За дърпане и бутане

Дървена играчка костенурка Дървена играчка костенурка 2
Продуктът е наличен и може да бъде доставен в рамките на 2 работни дни

Предназначение на детски и бебешки играчки за дърпане и бутане

Играчките за дърпане и бутане за деца, които онлайн магазинът ГУГА предлагат имат съществена роля за пълноценното развитие на Вашето дете. Този вид детски играчки са изключително подходящи за малчугани, които точно са започнали да прохождат, те са следващите използвани след бебешки играчки. Голямо разнообразие на детски дървени играчки за дърпане и бутане са много подходящи за подарък на момче или момиче. Тези дърпащи и бутащи дървени играчки имат много по-важна роля за развитието на детето Ви, отколкото предполагате. Благодарение на тях, малчуганите не само опознават заобикалящия ги свят, но и развиват мускулите си. Когато детето дърпа или бута дадена играчка цялото му тяло укрепва. Може да звучи невероятно, но това е факт. Така, че да обзаведете детето си с играчка, която се бута или дърпа е повече от наложително. Времето, което Вашият малчуган ще прекара с нея ще бъде не само забавно, но и изключително здравословно и полезно за него. С този вид играчки ще помогнете на детето си да открива света около него, но и ще се погрижите за неговото здраве! Прохождането на детето е специален момент, след това то ще иска да бъде постоянно в движение. Вземайки му дървена играчка за дърпане и бутане ще му осигурите верен другар, който ще бъде до него, докато то прави своите първи истински крачки.

Детските играчки за дърпане и бутане помагат за баланса на децата

В случай, че искате да развиете добрият баланс на Вашето дете Ви съветваме да обърнете внимание не само на детските играчки за дърпане и бутанe, но и на категориите Балансиращи колела и триколки и Люлеещо конче за яздене. Посредством балансиращите колела децата развиват не само баланса си, но и любов към времето прекарано навън. А, ако се притеснявате дали детето Ви ще се справи с балансиращите колела винаги може да заложите на класиката – Тротинетки r, подходящи за всички възрасти.

Още благоприятни причини за купуването на детски дървени играчки за дърпане и бутане

Много родители предпочитат да отрупат съвсем малките си деца с огромен брой кукли, кубчета и дрънкалки. Разбира се, тези групи играчки също се грижи за поддържане интереса на детето, но те не са толкова ефективна в подтикване на малчуганите към физическа активност, както специално създадените за целта дървени играчки за дърпане и бутане. Ако вече имате опит в отглеждането на дете, вероятно сте забелязали, че при голяма част от децата съществува психологическа бариера, която им пречи да проходят самостоятелно. Със сигурност падането след първите самостоятелно направени стъпки има огромна вина за страха, който децата изпитват, когато ги подтиквате да продължат да се движат без ваша помощ. При много деца травмата от един такъв инцидент може да забави значително процеса на прохождане.

Ролята на забавните детсйу играчки за бутане и дърпане е да помогнат този процес да настъпи спонтанно, без да се оказва никакъв натиск върху малкото уплашено дете. В повечето случаи децата дори не осъзнават, че подмамени от забавните играчки са изминали едно значително разстояние. Дори придържайки ги, вие трудно бихте могли да ги стимулирате да извървят дистанцията, която ще изминат, захласнати по своята пъстра и интересна играчка за бутане. Функцията на забавните детски играчки за бутане е не просто да ангажират вниманието на прохождащите деца, но и да ги накарат да обикнат движението. Физическата активност от най-ранна детска възраст оказва пряко въздействие върху укрепването на целия опорно-двигателен апарат. Всяко физическо натоварване позволява на костите да укрепнат, а на мускулите - да станат по-силни и ефективни. Редица изследвания показват, че децата, които се движат повече от своите връстници са не само по-устойчиви на инфекции и вирусни заболявания, но и по-напред в умственото си развитие. Защо да подарите детска дървена играчка за бутане на малкото си дете? Причините да оборудвате малкото си дете с една или няколко от дървените играчки за дърпане и бутане са много. На първо място, те могат да се използват еднакво успешно на открито и у дома. Когато времето не позволява да излезете на разходка сред природата, винаги можете да разчитате на дървеното камионче, костенурка или проходилка да стимулира детето да се отдаде на физическа активност.

Важни фактори за безопасност на децата при използването на детски дървени играчки за дърпане и бутане

Дървените играчки за бутане и дърпане ще задоволят естествения инстинкт на децата да се движат, но същевременно ще отклонят тяхното внимание от опасните уреди и участъци в дома, които е добре да бъдат избягвани и обезопасени. Освен на правилното физическо развитие на вашето прохождащо човече, вие ще се радвате и на още едно допълнително предимство – повече време за самите вас. Майките на деца в прохождаща възраст трудно могат да намерят време за рутинните домакински дейности, защото са ангажирани изцяло с действията на своите палави малчугани. Когато децата имат верен компаньон, с който да за забавляват, мама може да се заеме с голяма част от ежедневните домашни задачи.

Този сайт използва бисквитки, за да ви улесни при търсене.