Играчки за вана
къпане на бебе с играчка
Дете се къпе с играчка
Играчка за вана
Къпане на бебе с играчка
Играчки за баня и къпане
Играчки за вана
къпане на бебе с играчка
Дете се къпе с играчка
Играчка за вана
Къпане на бебе с играчка
Играчки за баня и къпане

Играчка за къпане - Слънчевата подводница

03095
Продуктът е наличен и може да бъде доставен в рамките на 2 работни дни
27,90 лв.
С вкл. данък 2

Децата обичат да си играят по време на къпане. А можем ли да им помогнем да превърнат тази игра във вълнуващо подводно приключение? Защо да не опитаме със Слънчевата подводница - една детска играчка на английската фирма WOW Toys, известна в България като УАУ Тойс. Поставете играчката в коритото и я вижте как плава, а след това я потопете, за да видите какви балончета прави. Завъртете Капитана на подводницата, като това ще накара механизма й да задвижи витлото и тя да започне да се движи още по-бързо по водата. Тази играчка е устойчива на замърсяване и ще направи къпането забавно за децата и по-леко за родителите. Подводницата ще донесе много часове забава за децата по време на банята, но след това може да се използва и на пода, като играчка за дърпане и бутане с помоща на колелата й.

Описание

ВСИЧКИ ИГРАЧКИ НА WOW ИМАТ 5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ!

 • Комплекта включва един брой плаваща подводница за игра
 • Потопете играчката и тя ще започне да прави балончета
 • Навийте механизма и витлото ще помогне на играчката да започне да плава из ваната или легена
 • Подходяща е за игра както в банята, така и на пода
 • Какво е една подводница без своят капитан? Ето защо в комплекта разбира се има и един капитан, който да я управлява
 • Не се изискват батерии

Защо да закупите играчка на английската фирма WOW Toys:

 • Защото са подходящи за игра за деца на възраст от година и половина до 5 години
 • Защото играчките им насърчават развитието на фината моторика у децата
 • Защото играчките им развиват въобръжението на децата и ги стимулират да си измислят различни роли, които да превърнат в забавна игра
 • Защото при производството на играчките им не се използват ПВЦ материали, няма токсични бои, не се използва опасният BPA, както и всички играчки са без малки и лесни за поглъщане части
 • Защото играчките са лесни за почистване, като фигурките могат да се мият дори в съдомиялна
 • Защото всички играчки на WOW Toys имат забавни интерактивни механизми, които обаче не изискват използването на батерии

Подробности за продукта

Възраст
18+ месеца
Материал на играчките
Пластмаса
Подходящи за възраст
2+ години, 3+ години, 1+ години, 4+ години
Марка
WOW

Относно WOW

ДЕТСКИ ИГРАЧКИ WOW

Надим Еднан-Лапероуз винаги е имал страст към играчките. Той представя WOW Toys по време на Лондонския панаир на играчките през 1997г. и макар все още прохождащ в този бизнес спрямо големите си конкуренти, бързо е забелязан от родители и деца. Оттогава WOW непрекъснато се разраства и в момента играчките и са достъпни в цяла Великобритания, както и в над 50 страни по света.

WOW Toys има ясна цел още от създаването си – да проектира висококачествени играчки и дълготрайни играчки, които не изискват батерии. Без режещи ръбове и фокусирани върху добрия дизайн, безопасността и издръжливостта – това е обещанието и визията на марката за бъдещите поколения.

През 2000г. Надим получава отличие в Бъкингамския дворец от принца на Уелс в знак на признателност в сферата на игралната индустрия и търговията в чужбина.

Историята продължава ...

Признанията, които печелят детските играчки WOW сa подхранени от детското въображение, изключвайки напълно използването на батерии. Тези детски играчки стимулират обучението при децата чрез творческата игра и откриването, използвайки живи цветове, звуци и сполучливи механизми.

Запазвайки добрия дизайн, WOW продължават и ще продължават да създават играчки, които децата обичат.

Защо детските играчки WOW са специални

Компанията за детски играчки WOW е английска, изцяло ангажирана с нововъведенията, дизайна и качеството на играчките за предучилищна възраст през последните 20 години. Всяка играчка е създадена с мисъл за децата, без остри ръбове или малки части, без PVC и BPA, с използване са нетоксични бои. Всички играчки имат 5 години гаранция.

Най-хубавото при тях е, че не са необходими батерии, така че забавлението никога не свършва.

 

 

 

Мнения на потребители

Няма мнения на потребители

Този сайт използва бисквитки, за да ви улесни при търсене.