Бебешки играчки

Активни филтри

Дървена играчка цвете с огледало Дървена играчка цвете с огледало 2
Продуктът е наличен
Бебешки играчки

Дървена играчка цвете с огледало

3060
12,90 лв.
Малкото дървено цвете - огледалце е направено с цветни листенца. Бебето може да ги мести нагоре и надолу, при което те издават приятен "клик-клик" звук.
Дървена магическа топка за игра Дървена магическа топка за игра 2
Продуктът е наличен
Бебешки играчки

Вълшебна дървена топка за игра

3069
15,70 лв.
Вълшебна дървена топка за игра! Цветна топка, която стимулира детската фантазия и подпомага различаването на цветове и форми чрез игра. Така докато дете си играе, то ще развива важни за него умения. Възраст: 6 месеца + Размер на продукта: 15х15х15 см. Тегло на продукта: 0.300 гр.
Дървена дрънкалка за бебета... Дървена дрънкалка за бебета... 2
Продуктът е наличен
Бебешки играчки

Дървена дрънкалка за бебета - клоун

3059
12,90 лв.
Занимателна и цветна дървена дрънкалка за бебе, която при разклащане издава приятен "клик-клик" звук. Подходяща е за развиване на фината моторика на детето.
Шарена дървена играчка за най-малките - дрънкалка
Продуктът е наличен
Бебешки играчки

Дървена дрънкалка за бебета - слонче

87
8,20 лв.
Дървена бебешка дрънкалка във формата на слонче. Тази детска играчка е изработена от бук и е оцветена с нетоксични бои на водна основа.
Дървена дрънкалка - валяче... Дървена дрънкалка - валяче... 2
Продуктът е наличен
Бебешки играчки

Дървена дрънкалка - валяче с топче

3053
10,90 лв.
Бебешка дървена дрънкалка в цветовете на дъгата. Дървената дрънкала е във формата на валяче, което има във вътрешността си топче. Дизайнът ѝ е опростен, но очарователен. При търкаляне на валяка, топчето издава приятни звуци и привлича вниманието на детето. Играчката е безопасна за бебето - изработена е от бук, оцветена е с нетоксични бои на водна основа.
Бебешка играчка - куче
Продуктът е наличен
Бебешки играчки

Бебешка играчка - куче

3062
8,90 лв.
Бебешка дървена играчка за стимулиране развитието на фината моторика при бебета, както и координацията очи-ръце.
Детска играчка-самолет
Продуктът е наличен
Бебешки играчки

Детска играчка - хеликоптер

3067
8,90 лв.
Цветна дървена играчка - хеликоптер с въртяща се перка. Тази играчка за бебета насърчава въображаемата игра и подобрява уменията за захващане и координация.
Дървена дрънкалка за бебета - панда
Продуктът е наличен
Бебешки играчки

Дървена дрънкалка - панда

3051
10,74 лв.
Дървена дрънкалка, с която бебето може да тренира мускулите на малките си ръце. Накланяйки се, пандата издава много приятен "клик-клик" звук.
Дървена дрънкалка за бебета - мече
Продуктът е наличен
Бебешки играчки

Дървена дрънкалка - мече

3058
9,90 лв.
Бебешка дървена дрънкалка, с която бебето може да тренира мускулите на малките си ръце. Накланяйки се, мечето издава много приятен "клик-клик" звук.
Дървен цветен пъзел с...
Продуктът е наличен
Пъзели

Дървен цветен пъзел с блокчета Мандала

3727
25,90 лв.
Дървена детска играчка  - цветна мандала. Спомага за развитието на концентрацията и въображението на малките. Дървени играчки за деца подходяща за над 3 г.
легло за кукли легло за кукли 2
Продуктът е наличен
Бебешки играчки

Дървено легло за кукли

2808
37,90 лв.
Всяко малко момиченце ще се влюби в това розово легло за кукли. Специално за млади мами, този комплект върви с възглавница и завивка. То е напълно безопасно, полирано, с обли ръбове, всички елементи са боядисани с бои на водна основа. Подходящо е за деца над 3 годишна възраст.
Играчка за баня - Катера на... Играчка за баня - Катера на... 2
Продуктът е наличен
Други занимателни и спортни играчки

Играчка за баня - Катера на Томи

04000
27,90 лв.
Наблюдавайте Катера на Томи как препуска по водата по време на баня. Поставете играчката върху повърхността на водата и наблюдавайте как се носи, точно като истинска лодка. Преди да поставите лодката във водата, завъртете капитана около оста му и след това ще можете да наблюдавате как мощното витло на Томи прекосява водата. Тази интерактивна играчка за...
Игра с рингове за нанизване за деца
Продуктът е наличен
Други занимателни и спортни играчки

