Играчки за пясък

Фризби за игра на плажа
Продуктът е наличен
Играчки за пясък

Фризби - летяща чиния

Марио Инекс
900 383
1,56 лв.
Играта с фризби е една от най-интересните и разпространени плажни игри сред малки и големи. Зарадвайте децата или Вие самите се върнете към детските игри на плажа с фризбитата, които Ви предлагаме.
Мини комплект за игра в пясъка
Продуктът е наличен
Играчки за пясък

Мини комплект за пясък

Марио Инекс
900 215
2,28 лв.
Комплект за игра в пясъка.
Сет за пясък с платноходка
Продуктът е наличен
Играчки за пясък

Комплект за плаж

Марио Инекс
900 994
3,96 лв.
Детска пластмасова кофичка за плаж
Голям комплект за игра в пясък
Продуктът е наличен
Играчки за пясък

Комплект за пясък - голям

Марио Инекс
900 161
5,04 лв.
Детски комплект за пясък
Детски комплект за игра в пясъка "Крепост" Детски комплект за игра в пясъка "Крепост" 2
Продуктът е наличен
Играчки за пясък

Комплект за игра в пясъка

Марио Инекс
901 533
7,32 лв.
Пясъчен комплект за игра "КРЕПОСТ"
Детска играчка - Лейка
Продуктът е наличен
Играчки за пясък

Детска играчка - Лейка

Марио Инекс
900 369
1,44 лв.
Детска лейка.
Голям детски камион с кофичка и лопатка за плаж
Продуктът е наличен
Детски камиончета и коли

Детски камион със сет за пясък

WADER
65002
57,90 лв.
Голям детски камион с кофичка и лопатки за пясък. Камиона побира товари до 150 кг.
Плажен комплект с кофичка,...
Продуктът е наличен
Играчки за пясък

Плажен комплект с кофичка, лопатка, гребло и лодка, Unico

Unico
1980-00SH
7,90 лв.
Да си направим пясъчен замък. С този комплект с кофичка, лопатка и гребло това е лесно като детска игра. Наливаме вода в кофичката, намокряме пясъка, после с помощта на лопатката напълваме обратно кофичката. Обръщаме и готово! Вече имаме прекрасна малка кула. Ако повторим това упражнение няколко пъти, замъкът ще бъде готов. Можем да го украсим с помощта...

Едно от любимите места за игра на повечето деца е пясъка. Дали става дума за пясъчника в парка или за пясъка на плажа, не е от особено значение. За децата има нещо магично в пясъка, което ги привлича, като магнит. За да дадете на своят малчуган незабравими, забавни моменти на игри в пясъка е добре да го оборудвате със специални играчки за пясък, съветват експертите на GUGA.

В специализирания магазин за играчки в Бургас на бранда ще намерите разнообразни играчки за пясък, с които да подарите на своето мъниче часове забавления. Веселите и забавни играчки за пясък, които ще откриете във фирмения детски магазин Бургас на ГУГА са подходящи за деца от всички възрасти. С тях, Вашите малчугани ще се научат да използват въображението си и да създават сами от нищо – нещо. Комплектите кофички, гребла, лопатки и фигурки към тях, предлагани от GUGA ще забавляват истински Вашето дете часове наред. Хубавото на играта в пясъка е, че тя може да бъде споделена от детето Ви с Вас или с неговите другарчета. Също така, обаче няколко играчки за пясък и един пясъчник могат да се окажат напълно достатъчни за малчуганите, за да се забавляват часове наред сами.

И докато сме на темата за забавления извън дома, Ви съветваме да разгледате и страхотните тротинетки и колела за баланс, които се предлагат в специализирания магазин в Бургас на бранда. С тях детето Ви не само ще се забавлява, но и ще се научи да обича физическата активност и времето прекарано в движение ще му бъде забавно и приятно. Във фирменият детски магазин в Бургас на ГУГА има различни тротинетки и колела за баланс, от които да избирате. Съобразете модела и спецификата на играчката не само с възрастта на Вашето дете, но и с неговите лични предпочитания. Ако детето Ви обича своята тротинетка или колело за баланс няма да има проблеми да прекарва с него навън по цели дни. 

В списъка си с багажа за вашата лятна почивка на морето задължително добавете и детски играчки за пясък. Детето ви няма да изкара и минута на плажа, без да се опита да се зарови в пясъка, да направи пясъчен замък или да реши „да сготви“ на своите мама и тати. А всички тези дейности са немислими без комплект плажни играчки за деца. Ние разполагаме с цели сетове и комплекти, включващи стандартни кофичка с лопатка, лейка и много други допълнителни аксесоари за незабравимата игра на плажа. Малчуганът ви ще се зарадва на подаръка и ще започне с нетърпение да брои дните до морето.

Наред с това, с детски играчки за плажа под ръка вие си осигурявате няколко часа спокойствие, които можете да прекарате лежейки на шезлонга и хващайки приятен летен загар, докато си пиете любимото питие и приказвате с половинката. Осигурете същия релакс и на своето дете, като му предоставите всички необходимо за забавлението на плажа. А то е гарантирано и достатъчно с пясък, море и един от нашите уникални и висококачествени комплекти с пригодени за игра на плажа аксесоари.

Сред нашите играчки за пясък ще намерите богато разнообразие от предложения за игра на плажа за вас и вашето дете. Можете заедно да се забавлявате, като си купите фризби – летяща чиния за морската почивка и весели моменти за цялото семейство. Ако пък държите да оставите малчугана си да се научи да се занимава и забавлява сам, комплект от играчки за плажа с кофичка и лопатка са чудесен вариант за вас. Всички наши продукти са 100% безопасни и съобразени с последните изисквания и одобрения от международните стандарти за бебешки и детски стоки. Освен това, големият избор позволява на вас и на детето да си подберете най-подходящия сет за занимавка на плажа!

С кофички за пясък детето може да проседи и цял ден на плажа. Само го оставете на спокойствие и вижте колко много ще се забавлява, а едновременно с това ще развива и своите артистични и организационни умения. Всяка кофичка за пясък е пригодена да събира еднакво количество материал – не достатъчно тежко, за да не се умори или нарани детето ви. Към кофичката има и лопатка, багер, а в някои от комплектите ни дори и лейка, с която синът или дъщеря ви да полива предните части на замъка ви.

Направете си пясъчни кули с детето на плажа! За целта си изберете един от нашите прекрасни и изключително достъпни като цени детски кофички за пясък. За да изглежда по-добре вашият замък, заложете на комплект с играчки, който включва и специални формички за да оформите отделните кули и детайли. Със сет, включващ  и мелничка пък можете да пресеете златистия пясък до съвършенство и да си играете с дъщеря си на кухня или магазин. А защо не оставите детето си само да измисли играта и да видите доколко може да развихри въображението си?

Единственото нещо, което се иска от вас, е да му предоставите пластмасови кофички или други подобни играчки и ще видите колко добре ще се справи, когато става въпрос за игри и забавления.

Нашите играчки за плаж са достъпни и евтини. Всяка от тях е изработена от безопасен за здравето на детето ви материал, а освен това е нечуплива и не изисква никакви специални мерки за почистване. Заложете на класиката и високото качество. Купете играчи за плажа на детето си от нас и се насладете на десетките уникални и незабравими семейни мигове на вашата първа почивка на морето! Пожелаваме ви приятно изкарване!

Този сайт използва бисквитки, за да ви улесни при търсене.