Детска игра риболов с магнити
игра риболов
Детска игра риболов с магнити
игра риболов
Детска игра риболов с магнити
Детска игра риболов с магнити
Детска игра риболов с магнити
Детска игра риболов с магнити
Детска игра риболов с магнити
Детска игра риболов с магнити

Детска игра риболов с магнити

3 Мнения на потребители
2579
Продуктът е наличен и може да бъде доставен в рамките на 2 работни дни
31,90 лв.
С вкл. данък 2

Дървена играчка за подобряване на координацията и движенията на децата - Магнитен риболов. Това е една забавна и весела игра за много малчугани. В нея могат да участват две деца. Играта се състои от дървен басейн, два броя въдици с магнит и девет дървени рибки. Който успее да налови повече риба е победител.

ГУГА ООД официален вносител на дървени играчки с марката Classic World, разнообразие от образователни, логически, музикални и занимателни играчки.

Подробности за продукта

Размер на продукта
25 х 25 х 22 см
Материал на играчките
Дървен
Подходящи за възраст
4+ години, 5+ години, 3+ години, 0+ години, 1+ години, 2+ години
Подходящи за подарък на
момиче

Относно Classic World Дървени играчки

Какво знаем марката Classic World на дървени играчки

Производител на дървени играчки за най-малките - качествени, забавни, образователни, интерактивни, на ниски цени. За радост на всички родители в страната, вече е не само възможно, но и изключително лесно да се закупят качествени дървени играчки онлайн. Гуга ви дава възможност да изберете най-качествените бебешки и детски играчки от дърво, които ще бъдат верен приятел и спътник в забавлението на вашето дете, още от началото на неговото съществуване.

Ако евтините пластмасови играчки не ви се струват напълно безопасни за здравето на вашето дете, определено имате право. Дървото, като напълно естествен материал е най-подходящият материал за изработка на детски и бебешки играчки. Той притежава подходящата плътност и в същото време е достатъчно лек, за да осигури максимална лекота по време на заниманията.

Най-достъпният магазин за дървени играчки е онлайн магазинът на Гуга. Вече не е необходимо да изминавате големи разстояния и да се борите с натоварения градски трафик, за да закупите качествена дървемма играчка на своето или друго скъпо дете. Изделията са с доказано качество и на едни от най-изгодните цени.

Какви видове дървени играчки предлага детския онлайн магазин Гуга?

Убедени сме, че ще ви смаем с разнообразието от дървени играчки за деца на всяка възраст. При нас ще намерите чудесни дървени играчки за дърпане и бутане, както и други дървени бебешки играчки. Вече за малко по-голяма възраст ще откриете изобилие от образователни игри, пъзели, конструктори, предназначени да помогнат при изграждането на интелектуалните способности на детето ви.

Мнения на потребители

3 Мнения

Страхотна играчка
Това е трета играчка, която купувам на марката за моята дъщеря, и още много за подаръци. Настина страхотно качество на изработа на дървените играчки. Благодаря и на екипа на ГУГА за изненадата с пратката ми :-)
на

.
Пада голяма забава с тази играчка.
на

Играчка с магнити
дървена играчка с магнити, която доста забавлява двете ми деца.
на

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Този сайт използва бисквитки, за да ви улесни при търсене.