За дърпане и бутане

Активни филтри

дървен охлюв играчка дървен охлюв играчка 2
Продуктът е наличен
За дърпане и бутане

Дървена играчка Охлювче за дърпане

3311
1 Мнения на потребители
29,90 лв.
Дървена играчка - Охлювче, която може да се дърпа. Дървен охлюв с цветна черупка, която дрънка, докато детето го дърпа. Играчката развива наблюдателността на детето към околния свят и усъвършенства двигателните му умения. Подходяща е за проходили деца. Играчката е изработена от дърво, оцветена е с нетоксични бои на водна основа.
Дървена играчка костенурка Дървена играчка костенурка 2
Продуктът е наличен
За дърпане и бутане

Дървена играчка Костенурка за дърпане

2245
1 Мнения на потребители
29,90 лв.
Детска дървена играчка за активна игра. Нека детето да я дърпа, бута, да си играе с четирите кръгчета на гърба й и т.н. Играчката е напълно безопасна за децата.
Бебешка играчка за бутане Цвете Бебешка играчка за бутане Цвете 2
Продуктът е наличен
За дърпане и бутане

Дървена играчка за бутане Цвете

3305
29,90 лв.
Цвете - въртележка в цветовете на дъгата. Когато бебето бута това прекрасно цвете, неговите листенца започват да се въртят, все едно ще полети всеки момент. Това предизвиква ентусиазъм в бебетата и ги насърчава да вървят повече.
Детска играчка колело за бутане Детска играчка колело за бутане  2
Продуктът е наличен
За дърпане и бутане

Дървена играчка за бутане Дъга

2216
1 Мнения на потребители
29,90 лв.
Дървена играчка за бутане - колело с цветовете на дъгата - любим подарък за всички проходили бебета и малкидеца. Това колело, с цветовете на дъгата е дървена играчка за бутане, която има в себе си мъниста. Те издават прекрасен звук, когато играчката се бута. Удоволствие е да се наблюдават децата, когато си играят с нея. Играчката е боядисана в свежи...
Дървен уокър за бебета с кубчета с числа и английската азбука Дървен уокър за бебета с кубчета с числа и английската азбука 2
Продуктът е наличен
За дърпане и бутане

Дървена проходилка - уокър с кубчета

3306
1 Мнения на потребители
79,90 лв.
Тази играчка - уокър  е чудесно проектирана количка за бутане, с комплект от класически кубчета и блокчета в нея. Тя е прекрасен подарък за всяко прохождащо бебе и малко дете.
Дървен интерактивен уокър Дървен интерактивен уокър  2
Продуктът е наличен
За дърпане и бутане

Дървена проходилка - уокър с активности

3302
109,90 лв.
Играчка - уокър помага на бебето уверено да направи своите първи крачки. Освен в ролята си на проходилка, детето може да се забавлява с тази играчка и по други начини, благодарение на занимателния център. Към уокъра са включени ксилофон, 3D форми за сортиране, огледало, работещи предваки и отделение за съхранение. Проходилката е изработена от здрав дървен...
Пате за бутане
Продуктът е наличен
За дърпане и бутане

Дървено пате за бутане

3320
29,90 лв.
Сладко жълто пате, изработено от дърво за малки прохождащи дечица. Бутайки патето, Вашето мъниче ще върви сигурно и уверено, смеейки се на смешните звуци, които издава жълтото му приятелче. Освен че е на колелца, патето също така стимулира вървенето при прохождащи или вече проходили деца.
Детско дървено влакче за... Детско дървено влакче за... 2
Продуктът е наличен
За дърпане и бутане

Детско дървено влакче за дърпане в пъстри цветове

2558
29,90 лв.
Пуф, паф..пристига шарения влак, за да донесе на децата много радост, игри и смях до захлас. Не пропускайте възможността да му подарите тази толкова красива и забавна играчка.
Дървено крокодилче за дърпане Дървено крокодилче за дърпане 2
Продуктът е наличен
За дърпане и бутане

