Стол за кола
Стол за кола Kide - 0-18 кг. - isofix
Стол за кола Kide - 0-18 кг. - isofix
сиво столче за кола
детско столче
Стол за кола
Стол за кола Kide - 0-18 кг. - isofix
Стол за кола Kide - 0-18 кг. - isofix
сиво столче за кола
детско столче

Детско столче за кола Kide - Сиво

1 Мнения на потребители
8436015310131
Продуктът е наличен и може да бъде доставен в рамките на 2 работни дни
379,00 лв.
С вкл. данък 2

Серията Kide 01, произведена от реномирания испански производител на столчета за кола Babyauto, ще предложи на Вас и Вашето дете едно истински комфортно и безопасно пътуване.

Столчето за кола Kide е елегантно, стилно, удобно и не на последно място осигурява напълно безопасно пътуване за деца от 0-18 кг. (от 0-3 години приблизително). Изключително лесно поставяне на автомобилната седалка чрез системата Isofix, снабдена с допълнително приспособление, което възпрепятства движението на столчето и го държи стабилно.     Възможност да се монтира по посока, обратна на посоката на движението (за новородени) и на по-късен етап- по посока на движението.

Подробности за продукта

Възраст
0-3 години
Размер на продукта
48 / 67 / 56 cm
Материал
Пластмаса, текстил и метал
Подходящи за подарък на
момиче, момче

Относно BabyAuto - детски столчета за кола

Пътуването с кола може да бъде истинско приключение, особено за децата. Те са тези, които най-много се наслаждаване на пътуването, но също така и са най-засегнатите при инцидент на пътя.

Ето защо Babyauto Group се стараят денонощно, повече от 20 години, да подобряват безопасността на децата в колата, така че вие да се чувствате сигурни, че те получават нужния комфорт и сигурност.

Babyauto Group, известни преди като Babygab, е основана през 1958 година като специално звено по безопасност към Plásticos Zarauz SA, във времена, когато много малко фирми са били фокусирани върху намалянето на инцидентите на пътя.

Оттогава, Babyauto Group се специализира в производството на висококачествени седалки и аксесоари за детската безопасност. Като пионери в усъвършенстването на технологиите за безопасност в колите, фирмата работи в тясно сътрудничество с Университета в Сарагоса и Лабораторията TESSA, където се провеждат множество краш тестове, изследване на прототипи, тестване на различни автомобили и т.н.

Също така работят в сътрудничество с други лаборатории, които са иноватори в автомобилната индустрия, като Idiada (Испания), ADAC (Германия), CATARC (Китай) и TNO (Холандия). Благодарение на това сътрудничество, произведените от Babyauto седалки за деца надхвърлят установените стандарти за детска безопасност. Фирмата същота така е член на Института AIJU Technology и на Basque Mobility and Logistics Cluster (MLC ITS).

Фирмата е представена в повече от 20 страни по света и за своята 60 годишна история е продала над 7 милиона седалки.

Мнения на потребители

1 Мнения

.
Най-доброто столче. Препоръчвам горещо.
на

Този сайт използва бисквитки, за да ви улесни при търсене.