Детски гаражи и писти

Детска писта - жп гара с... Детска писта - жп гара с... 2
Продуктът е наличен
Детски гаражи и писти

Детска писта - жп гара с магистрала и паркинг

WADER
51792
57,90 лв.
Детска играчка на Wader - железопътна линия с магистрала, двуетажен паркинг и 4 превозни средства - 2 колички и локомотив с вагон. Общата дължина на цялото трасе е 5 м. В комплекта за игра има включени стикери, както и картонени елементи, които да направят детската игра още по-забавна. Всички части са изработени от висококачествена и безопасна пластмаса,...
Релси за сглобяаване с колички Релси за сглобяаване с колички 2
Продуктът е наличен
Детски гаражи и писти

Писта Железопътни релси с колички

WADER
51701
30,90 лв.
ЖП гара с релси и влакче, в удобна за пренасяне картонена кутия с дръжка.
Детска играчка - релси с влакче и колички Детска играчка - релси с влакче и колички 2
Продуктът е наличен
Детски гаражи и писти

Детска писта - жп релси с влакче

WADER
51711
39,90 лв.
Детските игри, свързани с нареждането на железопътни релси, винаги са били предпочитано занимание за много деца. Ето защо Wader са създали игрален комплект от жп релси, надлез и тунел, изработен от лека пластмаса.  Всички елементи са едри и много лесни за сглобяване, което прави детската играчка удачен избор за по-малките деца. Релсите са с обща дължина...
Детски конструктор -Строителна площадка Детски конструктор -Строителна площадка 2
Продуктът е наличен
Детски гаражи и писти

Детски конструктор и писта - строителна площадка

WADER
53340
42,90 лв.
С този комплект Вашето дете ще играе и ще се забавлява само или с приятелчета, строейки магистрали и карайки камиони по пистата, която е дълга 3.7 метра.
Състезателна писта за... Състезателна писта за... 2
Продуктът е наличен
Образователни играчки

Състезателна писта за колички от дърво

Classic World Дървени играчки
3570
39,90 лв.
Тази здрава и издържлива състезателна писта е перфектното допълнение към стаята за игри на всяко дете. Запалете двигателите и вижте ефекта от състезанието на малките бързи колички, които се спускат надолу по пистата. Кой ли ще бъде победителят?
Детски дървен гараж с колички
Продуктът е наличен
Детски гаражи и писти

Дървен гараж с колички

Classic World Дървени играчки
4148
93,90 лв.
Детски дървен ЕКО гараж

Още от най-ранна детска възраст, момченцата започват да развиват склонност към колекциониране на различни колички и камиончета. Ако сте родител на един млад господин, със сигурност сте забелязали, че колкото и различни детски играчки превозни средства – камиончета и коли да има мъника Ви той винаги иска още. Нещо повече – момченцата, някак съумяват да играят с всичките тях, едновременно, като ги подреждат или групират по определен признак, обясняват експертите на ГУГА.

Направете играта на своят мъник още по-неповторима, като допълните колекцията му не с поредната количка или камионче, а с нещо, което наистина ще го развълнува. Със сигурност, Вашето съкровище ще бъде изключително щастливо, ако има писта, по която да кара колите си и гараж, в който да ги прибира. Експертите отGUGA магазин за играчки в Бургас са помисли и за това! При тях Ви очакват чудесни детски играчки – гаражи и писти, специално подбрани в уникална колекция. За забавлението на детето си може да избирате измежду гаражи на различни нива и разнообразни модели писти. Колкото повече колички и камиончета има мъника Ви, толкова по-голям гараж ще му е необходим, за да ги подрежда, а може би дори два! Освен стандартните писти от страхотния детски магазин в Бургас на бранда са предвидили и детски пожарни и полицейски участъци, както и строителни площадки, с които детето Ви да играе часове наред.

И докато игрите вкъщи са изключително забавни за мъниците, не забравяйте, че и времето прекарано навън е полезно за децата. За да направите не само разходките в парка, но и пътешествията с Вашия мъник интересни и забавни за него, уверете се, че разполагате в играчки за забавления навън от GUGA магазин в Бургас. С тях, Вашето слънчице не просто ще играе и ще се забавлява, но и ще опознава природата и ще обикне да прекарва време сред нея. От своя страна, Вие ще сте спокойни, защото и пътешествията, и разходките Ви с малчугана ще минават безпроблемно!

Този сайт използва бисквитки, за да ви улесни при търсене.