Дървени детски маракаси в различни цветове

Дървени маракаси

4007
Продуктът е наличен и може да бъде доставен в рамките на 2 работни дни
7,90 лв.
С вкл. данък 2

Мaракacитe ca музикaлни инcтpумeнти, които пpивличaт внимaниeто нa дeцaтa c нeобичaйнитe cи фоpми и eкзотичнитe "ча-ча" звуци, които издaвaт. Развиват чувството за ритъм, както и двигателната култура на Вашето бебе.

Дeтcкият дъpвeн музикaлeн инcтpумeнт e c удобнa зa зaxвaщaнe дpъжкa и имa предпазител от филц.

С чудесните ни дървени маракаси детето ви ще се забавлява в продължение на часове. Те могат да се използват от деца на всяка възраст, като гарантирано ще създават приятно настроение, независимо от начина, по който се използват. Като цяло, маракасите са чудесен музикален инструмент, но спокойно могат да послужат и като забавна дрънкалка за най-малките ни клиенти.

Описание

Разнообразно приложение

Маракасите са сред музикалните инструменти, които се усвояват изключително бързо. За да бъдат използвани е нужно единствено чувство за ритъм, каквото е заложено у всяко дете. Детето ви не се нуждае от познаване на нотите, за да използва маракасите, нито пък от продължителни упражнения за усвояване на елементарни умения.

Маракасите от дърво са идеалният подарък дори за най-малките. Те обожават играчките, които под въздействие на движенията издават приятни и забавни звуци. Свойството на маракаса да служи като дрънкалка е причината този тип играчки често да се подаряват на дори съвсем малки деца. Предвид размерите на дървените модели от нашия магазин, препоръчваме маракасите да се използват предимно от деца, навършили една годинка.

Използването на маракасите по предназначение, а именно като музикален инструмент е възможно най-удачната опция. Те притежават способността да подпомогнат развитието на скрити заложби у децата и най-вече да позволят на детето да развие усещане за ритъм. Добавени към арсенала от играчки, дървените ни маракаси ще спомогнат за подобряване на координацията и двигателната активност на по-малките малчуганите.

Ниска цена

Предвид невероятно ниската цена на маракасите от дърво, можете да подарите пълен комплект на своето или на друго скъпо на сърцето ви дете. Целият комплект и дори повече бройки са идеалното решение за оборудване на детски градини и училищни кабинети по музика. С тях могат да се приобщят към училищния хор дори децата без специални музикални заложби, а също да се ангажира вниманието на най-малките в занималнята на детската градина.

Атрактивна визия и стабилен захват

 Дървените маракаси са подходящи дори за най-малките ни клиенти по много причини. Те ще задържат детското внимание, благодарение на атрактивната си форма и визия. Стабилният захват, осигурен от ръкохватката ви дава значително спокойствие, че инструментът няма да се изплъзне от детската ръчичка и да предизвика каквито и да е инциденти. Дръжката е допълнително подсигурена срещу изплъзване посредством мек и приятен на цвят предпазител от филц.

100% натурален материал

Забавните ни маракаси са изработени изцяло от дърво, което гарантира тяхната здравина и устойчивост на деформации и износване. Дървото е напълно естествен материал, който няма да предизвика раздразнения и алергични реакции у децата. Имайки предвид склонността на най-малките ни клиенти да слагат всяка играчка в устата си, атрактивните музикални бухалки са напълно подходящи дори за тях.

Подробности за продукта

Материал на играчките
Дървен, Пластмаса
Подходящи за възраст
2+ години, 3+ години, 4+ години, 5+ години
Подходящи за подарък на
момиче, момче

Относно Classic World Дървени играчки

Какво знаем марката Classic World на дървени играчки

Производител на дървени играчки за най-малките - качествени, забавни, образователни, интерактивни, на ниски цени. За радост на всички родители в страната, вече е не само възможно, но и изключително лесно да се закупят качествени дървени играчки онлайн. Гуга ви дава възможност да изберете най-качествените бебешки и детски играчки от дърво, които ще бъдат верен приятел и спътник в забавлението на вашето дете, още от началото на неговото съществуване.

Ако евтините пластмасови играчки не ви се струват напълно безопасни за здравето на вашето дете, определено имате право. Дървото, като напълно естествен материал е най-подходящият материал за изработка на детски и бебешки играчки. Той притежава подходящата плътност и в същото време е достатъчно лек, за да осигури максимална лекота по време на заниманията.

Най-достъпният магазин за дървени играчки е онлайн магазинът на Гуга. Вече не е необходимо да изминавате големи разстояния и да се борите с натоварения градски трафик, за да закупите качествена дървемма играчка на своето или друго скъпо дете. Изделията са с доказано качество и на едни от най-изгодните цени.

Какви видове дървени играчки предлага детския онлайн магазин Гуга?

Убедени сме, че ще ви смаем с разнообразието от дървени играчки за деца на всяка възраст. При нас ще намерите чудесни дървени играчки за дърпане и бутане, както и други дървени бебешки играчки. Вече за малко по-голяма възраст ще откриете изобилие от образователни игри, пъзели, конструктори, предназначени да помогнат при изграждането на интелектуалните способности на детето ви.

Мнения на потребители

Няма мнения на потребители

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Този сайт използва бисквитки, за да ви улесни при търсене.