плюшена играчка е пухкавото плюшено мече , което е просто класика в жанра! С годините то се е превърнало в любимец както на малки, така и на големи. Освен детското плюшено мече, към колекцията са включени лисичка, бухал, таралеж и още много горски животни.

Историята на плюшените мечета е интересна. Те са 2 братчета, чието време постоянно протича в игри и забавления! По-малкото братче постоянно се прави на индийски готвач, закрепвайки лента с перо на главата си. Той постоянно разсейва своя брат плюшен мечок, като му готви и го води на питници. Хайде, какво чакаш, пусни се в приключенията сред буковете и дъбовете с горските приятели на Nici!

Този сайт използва бисквитки, за да ви улесни при търсене.