Хавлии и кърпи за баня

Активни филтри

хавлия за баня хавлия за баня 2
Продукта е наличен с различни опции
Хавлии и кърпи за баня

Детски халат с качулка - мече

SZL-02x-x
От 35,88 лв.
Вашето дете има нужда от удобна детска хавлия, тип халат. Материята е 100% памук. Памучните изделия не предизвикват алергични реакции по кожата, усещането от докосването на плата е много приятно. На детето ще му бъде много приятно, защото ще се чувства добре в памучната хавлия. Халатът има и има щампа на мече.
Хавлия за баня тип пончо Хавлия за баня тип пончо 2
Продуктът е наличен
Хавлии и кърпи за баня

Детска хавлия за баня тип пончо

PON-01
От 31,32 лв.
Страхотна детска хавлия, тип пончо. Детето много ще се радва на този подарък. Излизането от банята ще бъде малка приказка за него. Памучното пончо ще му даде усещане за свежест и сигурност. Удобната хавлия има и джобче. Ако палавникът реши да събира нещо, може да го ползва.
Хавлия за баня с качулка " Жираф " Хавлия за баня с качулка " Жираф " 2
Продукта е наличен с различни опции
Хавлии и кърпи за баня

Детска хавлия с качулка - жираф

OK-01
От 25,90 лв.
Плътна бебешка хавлия с бродерия на жирафчето Хопи. Предлага се в различни цветове. Абсорбира влагата наистина добре и е много приятна на допир.
Детска хавлия за баня с качулка " Куче "
Продуктът е наличен
Хавлии и кърпи за баня

Хавлия за деца с качулка - Куче

OK-03
От 17,04 лв.
Представяме на вашето внимание една уникална бебешка хавлия с качулка куче, с която вашето бебе ще се чувства наистина удобно и комфортно.
Бебешка хавлия с качулка и бродерия мече - екрю Бебешка хавлия с качулка и бродерия мече - екрю 2
Продуктът е наличен
Хавлии и кърпи за баня

Хавлия за деца с качулка - мече

OK-04
1 Мнения на потребители
От 26,88 лв.
Плътна бебешка хавлия с качулка и с бродерия на мечето Теди. Изработена е от мека, дебела и приятна на допир материя, а качулката предпазва бебето от изстудяване.  Хавлията за баня се предлага в различни цветове, съставена е от 100% памук и е с размер 100х100 см.
Плажна хавлия - Soy Luna
Продуктът е наличен
Хавлии и кърпи за баня

Плажна хавлия - Soy Luna

5425039181257
15,90 лв.
Плажна хавлия с красива щампа на любимия герой на много момичета - Сой Луна. Материята ѝ е микрофибърна - мека, приятна на допир и попива бързо.
магическа кърпа за ръце магическа кърпа за ръце 2
Продуктът е наличен
Aксесоари Nici

Магическа кърпа Еднорогът Theodor

42343
7,50 лв.
Магическата кърпа на Nici с Еднорогът Theodor идва във формата на облаче. Когато се постави в съд с вода  тя се разгъва. Картинката на кърпата е на Еднорогът Theodor, забавляващ се в облаците. Подсушете своите ръчички с веселата кърпа на Nici!

При изборът на всички аксесоари и принадлежности за бебето трябва да се подхожда особено внимателно. Всеки родител иска да осигури най-доброто на своето дете и да го защити максимално. Изключение от това правилно не прави и изборът на бебешки хавлии и кърпи за баня. Те са неделима част от така важната детска баня и правилният им избор е от съществено значение, коментират експертите от ГУГА.

Избирайки хавлии и кърпи от детски магазин Бургас на бранда за своето мъниче трябва да имате предвид едно основно нещо. И това е материалът, от който са изработени хавлиите и кърпите. Добре е това да е памук. Той не позволява влагата да се задържи в детските хавлии и кърпи за баня и действа като естествено антибактериално средство. Именно такива хавлии и кърпи за баня, за най-малките Ви очакват в ГУГА детски магазин в Бургас. Всички детски хавлии и кърпи за баня в професионалният магазин в Бургас на бранда, са изработени от естествени материали. Това е наистина важно, тъй като деликатната бебешка кожа, особено лесно се раздразва от всякакви неестествени материали. С цел да предоставят най-доброто на Вашето слънчице професионалистите на GUGA са направили една страхотна колекция от хавлии и кърпи за баня, с които няма да сгрешите. Изборът от цветове на бебешките хавлии и кърпи за баня също е достатъчно богат, така че без проблеми ще намерите това, което търсите.

