Стъпала за баня

Активни филтри

Детско стъпало за баня с гумирана основа "Hello Kitty"
Продуктът е наличен
Стъпала за баня

Стъпало за баня - Hello Kitty

361540
14,90 лв.
Стъпало за баня, осигуряващо стабилност и безопасност при използването му от всяко дете. Това стъпало за баня от серията Hello Kitty ще направи детето Ви по-самостоятелно и по-самоуверено. Малкото Ви съкровище ще си изгради свои собствени навици и ще открие, че може да прави неща само, без намесата на мама и татко. Стъпалото може да послужи както за...

Времето лети неусетно, когато си родител. В един момент държиш своето малко, новородено съкровище и искаш да го защитиш от целия свят, а в следващия вече се налага да заменяш детските колички с колела за баланс и да купуваш стъпала за баня за своето пораснало мъниче. Когато децата растат, растат и техните нужди, а и желанието им да бъдат самостоятелни. Да научите малчуганите на самостоятелност е от особено значение. А, една от първите стъпки към нея са стъпалата за баня. С помощта на забавните стъпала за баня от ГУГА детски магазин Бургас, Вашето слънчице ще може напълно самостоятелно да достига до мивката и да се грижи за сутрешния си тоалет – миене на ръце, лице и зъбки.

Детските стъпала за баня, които професионалният магазин в Бургас предлага са изключително забавни – целите украсени с шарени, любими на децата, картинки. Да забавляват децата, обаче далеч не е единственият приоритет на експертите от бранда. Преди всичко, от магазин за играчки в Бургас на ГУГА държат на безопасността на малчуганите. Поради тази причина, всички детски стъпала за баня, които Ви очакват в магазина са изключително безопасни. Те са снабдени с основа, която не се пързаля, а повърхността им е облечена в гума, за да няма опасност детето да се подхлъзне на нея. Забавните стъпала за баня на бранда могат да бъдат използвани и като столчета. Всичко зависи от личните предпочитания на Вашето дете.

Освен прекрасните стъпала за баня в GUGA детски магазин в Бургас ще откриете и всичко останало, което Ви трябва за една неповторима баня за деца. Без значение дали сте родител на съвсем малък бебок или на вече пораснал малчуган селекцията на марката по отношение на артикули за баня е просто ненадмината. В магазина има не само корита и ванички за баня и поставки за тях, но и специални хавлии и кърпи, изработени от органични материали, специално за деца. 

Този сайт използва бисквитки, за да ви улесни при търсене.