Говорещи плюшени играчки

Говорещи плюшени играчки NICI на топ цени | Guga.bg

Интерактивни говорещи плюшени играчки

Говорещите играчки “Crazy Mics” на Nici са преди всичко образователни играчки за деца, но те са също така и пухкавите спътници за забавления и игри. Малките чудовишни плюшени плюшени  са снабдени с множество функции, така че играта с тях да не омръзва бързо на децата. Те са изработени от висококачествен материал, който издържа на подвизите на дори най-дивите деца.

Историята на Говорещите плюшени играчки

“Здравейте, ние сме Лудите чудовища от остров Мик. Искате ли да ви кажем нещо интересно? Пътуваме по целия свят, защото ние сме най-добрите гласови таланти, които можете да си представите! Земята е наистина впечатляваща, има толкова много различни езици, които да се научат. А ние ги научаваме наистина бързо, мога да повторя всичко, което са ми казате! А дори мога и да И дори мога да си спомня по-дълги съобщения и да ги възпроизвеждам по всяко време. В допълнение, аз съм изключително деликатен, когато докосвате стомаха ми и дори издавам истински смях. Не ми вярваш? Е, тогава просто опитай да говориш с мен, и ти обещавам, че ще се забавляваме заедно”

Плюшената играчка Лудото чудовище има 4 функции. Натисни ги по коремчето и те ще се смеят, затвори им очите, и те ще хъркат, а когато говориш с тях, те ще повтарят това, което казваш и дори могат да запаметяват някои фрази! Когато натиснеш дясната им лапа, изговарят фрази като “Здравей” и “Чао”, а когато стиснеш лявата - детската плюшена играчка е готова да слуша и възпроизвежда чутото дори в същия тон и тембър. Забавлявай се, учейки!

Този сайт използва бисквитки, за да ви улесни при търсене.