Изборът на най-подходящите хавлии и кърпи за баня за бебето е също толкова важен, колкото и избора на неговото спално бельо. За качественото детско спално бельо важат горе-долу същите изисквания – да бъде изработено от органични материали, се грижат за деликатната детска кожа и също така да се почистват лесно. Докато избирате хавлии и кърпи за баня в специалният магазин за играчки в Бургас на GUGA обърнете внимание и на предлаганото бебешко спално бельо. Селекцията от прекрасно бебешко спално бельо на бранда е наистина неповторима и ще удовлетвори и най-взискателните родители.

Тоалетът на вашето бебче е част от рутинните действия по неговото отглеждане, които ще изпълнявате ежедневно и в повечето случаи по няколко пъти на ден. Покупката на бебешка хавлия трябва да се случи още преди появата на малкото човече, тъй като непосредствено с пристигането му у дома, тя ще трябва да влезе в употреба.

Защо е важно да използвате чисто нова бебешка хавлия?

Не си и помисляйте да използвате хавлии за бебе, които са използвани при отглеждането на друго дете, независимо от колко близък човек са ви подарени. Това е аксесоар, който е строго личен и индивидуален, защото влиза в пряк контакт с деликатната бебешка кожа. Дори да е поддържана отлична хигиена, бебешката хавлия позволява развитие на различни паразити и микроби, с които определено не желаете детето ви да влиза в контакт.

Чисто новата детска хавлия за баня е по-мека и следователно с по-голяма способност да абсорбира водата. Тя има по-свежа и приятна визия, а освен това е избрана с много любов и желание. За радост на болшинството бъдещи родители, качествените хавлии за бебета са един от най-достъпните аксесоари. Не си заслужава да се лишавате от един добър и полезен нов продукт от съображения за икономия на средства.

Каква хавлийка за баня трябва да изберете?

Хавлийката, с която ще подсушавате кожата на детето след ежедневния му тоалет трябва да бъде мека, приятна на допир и възможно най-удобна за вас и малкото човече. Моделите с качулка са най-добрият вариант, тъй като ви позволяват да подсушите и косичката, а не само тялото на детето си.

Бебешката хавлийка трябва да бъде:

  • Изработена от напълно естествени материали;
  • Да има добри абсорбиращи свойства;
  • Да бъде топла и мека;
  • Да разполага с качулка за подсушаване на косата;
  • Да бъде в размер, съответстващ на физиката на детето;
  • Да бъде максимално лека и бързо изсъхваща;
  • Да бъде изгодна, но не и подозрително евтина.

Всяка хавлия за бебе трябва да бъде изработена от напълно естествени материали, по възможност от памук. Памукът има отлични абсорбиращи влагата свойства, за разлика от болшинството синтетични материали. Той е смятан за хипоалергенен продукт, тъй като не предизвиква алергии и кожни раздразнения. За разлика от синтетиката, памукът няма свойството да се наелектризира.

Попиващата способност е факторът, който определя качеството на всички детски хавлии за баня. Меката памучна хавлиена кърпа ще приеме бързо влагата от бебешката кожа, а това ще ви позволи да преминете незабавно към другите задължителни рутинни процедури – масаж, обличане, хранене и приспиване. Хавлията трябва да не бъде твърде ефирна, за да не се мокри твърде много, но не и прекалено плътна, с което да ви затруднява, когато вземете бебето в ръце.

Когато избирате детски хавлии е важно да съобразите размера на предпочитаните изделия с физиката на малкото човече. Твърде малката хавлийка няма да може да обгърне добре цялото тяло на детето ви, а твърде голямата ще ви създаде неудобство при изваждане на бебето от коритцето и при пренасянето му до плота за преповиване.

Както вече споменахме, качулката е важна част от детската хавлия. Тя ви спестява нуждата да използвате друга кърпа за подсушаване на косата. Моделите с качулка са невероятно удобни и предпочитани от всички родители по света. Те ви позволяват по най-бързия и лесен начин да обвиете цялото тяло на детето при изваждането му от коритото.

Лекотата на бебешката хавлийка за баня е показател за времето, което ѝ е необходимо за да изсъхне. Имайте предвид, че този важен за тоалета на детето аксесоар ще се използва наистина интензивно, макар и не всеки път за цялостно подсушаване на малкото бебешко телце. Кърпите за избърсване на малките сладури изискват често изпиране, а това налага да разполагате с най-малко две детски хавлии, които да редувате, когато се налага.

Този сайт използва бисквитки, за да ви улесни при търсене.