Детска игра с рингове за нанизване

4630
18,70 лв.
Комплектът се състои от основа от четири части, четири дървени колчета и четири ринга. Колчетата и ринговете са в различни цветове. Целта на играта е детето да се прицели и да хвърли ринга като успее да уцели съответстващото по цвят колче. Могат да участват двама или повече играчи, които се редуват. Играта развива координацията при децата.
Детска игра риболов с магнити Детска игра риболов с магнити 2
Продуктът е наличен
Други занимателни и спортни играчки

Детска игра риболов с магнити

2579
2 Мнения на потребители
25,70 лв.
На Вашето внимание представяме детската дървена играчка басейн за риболов. Това е една забавна и весела игра за много малчугани, в нея могат да участват две деца, играта се състой от дървен басейн, два броя въдици с магнит и девет дървени рибки, който налови повече риба е победител. ГУГА  ООД официален вносител на дървени играчки с марката Classic World,...
Детска книжка с животни Детска книжка с животни 2
Продуктът е наличен
Образователни играчки

Детска книжка с животни

3574
1 Мнения на потребители
9,90 лв.
Детска книжка с животни, направена изцяло от дърво. Цветна, интересна и образователна, тя ще помогне на детето в научаването на различните видове животни. Боите, използвани в тази детска играчка са на водна основа и са напълно безопасни.
Играчка за къпане -... Играчка за къпане -... 2
Продуктът е наличен
Други занимателни и спортни играчки

Играчка за къпане - Полицейската лодка на Пери

10347Z
27,90 лв.
Полицейската лодка на Пери е интерактивна играчка, продукт на английската компания Wow Toys. Готови ли сте за едно водно приключение. Тя е перфектен подарък за вас и вашето дете, защото ще направи къпането по-леко, забавно и изпълнено с приключения. Лодката си има своя капитан на име Пери. Потопете полицейската лодка в коритото или легена и се спуснете...
Образователна играчка за... Образователна играчка за... 2
Продуктът е наличен
Образователни играчки

Образователна играчка за бебета - костенурка

54310
9,90 лв.
Образователна играчка за деца над една година, представляваща мини пъзел, с възможност за разучаване на плодове, цифри от 1 до 5 и различни видове форми.
Кула за подреждане от дървени кръгчета - Мече Кула за подреждане от дървени кръгчета - Мече 2
Продуктът е наличен
Образователни играчки

Дървени рингове за нареждане - играчка за бебета

3520
17,90 лв.
Дървени рингове за нареждане в ярки цветове. Играчката се състои от 5 на брой, различни по големина ринга (вкл. последната част - мече) и ос за нанизването им. По този начин се насърчава разпознаването на цветовете, координацията и правилната подредба.
детска играчка за къпане детска играчка за къпане 2
Продуктът е наличен
Бебешки играчки

Играчка за къпане и баня – Моторницата Сузи

10690
33,90 лв.
Направете къпането на децата още по-забавно, с моторната лодка Сузи. Функциите, които има тази играчка, дават възможност на малките водни приключенци да провеждат различни изследвания по време на баня. Отворете горната част на лодката и ще откриете тайна каюта. В нея има седалки за всяка една от фигурките, за да могат да си поседнат докато се наслаждават...

Защо ГУГА ООД е лидер в продажбите на бебешки играчки?

Огромното продуктово разнообразие и достъпните цени на детски играчки за бебета в детският онлайн магазин Гуга, го прави един от лидерите в продажбите детски пластмасови и дървени играчки за най-малките.

Защо са толкова важни бебешките играчки ?

Дървените интерактивните играчки за бебета са повече от важни в първите месеци от живота на децата. Посредством тях те развиват своето любопитство към заобикалящия ги свят. Oсвен красиви и интересни, предлаганите бебешки играчки са напълно безопасни за тях. Позволете на детето си да се забавлява, без ограничения с дървените бебешки играчките. Може да Ви прозвучи невероятно, но дори най-ранните играчки на детето Ви имат особено значение за неговото развитие. Казано с най-просто думи, пластмасови и дървените играчки, ще помогнат на бебето Ви да се развие всестранно. Доказано е, че именно първите бебешки играчки на всяко дете оказват сериозно влияние върху неговите сетивно, умствено и емоционално развитие. За възрастен човек, детската играчка може да не представлява особено голям интерес, но за едно дете и бебе, което опознава света, тя е от особено значение. Посредством играчките на ГУГА децата могат да установяват самостоятелни действие и да развиват финната моторика на своето тяло с играчки за дърпане и бутане, активност - опки за скачане.

Този сайт използва бисквитки, за да ви улесни при търсене.