Дървено крокодилче за дърпане

3301
19,90 лв.
Детско дървено крокодилче с връвчица за дърпане. Забавна играчка, която провокира детето да върви. Прочутият дървен крокодил на производителя на дървени играчки с марката Classic World, идва при Вас в страхотен зелен цвят и връвчица, с която децата могат да го дърпат. Алигатор, крокодил или просто "коркодил" - оставяме избора на децата. Това, което е...
Дървено камионче - сортер с животни - зелен
Продуктът е наличен
Образователни играчки

Дървено камионче - сортер с животни - зелен

4155
31,90 лв.
Камионче сортер за дърпане и игра пълно с животни.  Всички деца обичат да играят и да се забавляват, именно тогава те научават най-много, по-лесно и бързо. За това Ви предлагаме интерактивното дъвено камионче - сортер, което се дърпа и в него има много различни фигурки на различни животни - слон, крокодил, зебра, хипопотам, жерав, лъв и разбира се шофьора...
Дървена играчка - Охлюв за... Дървена играчка - Охлюв за... 2
Продуктът е наличен
За дърпане и бутане

Дървена играчка - Охлюв за дърпане

3318
19,90 лв.
Сладка дървена играчка с формата на охлюв, която стимулира прохождането на децата. Играчката издава приятен "Клик-Клак" звук при търкалянето си.
Дървена количка за кукли Дървена количка за кукли 2
Продуктът е наличен
За дърпане и бутане

Дървена количка за кукли

2812
69,90 лв.
Вашето малко момиченце ще се забавлява и развива своята фантазия, докато бута любимата си кукла в тази прекрасна розова количка. Внимание: В комплекта не е включена куклата! ГУГА  ООД официален вносител на дървени играчки с марката Classic World, разнообразие от образователни, логически, музикални и занимателни играчки.
Детско дървено кученце за... Детско дървено кученце за... 2
Продуктът е наличен
За дърпане и бутане

Детско дървено кученце за дърпане

3300
19,90 лв.
Вашето дете ще се забавлява много с това малко дървено кученце, което може както да дърпа, така и да бута. Играчката стимулира ранното прохождане, както и ролевите игри и креативност.
Детски автовоз с 3 колички Детски автовоз с 3 колички 2
Продуктът е наличен
За дърпане и бутане

Детски автовоз с 3 колички

3591
25,90 лв.
Натоварен автовоз, готов да достави на бъдещия си собственик страхотни дървени автомобилчета и много игри и забавления.
Дървена проходилка за бутане и сядане
Продуктът е наличен
За дърпане и бутане

Дървена проходилка за бутане и сядане

3317
67,99 лв.
С тази дървена проходилка детето ви ще развие по-добре своята груба моторика, което ще му помогне да направи първите си крачки.

Предназначение на детски и бебешки играчки за дърпане и бутане

Играчките за дърпане и бутане за деца, които онлайн магазинът ГУГА предлагат имат съществена роля за пълноценното развитие на Вашето дете. Този вид детски играчки са изключително подходящи за малчугани, които точно са започнали да прохождат, те са следващите използвани след бебешки играчки. Голямо разнообразие на детски дървени играчки за дърпане и бутане са много подходящи за подарък на момче или момиче. Тези дърпащи и бутащи дървени играчки имат много по-важна роля за развитието на детето Ви, отколкото предполагате. Благодарение на тях, малчуганите не само опознават заобикалящия ги свят, но и развиват мускулите си. Когато детето дърпа или бута дадена играчка цялото му тяло укрепва. Може да звучи невероятно, но това е факт. Така, че да обзаведете детето си с играчка, която се бута или дърпа е повече от наложително. Времето, което Вашият малчуган ще прекара с нея ще бъде не само забавно, но и изключително здравословно и полезно за него. С този вид играчки ще помогнете на детето си да открива света около него, но и ще се погрижите за неговото здраве! Прохождането на детето е специален момент, след това то ще иска да бъде постоянно в движение. Вземайки му дървена играчка за дърпане и бутане ще му осигурите верен другар, който ще бъде до него, докато то прави своите първи истински крачки.

