Кухни за игра - комплекти и консумативи

Детска дървена кухня за игра - синя Детска дървена кухня за игра - синя 2
Продуктът е наличен и може да бъде доставен в рамките на 2 работни дни
Дистрибутор на дървени кухни за деца Дистрибутор на дървени кухни за деца  2
Продуктът е наличен и може да бъде доставен в рамките на 2 работни дни
Комплект за хранене от 3 части, Soy Luna
Продуктът е наличен и може да бъде доставен в рамките на 2 работни дни

Kакво представлява детската кухня за игра?

Детската кухня за игра е специална и голяма играчка, която може да се ползва няколко години. Тя е една от най-предпочитаните дървени играчки сред момичета. Специална я прави , включените в нея комплекти за готвене като тигани, тенжери , дървен лъжици и други консумативи, които са мобилни и стационарни. Дървените кухни за игра са много удобни за използване, както в дома, така и навън, затова са едни от най-предпочитаните детски играчки.

Спецификации на дървената играчка детска кухня

Детската кухня за игра е идеално допълнение към интериора на всяка детска стая, като ще внесе допълнителни уют и шик, а детето с гордост ще кани своите приятелчета да посготвят някоя вкусна вечеря, обяд и просто чаено парти. Ако децата са повече и не достигат прибори и уреди за готвене, тогава от детски онлайн магазин ГУГА може да се сдобиете допълнително с консумативи и комплекти за хранене, както и детски мебели -

Ползи от детската кухня за игра

Играчката помага за развитието на естественото наблюдение и социалните умения на малчуганите, развива и възпитава държанието им не само помежду им, но и към родители.. Детска кухня може да запали интереса на детото Ви към готварството, да се научи на някои основни принципи при готвенето.

Този сайт използва бисквитки, за да ви улесни при търсене.