Детски гараж на четири етажа
Детски гараж на четири етажа

Гараж на четири нива

49,90 лв.
С вкл. данък

Детски гараж на четири етажа.

Детска играчка, която представлява гараж на 4 нива. Идеален избор да зарадвате Вашия малчуган.

Всяко малко момче ще се зарадва на играчка, свързана с автомобили и коли, нали? А ако вашето мъниче вече има прекалено много колички, естествено, ще му трябва детски гараж за коли! За щастие, в нашия онлайн магазин за бебешки и детски аксесоари и продукти ще намерите и такава играчка.

Вземете детски гараж от магазина ни на страхотна цена за вашето мъниче или за подарък още днес. Ние доставяме до всяка точка на страната и предлагаме бърза доставка и лесно поръчване през сайта ни.

Тази детска играчка е нещо повече от детски гараж на 4 нива. Ще се уверите сами в това още щом я сглобите за вашето дете, а повярвайте ни, веднага след като си я получи, то ще поиска от вас да му я поднесете в готов вид.

Всъщност, играчката представлява детски паркинг гараж. На неговата територия, изработена от висококачествена и издържлива на удари и на времето пластмаса, се намират и обособени места за „зареждане на гориво“. Що се касае до пластмасата, тя е изцяло съобразени с международните стандарти за сигурност при изработка на детски играчи. Дори да се опита да погълне някое от частите, детето няма как да пострада.

Вземете детски паркинг гараж още днес и зарадвайте своя малчуган или поне го укротете за някакво известно време с новата ми придобивка. Играчката е подходяща за деца на възраст на 12 месеца. Добре  е предварително вашето момченце да има богата колекция от колички, за да се зарадва двойно повече на своя нов гараж, където да ги подрежда и „паркира“ до следващото им изкарване навън!

Възраст
12+ месеца
50410
Все още няма отзив за този продукт. Бъдете първият, който ще сподели с нас своето мнение.

В следната категория има още 11 продукта:

"Гуга" ООД използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата политика относно бисквитките тук.