Играчки за пясък

Фризби за игра на плажа
Продуктът е наличен
Играчки за пясък

Фризби - летяща чиния

Марио Инекс
900 383
1,56 лв.
Играта с фризби е една от най-интересните и разпространени плажни игри сред малки и големи. Зарадвайте децата или Вие самите се върнете към детските игри на плажа с фризбитата, които Ви предлагаме.
Мини комплект за игра в пясъка
Продуктът е наличен
Играчки за пясък

Мини комплект за пясък

Марио Инекс
900 215
2,28 лв.
Комплект за игра в пясъка.
Сет за пясък с платноходка
Продуктът е наличен
Играчки за пясък

Комплект за плаж

Марио Инекс
900 994
3,96 лв.
Детска пластмасова кофичка за плаж
Голям комплект за игра в пясък
Продуктът е наличен
Играчки за пясък

Комплект за пясък - голям

Марио Инекс
900 161
5,04 лв.
Детски комплект за пясък
Детски комплект за игра в пясъка "Крепост" Детски комплект за игра в пясъка "Крепост" 2
Продуктът е наличен
Играчки за пясък

Комплект за игра в пясъка

Марио Инекс
901 533
7,32 лв.
Пясъчен комплект за игра "КРЕПОСТ"
Детска играчка - Лейка
Продуктът е наличен
Играчки за пясък

Детска играчка - Лейка

Марио Инекс
900 369
1,44 лв.
Детска лейка.
Голям детски камион с кофичка и лопатка за плаж
Продуктът е наличен
Детски камиончета и коли

Детски камион със сет за пясък

WADER
65002
57,90 лв.
Голям детски камион с кофичка и лопатки за пясък. Камиона побира товари до 150 кг.

Едно от любимите места за игра на повечето деца е пясъка. Дали става дума за пясъчника в парка или за пясъка на плажа, не е от особено значение. За децата има нещо магично в пясъка, което ги привлича, като магнит. За да дадете на своят малчуган незабравими, забавни моменти на игри в пясъка е добре да го оборудвате със специални играчки за пясък, съветват експертите на GUGA.

В специализирания магазин за играчки в Бургас на бранда ще намерите разнообразни играчки за пясък, с които да подарите на своето мъниче часове забавления. Веселите и забавни играчки за пясък, които ще откриете във фирмения детски магазин Бургас на ГУГА са подходящи за деца от всички възрасти. С тях, Вашите малчугани ще се научат да използват въображението си и да създават сами от нищо – нещо. Комплектите кофички, гребла, лопатки и фигурки към тях, предлагани от GUGA ще забавляват истински Вашето дете часове наред. Хубавото на играта в пясъка е, че тя може да бъде споделена от детето Ви с Вас или с неговите другарчета. Също така, обаче няколко играчки за пясък и един пясъчник могат да се окажат напълно достатъчни за малчуганите, за да се забавляват часове наред сами.

И докато сме на темата за забавления извън дома, Ви съветваме да разгледате и страхотните тротинетки и колела за баланс, които се предлагат в специализирания магазин в Бургас на бранда. С тях детето Ви не само ще се забавлява, но и ще се научи да обича физическата активност и времето прекарано в движение ще му бъде забавно и приятно. Във фирменият детски магазин в Бургас на ГУГА има различни тротинетки и колела за баланс, от които да избирате. Съобразете модела и спецификата на играчката не само с възрастта на Вашето дете, но и с неговите лични предпочитания. Ако детето Ви обича своята тротинетка или колело за баланс няма да има проблеми да прекарва с него навън по цели дни. 

В списъка си с багажа за вашата лятна почивка на морето задължително добавете и детски играчки за пясък. Детето ви няма да изкара и минута на плажа, без да се опита да се зарови в пясъка, да направи пясъчен замък или да реши „да сготви“ на своите мама и тати. А всички тези дейности са немислими без комплект плажни играчки за деца. Ние разполагаме с цели сетове и комплекти, включващи стандартни кофичка с лопатка, лейка и много други допълнителни аксесоари за незабравимата игра на плажа. Малчуганът ви ще се зарадва на подаръка и ще започне с нетърпение да брои дните до морето.

Наред с това, с детски играчки за плажа под ръка вие си осигурявате няколко часа спокойствие, които можете да прекарате лежейки на шезлонга и хващайки приятен летен загар, докато си пиете любимото питие и приказвате с половинката. Осигурете същия релакс и на своето дете, като му предоставите всички необходимо за забавлението на плажа. А то е гарантирано и достатъчно с пясък, море и един от нашите уникални и висококачествени комплекти с пригодени за игра на плажа аксесоари.

Сред нашите играчки за пясък ще намерите богато разнообразие от предложения за игра на плажа за вас и вашето дете. Можете заедно да се забавлявате, като си купите фризби – летяща чиния за морската почивка и весели моменти за цялото семейство. Ако пък държите да оставите малчугана си да се научи да се занимава и забавлява сам, комплект от играчки за плажа с кофичка и лопатка са чудесен вариант за вас. Всички наши продукти са 100% безопасни и съобразени с последните изисквания и одобрения от международните стандарти за бебешки и детски стоки. Освен това, големият избор позволява на вас и на детето да си подберете най-подходящия сет за занимавка на плажа!

С кофички за пясък детето може да проседи и цял ден на плажа. Само го оставете на спокойствие и вижте колко много ще се забавлява, а едновременно с това ще развива и своите артистични и организационни умения. Всяка кофичка за пясък е пригодена да събира еднакво количество материал – не достатъчно тежко, за да не се умори или нарани детето ви. Към кофичката има и лопатка, багер, а в някои от комплектите ни дори и лейка, с която синът или дъщеря ви да полива предните части на замъка ви.

Направете си пясъчни кули с детето на плажа! За целта си изберете един от нашите прекрасни и изключително достъпни като цени детски кофички за пясък. За да изглежда по-добре вашият замък, заложете на комплект с играчки, който включва и специални формички за да оформите отделните кули и детайли. Със сет, включващ  и мелничка пък можете да пресеете златистия пясък до съвършенство и да си играете с дъщеря си на кухня или магазин. А защо не оставите детето си само да измисли играта и да видите доколко може да развихри въображението си?

Единственото нещо, което се иска от вас, е да му предоставите пластмасови кофички или други подобни играчки и ще видите колко добре ще се справи, когато става въпрос за игри и забавления.

Нашите играчки за плаж са достъпни и евтини. Всяка от тях е изработена от безопасен за здравето на детето ви материал, а освен това е нечуплива и не изисква никакви специални мерки за почистване. Заложете на класиката и високото качество. Купете играчи за плажа на детето си от нас и се насладете на десетките уникални и незабравими семейни мигове на вашата първа почивка на морето! Пожелаваме ви приятно изкарване!

Product added to wishlist
Product added to compare.

Този сайт използва бисквитки, за да ви улесни при търсене.