Детските играчки за дърпане и бутане помагат за баланса на децата

В случай, че искате да развиете добрият баланс на Вашето дете Ви съветваме да обърнете внимание не само на детските играчки за дърпане и бутанe, но и на категориите Балансиращи колела и триколки и Люлеещо конче за яздене. Посредством балансиращите колела децата развиват не само баланса си, но и любов към времето прекарано навън. А, ако се притеснявате дали детето Ви ще се справи с балансиращите колела винаги може да заложите на класиката – Тротинетки r, подходящи за всички възрасти.

Още благоприятни причини за купуването на детски дървени играчки за дърпане и бутане

Много родители предпочитат да отрупат съвсем малките си деца с огромен брой кукли, кубчета и дрънкалки. Разбира се, тези групи играчки също се грижи за поддържане интереса на детето, но те не са толкова ефективна в подтикване на малчуганите към физическа активност, както специално създадените за целта дървени играчки за дърпане и бутане. Ако вече имате опит в отглеждането на дете, вероятно сте забелязали, че при голяма част от децата съществува психологическа бариера, която им пречи да проходят самостоятелно. Със сигурност падането след първите самостоятелно направени стъпки има огромна вина за страха, който децата изпитват, когато ги подтиквате да продължат да се движат без ваша помощ. При много деца травмата от един такъв инцидент може да забави значително процеса на прохождане.

Ролята на забавните детсйу играчки за бутане и дърпане е да помогнат този процес да настъпи спонтанно, без да се оказва никакъв натиск върху малкото уплашено дете. В повечето случаи децата дори не осъзнават, че подмамени от забавните играчки са изминали едно значително разстояние. Дори придържайки ги, вие трудно бихте могли да ги стимулирате да извървят дистанцията, която ще изминат, захласнати по своята пъстра и интересна играчка за бутане. Функцията на забавните детски играчки за бутане е не просто да ангажират вниманието на прохождащите деца, но и да ги накарат да обикнат движението. Физическата активност от най-ранна детска възраст оказва пряко въздействие върху укрепването на целия опорно-двигателен апарат. Всяко физическо натоварване позволява на костите да укрепнат, а на мускулите - да станат по-силни и ефективни. Редица изследвания показват, че децата, които се движат повече от своите връстници са не само по-устойчиви на инфекции и вирусни заболявания, но и по-напред в умственото си развитие. Защо да подарите детска дървена играчка за бутане на малкото си дете? Причините да оборудвате малкото си дете с една или няколко от дървените играчки за дърпане и бутане са много. На първо място, те могат да се използват еднакво успешно на открито и у дома. Когато времето не позволява да излезете на разходка сред природата, винаги можете да разчитате на дървеното камионче, костенурка или проходилка да стимулира детето да се отдаде на физическа активност.

Важни фактори за безопасност на децата при използването на детски дървени играчки за дърпане и бутане

Дървените играчки за бутане и дърпане ще задоволят естествения инстинкт на децата да се движат, но същевременно ще отклонят тяхното внимание от опасните уреди и участъци в дома, които е добре да бъдат избягвани и обезопасени. Освен на правилното физическо развитие на вашето прохождащо човече, вие ще се радвате и на още едно допълнително предимство – повече време за самите вас. Майките на деца в прохождаща възраст трудно могат да намерят време за рутинните домакински дейности, защото са ангажирани изцяло с действията на своите палави малчугани. Когато децата имат верен компаньон, с който да за забавляват, мама може да се заеме с голяма част от ежедневните домашни задачи.

Този сайт използва бисквитки, за да ви улесни при търсене.